• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahrimdan öleceğim😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne yapsaydım kocam kırılmasin diye yemegi cope mi atsaydım. hem ayten o yemeği benim yaptığımı düşüncesinde ne gibi bir kötülük var. o da güveç bu da güveç
Aynı yemekten bir tabak varken gidip güveç yaptırmasaydınız çöpe atmayık birşey olmayacaktı işte.

Ayten'e vermeseydiniz gerçekten çöpe mi gidecekti bir tabak yemek, siz ertesi gün aynı yemeği yapmak istediniz diye?

Konu Ayten değil siz ona takılmışsınız. Kadının yüzsüz olabilir, ayrıca ona yemek vermek zorunda değilsiniz zaten.

yani şimdi Allah aşkına kötülük mu herkes beni suçladı. kaynanamın yaptığı da çok güzeldi. tamamen iyi niyetten sırf ziyan olmasin diye. art niyet bunun neresinde neden herkes beni tasa tuttu
oluru nedir ben soyleyeyim madem anlamiyorsunuz.. ben olsam yeni gelen guvecten bir tabak veririm -ha oyle komsuya vermem de siz vermek istediniz diye diyorum-. kv nin guvecini de isitir kocamin onune koyarim al annenin guveci diye.. ister begensin yesin ister sen daha guzel yapiyorsun desin bana ne.. haa ta en basta ertesi gun guvec yapmam dedigim gibi ya pilav ya corba ya baska bir yemek yaparim o ayri..

Konuyu niye sürekli komşuya dunduruyorsunuz bana o yemek varken aynı yemeği yapmanız çok çok itici geldi
aynı yemekleri yapmak biz ve kv ler arasında asla sorun olmaz. bugün yaptığını yarin kv de yapar. bu aramızda asla sorun olmaz olmadı da. olayın bu tarafına takilmayin

Aynı yemekten bir tabak varken gidip güveç yaptırmasaydınız çöpe atmayık birşey olmayacaktı işte.

Ayten'e vermeseydiniz gerçekten çöpe mi gidecekti bir tabak yemek, siz ertesi gün aynı yemeği yapmak istediniz diye?

Konu Ayten değil siz ona takılmışsınız. Kadının yüzsüz olabilir, ayrıca ona yemek vermek zorunda değilsiniz zaten.
esim ver diyor kadin gördü gözü kaldı diyor.

oluru nedir ben soyleyeyim madem anlamiyorsunuz.. ben olsam yeni gelen guvecten bir tabak veririm -ha oyle komsuya vermem de siz vermek istediniz diye diyorum-. kv nin guvecini de isitir kocamin onune koyarim al annenin guveci diye.. ister begensin yesin ister sen daha guzel yapiyorsun desin bana ne.. haa ta en basta ertesi gun guvec yapmam dedigim gibi ya pilav ya corba ya baska bir yemek yaparim o ayri..
esimin önüne o yemeği koymak kesinlikle en mantıklı çözüm olurdu haklisiniz ama esim 1 2 lokma o yemekten alip benimkinden yerdi o yemek mutlaka çöp olurdu. ama size hak veriyorum. dediginiz daha mantıklı. hiç öyle dusunmedim

Belki kv gelin guvecten baska yemek bilmiyorlardir, evlerinde hep güvec pisiyordur diycem ama yine de o kadinin siz yiyin diye verdigi guveci komşuya vermeniz şık olmamış:KK43: oğlunun da zoruna gitmiş dogal olarak, ha başka yemek yapabiliyorsaniz da buna rağmen inat gibi kv nin gonderdiğinin aynisini yaptiysaniz zaten daha ayıp

esimin önüne o yemeği koymak kesinlikle en mantıklı çözüm olurdu haklisiniz ama esim 1 2 lokma o yemekten alip benimkinden yerdi o yemek mutlaka çöp olurdu. ama size hak veriyorum. dediginiz daha mantıklı. hiç öyle dusunmedim
iste bu sebeplerden ertesi gun ayni yemek yapilmaz.. iyi niyetli degilsiniz diyoruz bu yuzden.. yanina pilav corba bir sey olsa o yemek mis gibi de yenirdi.. ayni yemekten daha taze daha lezzetli olursa tabiki kocaniz sizinkini secer..

Belki kv gelin guvecten baska yemek bilmiyorlardir, evlerinde hep güvec pisiyordur diycem ama yine de o kadinin siz yiyin diye verdigi guveci komşuya vermeniz şık olmamış:KK43: oğlunun da zoruna gitmiş dogal olarak, ha başka yemek yapabiliyorsaniz da buna rağmen inat gibi kv nin gonderdiğinin aynisini yaptiysaniz zaten daha ayıp
oğlunun zoruna gidiyor sa madem ver ben yiyeyim deseydi.

iste bu sebeplerden ertesi gun ayni yemek yapilmaz.. iyi niyetli degilsiniz diyoruz bu yuzden.. yanina pilav corba bir sey olsa o yemek mis gibi de yenirdi.. ayni yemekten daha taze daha lezzetli olursa tabiki kocaniz sizinkini secer..
düşünememiş derseniz daha uygun olur kotu niyetli demek hoş degil

Herşeye kendince bir açıklaman var eyvallah ama şunu öğrenmelisin kanlı bıçaklı dahi olsan komşunla eğer bir tabak yemek göndericeksen taze ve sıcak göndericeksin dünden kalanı değil.. Kurban olduğum anam yemeğin en sıcağını en iyisini yapar yapmaz komşuya gönderir hemde hergün komşuda bize öyle... He sevmiyorsan hiç gönderme zorunluluk yok ama göndericeksen düzgünce olsun

Bakın siz saklamaya çalışsanızda o güveci neden yaptığınızı herkes anladı. Dürüst davranıp onunkini beğenmedim kendim yenisini yaptım deseniz daha az tepki alırdınız.

Yanina başka bir yemek yapabilirdin ben olsam öyle yapardım o yetmez diye aynısını yapıp onu orda bırakmak çok saçma yani komşuya vermeseydiniz sanki onuda yiyceksiniz
komşuya vermeseydim yanina pilav olsaydi yerdik tabiki. ama o tencerede pişmişti bizimki taş fırında.

biz olayin gerisini okudugumuz icin yuklendik size.. baska konunuz var mi bilmiyorum. bakmadim profilinize.. muhtemelen kv ile sorunlariniz var, ara limoni veya bir seyler yasanmis.. adam da annesinin yemegini komsuya verdiginiz icin bozulmus..
konuyu kv den ve yemekten tamamen bagimsiz dusunelim. boyle hareketlerle sadece evliliginize zarar verirsiniz.. annesini saymadiginiz her harekette kocaniz sizden uzaklasir. aferin karicim demez.. adamin gozune soka soka yapmayin boyle hareketler. kuma degilsiniz yahu annesi.. ne annesi sizin yerinizi alabilir ne siz annesinin yerini..

gelinle yarisan kv ye de kiziyorum bu yuzden annesinden koparip biricik olmaya calisan geline de.. kardesi olmus 4 yasindaki cocuk gibi davranmayi birakin. herkesin yeri ayri. adam sizi de sever anasini da.. sizinle de ilgilenir anasiyla da..

bunu kocası yapsa kayınvalidenin yemegine neler olurdu acaba?
Birini övmek için başkasını batırmak. Hiç sevmedigim işler.
esim annesine açık açık esimin yemekleri seninkilerden guzel demişti hatta ben ona kızmıştım annenle böyle konuşma diye

hayır hayır kayincalideyle bi sorunumuz yok ayrıca henüz taze ve gayet lezzetliydi. memleketten yeni döndüm esim yemeğimi özlemiş ben de ona aynısını yaptim. kesinlikle art niyet yok. kaynanamın yemeği ziyan olmasin diye onu işitip verdim
Sinir oluyorum bayat bişeyleri komsuya veren sizin gbi komsulara. Artıgını yollar gbı. Ne dersenız dıyın ordan bakınca boyle görünüyor. Kocanızda çok haklı madem koca bır tabak bol etli bi yemekse oturup yeseydinz. Yemeklerınz kaçmıyordu ertesı gunde yapabılırdınız neyseeee adam sızı çözmüş zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X