• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahrolsun benler !!

Ays45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
19
7
1
Merhaba arkadaslar. Yuzumde cene bolgemde 2 tane mercimek tanesinden biraz kucuk ben var. Aldirmayi dusunuyorum fakat korkuyorum. Aranizda ben aldiran varsa yardimci olabilir mi? Veya manisada yada izmirde iyi dermatoloji klinigi yada dermatoloji doktoru biliyor musunuz? Acil yardimmm

Merhaba. İstanbulda yaşadığım için doktor tavsiye edemem sana. İllaki ilk gittiğin doktora aldırıcaksın diye bi şey yok. Öncelikle bi doktora gidip araştırmalarına başla, sonra benlerin alınmaya müsaitse gittiğin doktorlar arasında karşılaştırma yapıp doktorunu seç. Şunu tavsiye edebilirim hazır kış ayındayız şu aralar aldırsan rahat edersin.Güneş kremleri kankin olucak :))

Kesinlikle :)) gelişmelerden haberdar edersiniz :))

Merhaba , aynı dertten müzdaribim.Yüzümde 4 tane küçük beni aldırmak için uzun bir süre arayıştaydım.İzmir'de yaşıyorum.Ege üniv.doç.dr.yiğit özer tiftikçioğluna gitmeyi düşünüyorum.Kendisi plastik cerrah. Dermatolojiye gidip önce muayene olman lazım.Benleri büyüteçe benzer bi aletleri var ,onunla bakıp ordaki skalaya göre değerlendiriyor .Aldırıp aldıramayacağını söylüyor.(renk değişimi vs gibi bulguları değerlendiriyor) .Geçmiş olsun

Merhaba arkadaslar. Yuzumde cene bolgemde 2 tane mercimek tanesinden biraz kucuk ben var. Aldirmayi dusunuyorum fakat korkuyorum. Aranizda ben aldiran varsa yardimci olabilir mi? Veya manisada yada izmirde iyi dermatoloji klinigi yada dermatoloji doktoru biliyor musunuz? Acil yardimmm

Bu konu hakkinda bi kac satir yazdim canim istersen benim konuma bakabilirsin

Merhaba. Biraz gec cevap veriyorum kusira bakma. Mart 16 cerrahi yontem ile alicak plastik ve estetik cerrah. Daha saglikli oldugunu soyledi. Umarim dikisler saglam tutar :)))
Olsun canim:)) eger asiri hareketler yapmaz kendini yormazsan cok da guzel ve saglam tutar dikisler endise etme:))

Bende benimi aldirmak istiyorum ama kafamda hep bir soru isareti var . Benimde tam burnumla yanagimin bitistigi arada . Aldirsam sanki orada bir büzüsme olur gibime geliyor. Olurmu dersiniz bayanlar

Bende benimi aldirmak istiyorum ama kafamda hep bir soru isareti var . Benimde tam burnumla yanagimin bitistigi arada . Aldirsam sanki orada bir büzüsme olur gibime geliyor. Olurmu dersiniz bayanlar
Acikcasi 3 gunde gezmedigim doktor ve hastane kalmadi. Mutlaka iyi bir dermotologa gorun canim ve eger cerrahi yontemle aldiricaksan isinde basarili bir plastik cerrah yapsin ameliyati. Benimde tam cenemde 2 adet var. Arti 3-5 tane de leke leke yanaklarimda. Anlicagin benim isim cok var şu benlerle:)

Acikcasi 3 gunde gezmedigim doktor ve hastane kalmadi. Mutlaka iyi bir dermotologa gorun canim ve eger cerrahi yontemle aldiricaksan isinde basarili bir plastik cerrah yapsin ameliyati. Benimde tam cenemde 2 adet var. Arti 3-5 tane de leke leke yanaklarimda. Anlicagin benim isim cok var şu benlerle:)
:)) istanbulda medicart diye bir yer var orayi begenitorlar bende bi bosluk buldugumda oraya gidicem cok fazla kisiden duydum orayi Umarim basarili olur aldirmamiz . Sen aldirsinmi benlerini yoksa aldircakmisin

Merhaba aldırdınız mi benlerinizi sonuç nasıl oldu doktor tavsiyesi alabilir miyom?

Back
X