sgk nın ödemediği, kaliteli merhemler var, iz ve yara giderici...beş yıl önce kadar 50 tl ye almıştım...öyle bir krem al, hiç iz kalmıyor....Birgün böyle bi konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. 2.5 yaşında kızım var arkadaşlar 3 gün önce masadaki çaya çarptı ve göğsünün bir kısmına döküldü. Bardaktan sıçradı ama sıcaktı çay. 3 günüdür pansuman yaptırıyoruz bugün cildiyeye çıktık oda pansuma devam edilmesini iz kalabileceğini söyledi perişan haldeyim. O kadar dikkat etmemize rağmen bir anda oldu bitti herşey keşke ona değil bana olsaydı kendimi suçlamaktan yüzüne bakamıyorum çocuğumun oda yaramazlık yaptım sanıyor suçlu suçlu bakıyor kaç gündür. Resmen ciğerim yanmak ne demekmiş onu öğrendim lütfen başına gelenler tavsiyeleriniz alternatifleriniz var mı yardımcı olun nolur
Geçmiş olsun canım bnm benimde kardeşim beline sıcak su dökülmüştü hastaneye götürdük krem yazdı fayda etmedi birisi ic yağı koy gecer dedi oyle yaptik iz bile kalmadiBirgün böyle bi konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. 2.5 yaşında kızım var arkadaşlar 3 gün önce masadaki çaya çarptı ve göğsünün bir kısmına döküldü. Bardaktan sıçradı ama sıcaktı çay. 3 günüdür pansuman yaptırıyoruz bugün cildiyeye çıktık oda pansuma devam edilmesini iz kalabileceğini söyledi perişan haldeyim. O kadar dikkat etmemize rağmen bir anda oldu bitti herşey keşke ona değil bana olsaydı kendimi suçlamaktan yüzüne bakamıyorum çocuğumun oda yaramazlık yaptım sanıyor suçlu suçlu bakıyor kaç gündür. Resmen ciğerim yanmak ne demekmiş onu öğrendim lütfen başına gelenler tavsiyeleriniz alternatifleriniz var mı yardımcı olun nolur
Yok hayır su toplamadı hiçkaçıncı derece yanık?
su topladı mı?
su toplamadası ise ileri derece bi yanık değildir diye düşünüyorum. iz kalır ama ciğer gibi de olmaz kızarıklık vs. arkadaşların dedikleri kremlerden kullanın.Yok hayır su toplamadı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?