Kahroluyorum lütfen yardım !!

Ben ortaokuldayken atesin içine düşüp spor ayakkabımin bir kismi ayağımin arka kısmına yapışmıştı hic birsey kullanmadım ve geçti. Kızınız daha küçük hücreleri kendini yeniler arkadaşların tavsiye ettiği kremleri doktorunuza danışıp kullanın.

Aksam yazayım sana canım , cınsıyetı ne cocugunun?

Canım o konu sahibine uygulanan tedaviyi alintiladim
Ay evet bizimde pansuman sargısında 9 krem karıştırıyolar ağırlık terra zaten sarı renk mucize gibi o krem diğerinide bugün yazdı dermatolog inşallah bizde fayda görürüz

Benimde kızımın 2,5 yaşında göbeğine çay döküldü onca dikkat etmemize rağmen kaşla göz arasında koşa koşa gelip çay bardağına çarptı yeni doldurmuştum yarısı eşimin ayağına döküldü eşimin ayağı kıpkırmızı davul gibi şişti hemen suya tutup madecasol krem sürdü kızımı da hemen kıyafetleriyle duşun altına sokmuştum arkasından madecasol krem sürmüştüm elletmediği için çok sıkta süremedim kremi şimdi 4 yaşında gram izi kalmadı ben eşimin ayağından daha çok korkmuştum çünkü çok kötüydü onda da hiç iz kalmadı madecasol kremde benim evime hep bulunur

Ay evet bizimde pansuman sargısında 9 krem karıştırıyolar ağırlık terra zaten sarı renk mucize gibi o krem diğerinide bugün yazdı dermatolog inşallah bizde fayda görürüz
İnşallah güzelim tamamen iyileşir kuzun , bu günleri unutur gidersiniz inşallah

Sporcuların falan kullandığı kremleri bi araştırın.
Benimde koluma dökülmüş ketıl küçükken, pansumanı hiç bırakmamışlar. İz falan kalmadı şükür..

çocuklarda daha kolay geçer bunlar bir sürü kremler var sakin olun zamanla boşa panik yaptığınızı göreceksiniz
Doktor öyle demiş çünkü net bişey demesi imkansız bence bu konuda
Ama çok çeşitli kremler var araştırın

Küçükken kardeşim her yer sofrası kuruldugunda gider sofranın ortasına otururdu bi gün gene böyle kardeşimi babama emanet edip sofraya çorba koydugu an babama bak demeye kalmadan sofranın ortasına oturdu koca tas çorba kardeşimin vücuduna döküldü üstelik baya bi kaynardı hatırlatım kolları bacakları kabul bağlamıştı kardeşimin cığlık cığlığa ağlardı hastanede komsu bi teyze anneme bi öneride bulunmuş şuan kardeşimde hiç iz yok bembeyaz kolları bacakları maşallah. 10tane yumurtanın sarısı (yaparsanız köy yunurtası bulun) eski bi tavada yagı çıkana kadar yakın merhem gibi bişey oluyormuş onu sürün rabbim şifa versin inşallah

Eczanelerde yanik icin kremler yapiliyordu eskiden, hala var mi bilmiyorum.
Ismini yazmam dogru mu bilmiyorum ama Contractubex krem alin. Ancak yaralari iyilestikten sonra kullanmaya baslayin. Biraz pahali. Sabirli olun hemen gecirmiyor, siz surmeye devam edin. Yavas yavas gectigini goreceksiniz..
Bir de eskiler yanik izleri icin yesil elma surerlerdi yanlis hatirlamiyorssm.

Evet hücre yenileyici bir merhem oda çok güzel kızım sütten kesilene kadar çok kullanmıştım fito madecasol hep yara olurdu göğsüm o açıklık bile geçti düşününce kızımında geçer inşallah. Ben anne sütü alsın diye inat etmiştim çok baya derin yara olmuştu en sonunda o bile geçti
evet aldık o kremden bugün ama henüz süremiyoruz kapalı pansuman olduğu için

Yaralar iyilesince surun. Acele etmeyin. Bu arada yaniklar icin suni deriler var. Yanik iyilesinceye kadar uzerini ortuyor. Bu arada cilt de nefes alnaya devam ediyor. Eczanelerde yoktur ama bazi arastirma hastanelerinde doktorlar kullaniyor.

Arkadaşlar birşey daha soracağım çok yardımcı oldunuz burada bana en azından içim daha ferah şuan geçicek inanıyorum çünkü derin bi yanık değil. Eskiden başına gelen arkadaşlar kapalı pansuman mı oldunuz açık mı bu süreçte kızımı kapalı pansuman yapıyolar hep taze kalıyor yarası sargı değmeyen yerler kapanmış mor renginde şuan oraya krem sürdüm bugün doktora sordum bu durumu.Eskiden açık kalması uygun görülüyodu yeni sistem bu şekilde dedi özel bi hastaneye gidiyoruz acaba başka bir hastane ve doktora da danışsam mı ki bu durumu. Ananemin de koluna kızgın yağ dökülmüş çocukken cımbızla aldılar derileri temizleyip yolladılar doktor büzüşür bu çocuğun kolu demişti çok iyi hatırlıyorum ama bak pamul gibi diyo hakikatende hiç iz yok. Bizde zaten çok büyük bölgede değil haşlanma hemen derisi toplanıvermişti serum suyuyla alsanız onları temizleseniz yeni çıkan daha sağlıklı ve iz yapmıyomuş dedim hayır kendisi dökülüp yenilenecek dediler

Yaralar iyilesince surun. Acele etmeyin. Bu arada yaniklar icin suni deriler var. Yanik iyilesinceye kadar uzerini ortuyor. Bu arada cilt de nefes alnaya devam ediyor. Eczanelerde yoktur ama bazi arastirma hastanelerinde doktorlar kullaniyor.
Bunu mutlaka araştırıcam

Öncelikle çok geçmiş olsun okurken üzüntünüz beni de çok etkiledi. Lisedeyken ütüyü sapı sanarak kızmış tabanından tuttum. Tüm avucumla. Ve cidden elimin yapıştığını hissettim. Çok ağır bir yanık oluştu. Fakat kullandığım merhem hem kısa sürede geçirdi hem de cilt yeniledi. Hiç iz kalmadı. Merhemin adını hatırlamıyorum ama bir eczaneye danışın. İz oluşumunu önleyen çok iyi merhemler var. Kötü düşünmeyin.

Bunu duymuştum yumurta akı ilk müdahalede anında geçiriyomuş faydasını görende çok ama şuan bizim durumumuza mümkün değil enfeksiyon kapabilir o yüzden önceliğim doktor müdahalesi

Bunu duymuştum yumurta akı ilk müdahalede anında geçiriyomuş faydasını görende çok ama şuan bizim durumumuza mümkün değil enfeksiyon kapabilir o yüzden önceliğim doktor müdahalesi
Canım yumurta akı değil dediğin gibi yumurta akı ilk müdahale anında çok işe yarıyo bu dediğim yumurta sarısı bu yanıkların iz kalmaması için.

Teşekkür ederim peki pansuman yaptırdınız mı ilk süreçte kapalı tedavi mi oldu yoksa eliniz açıkta mıydı hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…