- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Aksam yazayım sana canım , cınsıyetı ne cocugunun?Göğüs tahtası ve sol göğsün bir kısmı şuan kapalı pansuman yapılıyor 4 5 güne açarlar diye düşünüyorum o zamanda iz geçirici kremler alıcaz maddi kısmı hiç önemli değil yeterki gördükce üzülmesin. Kremin ismini özelden atar mısın
Ay evet bizimde pansuman sargısında 9 krem karıştırıyolar ağırlık terra zaten sarı renk mucize gibi o krem diğerinide bugün yazdı dermatolog inşallah bizde fayda görürüzCanım o konu sahibine uygulanan tedaviyi alintiladim
İnşallah güzelimAy evet bizimde pansuman sargısında 9 krem karıştırıyolar ağırlık terra zaten sarı renk mucize gibi o krem diğerinide bugün yazdı dermatolog inşallah bizde fayda görürüz
Kızım varAksam yazayım sana canım , cınsıyetı ne cocugunun?
Amiiiin çok teşekkür ederimİnşallah güzelimtamamen iyileşir kuzun , bu günleri unutur gidersiniz inşallah
Evet hücre yenileyici bir merhem oda çok güzel kızım sütten kesilene kadar çok kullanmıştım fito madecasol hep yara olurdu göğsüm o açıklık bile geçti düşününce kızımında geçer inşallah. Ben anne sütü alsın diye inat etmiştim çok baya derin yara olmuştu en sonunda o bile geçtiBenimde kızımın 2,5 yaşında göbeğine çay döküldü onca dikkat etmemize rağmen kaşla göz arasında koşa koşa gelip çay bardağına çarptı yeni doldurmuştum yarısı eşimin ayağına döküldü eşimin ayağı kıpkırmızı davul gibi şişti hemen suya tutup madecasol krem sürdü kızımı da hemen kıyafetleriyle duşun altına sokmuştum arkasından madecasol krem sürmüştüm elletmediği için çok sıkta süremedim kremi şimdi 4 yaşında gram izi kalmadı ben eşimin ayağından daha çok korkmuştum çünkü çok kötüydü onda da hiç iz kalmadı madecasol kremde benim evime hep bulunur
evet aldık o kremden bugün ama henüz süremiyoruz kapalı pansuman olduğu içinEczanelerde yanik icin kremler yapiliyordu eskiden, hala var mi bilmiyorum.
Ismini yazmam dogru mu bilmiyorum ama Contractubex krem alin. Ancak yaralari iyilestikten sonra kullanmaya baslayin. Biraz pahali. Sabirli olun hemen gecirmiyor, siz surmeye devam edin. Yavas yavas gectigini goreceksiniz..
Bir de eskiler yanik izleri icin yesil elma surerlerdi yanlis hatirlamiyorssm.
Yaralar iyilesince surun. Acele etmeyin. Bu arada yaniklar icin suni deriler var. Yanik iyilesinceye kadar uzerini ortuyor. Bu arada cilt de nefes alnaya devam ediyor. Eczanelerde yoktur ama bazi arastirma hastanelerinde doktorlar kullaniyor.Evet hücre yenileyici bir merhem oda çok güzel kızım sütten kesilene kadar çok kullanmıştım fito madecasol hep yara olurdu göğsüm o açıklık bile geçti düşününce kızımında geçer inşallah. Ben anne sütü alsın diye inat etmiştim çok baya derin yara olmuştu en sonunda o bile geçti
evet aldık o kremden bugün ama henüz süremiyoruz kapalı pansuman olduğu için
Bunu mutlaka araştırıcamYaralar iyilesince surun. Acele etmeyin. Bu arada yaniklar icin suni deriler var. Yanik iyilesinceye kadar uzerini ortuyor. Bu arada cilt de nefes alnaya devam ediyor. Eczanelerde yoktur ama bazi arastirma hastanelerinde doktorlar kullaniyor.
Bunu duymuştum yumurta akı ilk müdahalede anında geçiriyomuş faydasını görende çok ama şuan bizim durumumuza mümkün değil enfeksiyon kapabilir o yüzden önceliğim doktor müdahalesiKüçükken kardeşim her yer sofrası kuruldugunda gider sofranın ortasına otururdu bi gün gene böyle kardeşimi babama emanet edip sofraya çorba koydugu an babama bak demeye kalmadan sofranın ortasına oturdu koca tas çorba kardeşimin vücuduna döküldü üstelik baya bi kaynardı hatırlatım kolları bacakları kabul bağlamıştı kardeşimin cığlık cığlığa ağlardı hastanede komsu bi teyze anneme bi öneride bulunmuş şuan kardeşimde hiç iz yok bembeyaz kolları bacakları maşallah. 10tane yumurtanın sarısı (yaparsanız köy yunurtası bulun) eski bi tavada yagı çıkana kadar yakın merhem gibi bişey oluyormuş onu sürün rabbim şifa versin inşallah
Canım yumurta akı değil dediğin gibi yumurta akı ilk müdahale anında çok işe yarıyo bu dediğim yumurta sarısı bu yanıkların iz kalmaması için.Bunu duymuştum yumurta akı ilk müdahalede anında geçiriyomuş faydasını görende çok ama şuan bizim durumumuza mümkün değil enfeksiyon kapabilir o yüzden önceliğim doktor müdahalesi
Teşekkür ederim peki pansuman yaptırdınız mı ilk süreçte kapalı tedavi mi oldu yoksa eliniz açıkta mıydı hepÖncelikle çok geçmiş olsun okurken üzüntünüz beni de çok etkiledi. Lisedeyken ütüyü sapı sanarak kızmış tabanından tuttum. Tüm avucumla. Ve cidden elimin yapıştığını hissettim. Çok ağır bir yanık oluştu. Fakat kullandığım merhem hem kısa sürede geçirdi hem de cilt yeniledi. Hiç iz kalmadı. Merhemin adını hatırlamıyorum ama bir eczaneye danışın. İz oluşumunu önleyen çok iyi merhemler var. Kötü düşünmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?