Kahroluyorum lütfen yardım !!

Şiddetle sarı kantaron yağını tavsiye ederim... Pembe renkli gerçeği olacak ama... Çok geçmiş olsun...

Yeğenimin de kolunu ütü yakmıştır. Ürünün tabanının izi olduğu gibi kolundaydı.1 yaşındaydı o zaman. Doktorum verdiği ilaçları çok düzenli kullandılar, güneşe hiç çıkarmadılar kolunu ve zamanla geçti iz de kalmadı. Sanırım çocukların cildi iyileşmeye daha meyilli. İnşallah sizin yavrunuzda da iz kalmaz

Basliktaki kahroluyorumu gorunce bir anne mi acaba diye actim okudum beyin tumoruyle baska sehrin hastanelerinde 2sene gecirip kizini kaybeden arkadasim geldi aklimave guldum ne kadar abartiyorsunuz iz işini yok yuzunde mi az kalacak yok düştü dizinde iz kalacak bu izler anılar iste hayata dönün sakin olun kızım in bacagi kocaman yandi 6aylikken ve simdi iz falan yok.

Öncelikle Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Abarttığımı düşünmüyorum evet şuan daha sakinim ama her anne evladı için tırnağı dahi kırılsa üzülür dertlenir. Benden daha büyük sorunlar yaşayanı duymam anca bana buna da şükür dedirttirir. Benim üzülmeye hakkım yok diyemem desemde içimden gözümden taşar zaten. Çok pimpirikli bi anne değilimdir sadece önlem alır dikkat ederim buna rağmen başına böyle bişey gelince insan ister istemez üzülüyor.

Benim oglan da sobaya yapismisti 1
Derece yanikti elleri gecti smdi kucukler ya yapilmasi gerekeni yapin ameliyat izini bile geciren kremler var ecz sorun doktora sorun hc iz kalmaz oglumda kalmadi

Benim oglan da sobaya yapismisti 1
Derece yanikti elleri gecti smdi kucukler ya yapilmasi gerekeni yapin ameliyat izini bile geciren kremler var ecz sorun doktora sorun hc iz kalmaz oglumda kalmadi
Bugün çok daha iyiyiz atlatıcaz geçicek inşallah aldık kremlerini 2 3 güne başlarız gibime geliyor. Şuan antibiyotikli krem sürüyoruz kapanması için 2. Derece bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…