Kahroluyorum lütfen yardım !!

Kantaronun steril olduguna emin degilseniz surmek icin acele etmeyin

Ben davul firina oturmusum
Hic iz yok korkmayin gecer

İnanın ben yansaydım bu kadar üzülmezdim o daha küçücük tırnağı kırılsa günlerce üzülen bi çocuk ilerde izi kalırda anne sen bana hiç mi dikkat edemedin derse ben çok üzülürüm çünkü haklı benim onun usluluğuna güvenmemem lazımdı

olmuşla ölmüşe çare yok. bundan sonra dikkat edersiniz. su bile toplamamış sanmıyorum iz kalacağını. bana basit bi yanık gibi geldi çünkü ağrısı yok demişsiniz. benim ayağım yandığında o kadar çok ağlamıştım ki ertesi gün gözlerim açılmıyordu, öyle şişmişti. su da toplamıştı hatta. ona rağmen iz kalmadı.

5,5 yaşındayken tüm vücudum yandı, iz kalmıyor merak etmeyin, çok geçmiş olsun

Yaşı küçük pansumanı ihmal etmeyin gerekiyorsa kremini saat başı sürün .benim ayağım sıcak çaydanlığın içine girdi hiç iz kalmadı . Olan olmuş artık kendinizi suclamayin yapılabilecekleri araştırın yapın .
Çok geçmiş olsun

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim duyarlılığınız ve moral için o kadar iyi hissettirdiniz ki bana. Bin şükür ciddi yanmadı masays döküldü çay o masaya yaslandığı için masadan göğsüne ulaştı direk temas bile değil ama bilemedim tecrübe sahipleri asla kalmaz diyor görünce doktorlar kalma ihtimali yüksek diyor anlamadım belki göğsünde olduğu içindir foto atmayı becerebilirsem göstereyim

Ah canım benim çok geçmiş olsun. Ama benim eski komşunun kızının göğsüne ve koluna tavadan kızgın yağ dökülmüştü. Bayaaa derin yanıklar oluşmuştu. İki sene oldu v gördüğümde şok oldum, hiç bir iz yoktu. Düzenli ve iyi şekilde pansuman yapılmış ve kantaronlu bir merhem kullanmışlar. Bir arkadaş daha demiş kantaron diye, kesinlikle gördüğüm sonuçtan sonra ben de şiddetle tavsiye ediyorum. Ama açık yaraya uygulamayin iyilesmeye başladığı zaman uygulanıyor derler.. üzülme lütfen, yanlışlıkla olmuş birşey için kendini suçlama ❤

Çok teşekkür ederim kantaron bizim evimizdede sürekli bulunur egedeyiz yaygındır bizde yaraya kantaron sürmek gerçekten çok faydalı bir yağ şuan için kapalı pansuman yapılıyor sadece biraz toparlanma aşamasına geçince sürücem inşallah

Yüzüne yağ sıçrayan birisinin konusu iki -uc gün önce birisinin soru sorması ile hortlamisti.Onun hic izi kalmamış.Konuyu bulup yapilan tedaviyi alintilayacagim

Öncelikle geçmiş olsun. Size tavsiyem hem danışma hemde tavsiye için iyi bir plastik (estetik)cerrahına götürmeniz. Onlar gerçekten bu işlerin piri. Tabiki dermatologlar da öyle Ama plastik cerrahi daha farkı değerlendirip daha doğrusu estetiği daha ön planda tutup ona göre tedavi,krem vs veriyor. Netice de korkunuz da iz kalıp kalmayacağı bunu en iyi plastik cerrahlar değerlendirir diye düşünüyorum

Canım cok gecmıs olsun
Valla kı ınan duse kalka buyuyorlar
Oglumun el bileği kırıldı, kolu kırıldı, yazın dustu cenesı yarıldı, bır kac hafta once ayagından araba gectı
Bır krem var adını hatırlamıyorum en son esım yazın aldı cenesı dıkıldıgınde ınankı ız yok olmak uzere bıraz pahalı bırsey ama sorun degıl. Onu kullanırsınız yarası ıyılesınce . Ne kadar bır alana dokuldu , denk gelen yer neresı karnı mı? Goguslerının oldugu gogus tahtası mı?

Çok geçmiş olsun. Kantaron yağının çok iyi geldiğini duymuştum. Bir de lütfen kendinizi suçlamayın. Sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben de çocuklara olan herşeyi kendime mal eden bir anneyim. Ancak bazı şeyler var ki, bizim kontrolümüzün dışında ve 1 saniyede gerçekleşiyor. Allah çaresiz dert vermesin inşallah..

Yüzüm kızgın yağdan yandı iz bırakmaması için ne yapmalı? Başlık bu. Hicbir başlığa uymayan konular bölümünde buldum

Göğüs tahtası ve sol göğsün bir kısmı şuan kapalı pansuman yapılıyor 4 5 güne açarlar diye düşünüyorum o zamanda iz geçirici kremler alıcaz maddi kısmı hiç önemli değil yeterki gördükce üzülmesin. Kremin ismini özelden atar mısın

Evet çok haklısınız kapalı sargı evresi bir haftaya biter gibime geliyor o zaman direk götüreyim en iyi onlar bilir dediğiniz gibi şu aşamada dermatoloğa götürdüğüme bile pişman oldum çünkü sargısını açıyolar bakmak için oda çok canını yakıyo

Madacassol ve kantaron yağı bunlar kesinlikle mucize..
Yıllar önce ki yara izini bile kapatıyor neredeyse..
Çok geçmiş olsun ayrıca

Canım o konu sahibine uygulanan tedaviyi alintiladim

Kardeşim 2.5 yaşındayken onun göğsüne de çay dökülmüştü koca bir demlik hemde hiçbir iz kalmadı içiniz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…