Kahroluyorum lütfen yardım !!

Pansumandan geldik yenice kızlar. İçim çok kötü sitresim miğdeme vurdu sanırım. Bugün kü pansumanda yapışma oldu bi bölgede kanadı açarken çok kötü oldum. Sanırım vücut kapanmaya çalışıyo sargıyı açarken de kanıyo ne kadar zaman sürer bu durum çok ağladı bugün çok çırpındı. Yarın doktoruyla görüşücem tekrar gün içinde açık bırakıp geceleri pansuman ysptırsak sadece diye daha iyi olucak gibi mikrop kaptırırmıyız bilmiyorum bi danışıcam

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için her ikisinide doktorum tavsiye etti aldık ama onlar yaranın kapanma evresinden sonra uygulanacakmış. Şuan pansuman yapılıyor sargıda o bölge gün içinde hiç acısı ağrısı yok bin şükür ama pansuman esnası mahfediyor bizi. Çok ağlıyo hem korkudan hem canı yanıyor sanırım şu dönem bir geçse

Geçmiş olsun artık olan olmuş suçlamayın kendinizi bundan sonraki süreçte yapılacakların en iyisini yapmaya gayret gösterin.
Ben son 4 yıldır çayımı çocuk çayı sıcaklığında içiyorum, annelere öneririm

İnşallah kolaylıkla atlatır yavrucuk

Kendi kendimizeyken asla yanında içmem zaten. Hep uyku saatlerini değerlendiririm misafirimiz vardı bianda oldu bitti herşey

Ayy cigerim.yandi demeyin ne olur Allah beterinden korusun sukur ucuz atlatmissiniz. Uzmeyin kendinizide lutfen

Ayy cigerim.yandi demeyin ne olur Allah beterinden korusun sukur ucuz atlatmissiniz. Uzmeyin kendinizide lutfen
Ahh bin şükür bu halimize tabiki. rabbim bağışladı. dilerim hiçbir anne evlat yaşamasın çok zor

dayım kucukken yuzune demlikle çay dokulmus ananneme köydeki kadınlar elma suyuyla pansuman yap demişler sürekli elma suyu sürmüş şuan hic iz yok.geçmişler olsun.

dayım kucukken yuzune demlikle çay dokulmus ananneme köydeki kadınlar elma suyuyla pansuman yap demişler sürekli elma suyu sürmüş şuan hic iz yok.geçmişler olsun.
Biz çok hatalar yaptık özel hastaneye götürdüm en iyi yerde müdahale edilsin diye cildiyeye çıkardım günlük kapalı pansuman yapılacak dediler ilk 3 gün iyiydi ilerleme yoktu tedavide ama canıda yanmıyodu. Doktor bey haşlanma yanık açık tedavi olsa daha çabuk iyileşmez mi dedim yeni sistem bu şekilde dedi. 2 gündür her pansumanda sargılar etine yapıştı açarken kanadı hep çok feryat etti kuzum. Bidaha gelmicem buraya böyle tedavi olmaz dedim plastik cerraha çıktık bugün nasıl insanlar bunlar para uğruna bu eziyet yapılır mı gelmesen çok eziyet çekerdi bu çocuk ve her pansumanda kanaya kanaya yarası derinleşir iz kalırdı dedi. Yeni ilaçlar verdi açık bırakıyoruz şimdi bir günde yarası kapandı kızımın. Başına gelenler ne olur kapalı pansuman yaptırmayın en iyi hastaneye gittim yavrumun başına bunları getirdiler hepsini allaha havale ediyorum

Orta okul çağlarında iki bacağım birden yandı ama öyle böyle değil okulla giderken külotlu çorap giyiyordum çıkarırken derimide söküp alıyordu iz kesin kalır dediler herdafasında külotlu çorapla derimin soyulmasından mı gençlikten mi bilmem hiç iz kalmadı yansıması bile yok..üzüntüne gelince annesinin ne söylesek anlamı yok üzüleceksin zamanla iyileştikce sende iyileşeceksin Allah şifa versin

Aminn çok teşekkür ederim. Peki nasıl tedavi oldunuz yarayı açık mı bıraktınız kapalı mı be kadar sürede geçti

Aminn çok teşekkür ederim. Peki nasıl tedavi oldunuz yarayı açık mı bıraktınız kapalı mı be kadar sürede geçti
Süresini hatırlamıyorum silverdin kullanıyordu doktor kapat demedi ama bizim zamanımızda okula etekle gidilmek zorunda olduğu için hergün külotlu çorap giyiyordum dolayısıyla yara kapalı oluyordu ve dediğim gibi gerçekten her cıkardığımda kan deri çorapla geliyordu..sürekli deri soyulduğu için iz kalmadığını da düşünüyorum ben ama sizin ki çok küçük eziyet olur o yüzden bir şey diyemiycem

Derin yanık değil zaten bizim yüzeysel silverdin gerçekten çok etkili oluyor gece yatmadan onu sürüyoruz yapışmasını engelliyo sabaha kadar rahat uyuyo size de çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşir inşallah kızımda

sende gönlünü ferah tutmaya çalış küçük iz kalmaz kalsada estetik çok ileride hallolur inşsllah

Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim oğlum geçen sene avuç içini ütüyle yakmıştı. Eli su topladı. Hastaneye götürdük. Hemşire patlattı krem sürüp sardı. 1 hafta pansumana gittik. Yara iyice kapanınca kantaron yağı sürdük sürekli. Şuan elinde hiç iz yok. Kantaron yağını evinizde mutlaka bulundurun. Biz kafasını ya da herhangi bir yerini çarptığında onu sürüyoruz. Morarma yapmıyor. Kantaron yağı aktarlarda satılıyor. Bize kaynanam kendisi hazırlamıştı. Üzülmeyin, unutuyorlar. Yani oğlum unutu. Önceden ütü görünce çok korkuyor, ağlıyordu. Şimdi tepki vermiyor. Tekrar geçmiş olsun.

Evet bizdede var biraz daha toparlanınca aloavera ve kantoron süreyim diyorum bende

Canım gecmiş olsun .benim oglum gecen sene 11 aylıkken misafirlikte sicak sobayı tutmuş tek eliyle cok canı yandı koca bir balon Oldu eli .bndeki vicdan azabı ,onun acısı,tek el surunmesi haftalarca cok kotuydu iz umrumda degildi.hastaneye 1 gun balon patlatırsa dr ,canı yanar diye götürmedim eseklik ettim biliyorum suyu insin diye bekledimsonra göturdum ertesi gun , dr yırttı deriyi cok derin dedi 3 gun pansumanla iyilesmesse ameliyat dedi bacaktan et alinip yapılacak dedi derin diye. Ben 3 gun boyuna kantoron yagı yaptım hem pansumana gittik kapali kalacak dedi dr. 3. Gun sabah ameliyat dedi ama bizim ogun cenazemiz oldu cok yakınımız dr anlattık dönünce dedi.baska memlekete gittik cenazeye,biri bana alaore ve zeytin yagı karısımı verdi bunu sur gunde 5 6 kez gecede ac yarayı dedi gunduz süründügü için mikrop olmasın diye, 3 gunde biz dönmeden iyilesti,sükür dr ameliyat gerek kalmadı dedi zaten 2 ay sonra iz bile kalmadı bence aktarlarda sor alaore özü diye, sükür ameliyatlikken iyilesti iz bile kalmadı sende dene alternatif tıp bazen daha iyi oluyor

Alaovera zeytinyagı karışımı demişti bana veren tereddutle korkarak surdüm bi umut ama iyiki yapmişim ,elini batırıyordum bn içine kutudaki Karişima,bu arada anne yuregi dayanmiyor ama uzulme daha dikkatli ol ,benim adım panik anne olmasına ragmen geldi bu kaza basımıza olacagı varsa oluyo demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…