Kahroluyorum lütfen yardım !!

Evet işte bizimde göğsüne döküldü. Peki tedavisi ne şekilde oldu kapalı pansuman mı açık mı yapıldı. Bizimki 2. Derece yüzeysel yanık ama kapalı pansuman yapıyolar krem falan süremiyorum

Burda sağolsun arkadaşlar fayda gördükleri kremleri,uygulamaları yazmışlar.
Benim size tavsiyem doktorunuza danıştıktan sonra hangisi içinize siniyorsa sadece ve düzenli olarak onu uygulamanız.
Acaba bunu da mı denesem,
bir de şunu süreyim demeyin,
hem ciltte farklı reaksiyonlar gelişebilir
hem kullandığınız kremin etkisi azalır.

Tabikide o şekilde uygulayacağım. Bitkisel takviyeleri bile sürekli danışıyorum. Zaten her gün görüşüyoruz. Burada alternatif aramak böyle şeyleri yaşayan arkadaşların tavsiyesini almak amaçlı konu açtım fikir versinler evden tedavi yapayım diye değil. Her mantığıma yatanı danışıyorum kendisine

Mutlaka bilinçli bir annesinizdir.
İnsan evladı sözkonusu olunca,
bazen her çareye sarılma eğiliminde olabiliyor.
Bir de insanoğlu sabırsızdır,
hemen sonuç almak ister.
O iyi gelmedi,bir de bunu mu denesek der.
Çocuklarla ve anneleriyle birlikte olunca,
şahsen o kadar farklı durumlarla karşılaşıyorum ki.
Ben de bu psikolojide olabileceğinizi düşünerek -sizi de şahsen tanımadığım için-
iyi niyetle bir hatırlatma yapmak istedim.
Tekrar geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum yavrunuza.

Koynumdan aşağı kızgın yağ döküldü çok aşırı sızlıyordu kızarmıştı aleovera çiçeğinin jelini sürdüm bir hafta kabaran yerler vardı izde kalmadı sızısını da hemen aldı bir deneyin isterseniz ?
Allah'ım şifa versin inşallah kuzunuza

Benim oğlumun da çorba dökülmüştü çenesinden aşağı göğsüne ve karnına. İz kalabilir denmişti ama iz muz yok şuanda. İnşallah sizinde olmaz. Çocukların cildi daha kolay iyilesiyo. Yara yanık izi için kremler var doktora sorup kullanabilirsiniz. Geçmiş olsun

İz kalmaması için öneri yapılmış zaten. Kendinizi kahretmeyin çocuğunuzla aranıza soğukluk girmesin. Doğum lekesi de olabilirdi. İz kalırsa da dünyanın sonu değil. Siz öyleymiş gibi davranırsanız psikolojik sorunları çıkabilir büyürken

Kendinizi ve çocuğunuzu üzmeyin lütfen. Saf zeytinyağı ve balmumu ile bir karışımdan bahsederdi annem büyük babaanne yaparmış çok eskiden. Hiç iz kalmazmış. Tam bilemiyorum ama bir araştırın derim.

Contratubex diye merhem var sgk karşılamıyor ama çok iyi annemin de yüzüne caydanlik düşüp kaynar su gelmişti nerden baksan yarısina o merhem sayesinde hiç iz kalmadı allaha şükür doktora sorun çocuklarda da sürülüyor galiba

Gecmis olsun benimde kizim kasinin ustunu yardi gecen ay yapistirdilar sadece yan odanın kapısına kadar gitmiştim yanından sonrasında bir hafta kendime gelemedim baktıkça ağladım ne yapacağım diye okumadigim yazi araştırmadigimilaç kalmadı doktor da yara tamamen iyileşene kadar bir buçuk ay bekle sonrasında iz geçirmek için olan kremlerden başla dedi yara sulanır buyurmuş yoksa

Çok teşekkür ediyorum sizin yorumlarınız hep dikkatimi çekiyor ve beğeniyorum farklı bi bakış açınız var her zaman.uyarınız için çok sağolun zaman isteyen bi süreçte olduğumuzu biliyorum tedavinin yanı sıra tek yapabildiğim zamanın çabuk geçmesi için dua etmek

Geçmiş olsun yumurta akını çırpın ve sürün kollojen iyileştirme oranı çok yüksek

bebek cildi büyüyene kadar kendini kaç defa yenileyecek kim bilir ya, bence iz falan kalmaz bir çay dökülmekle, bi de düzenli pansuman yapılıyorsa hiçbir şeycik olmaz

Yaşı da çok küçük olduğu için kesinlikle iz kalmayacağı kanaatindeyim olur böyle kazalar. Bununla gelmiş geçmiş olsun

Evet silverdin bizdede var canım kapalı pansuman yapılıyor şuan şu lanet evre bir geçse rahatlıyacağız inşlh. Yavrum çok korkuyo her pansuman işkence gibi

Merhaba..Çok geçmiş olsun ben okurkende içim acıdı ama sonuçta siz isteyerek yapmadınız bunu ve insanın başına herşey geliyor Allah beterinden saklasın dermansız dert vermesin.Diğer üyelerde yazmış kantaron yağı iyi gelebilir birde Contractubex diye bir ilaç var izlere iyi geliyor ama çocuklarda kullanımı var mı bilmiyorum pansumana gittiğiniz doktora sorun isterseniz.Tekrar geçmiş olsun Allah tez zamanda şifasını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…