Evet işte bizimde göğsüne döküldü. Peki tedavisi ne şekilde oldu kapalı pansuman mı açık mı yapıldı. Bizimki 2. Derece yüzeysel yanık ama kapalı pansuman yapıyolar krem falan süremiyorumBenim de kızım babasının çay bardağını göğsüne dökmüştü hemde neredeyse göğsünün 3/4 ü yandı.
Şu anda hiç bir şeyi yok. İz falan kalmadı.
Ben de lisedeyken kaynayan su dökülmüştü ustume. Aylarca yattım. O zamanların tıbbi bu kadar ileri bile değildi. Bende de hiç iz kalmadı.
Geçmiş olsun ve lütfen fazla kafaya takmayın. Arkadaşların tavsiye ettiği kremleri kullanın.
Tabikide o şekilde uygulayacağım. Bitkisel takviyeleri bile sürekli danışıyorum. Zaten her gün görüşüyoruz. Burada alternatif aramak böyle şeyleri yaşayan arkadaşların tavsiyesini almak amaçlı konu açtım fikir versinler evden tedavi yapayım diye değil. Her mantığıma yatanı danışıyorum kendisineBurda sağolsun arkadaşlar fayda gördükleri kremleri,uygulamaları yazmışlar.
Benim size tavsiyem doktorunuza danıştıktan sonra hangisi içinize siniyorsa sadece ve düzenli olarak onu uygulamanız.
Acaba bunu da mı denesem,
bir de şunu süreyim demeyin,
hem ciltte farklı reaksiyonlar gelişebilir
hem kullandığınız kremin etkisi azalır.
Mutlaka bilinçli bir annesinizdir.Tabikide o şekilde uygulayacağım. Bitkisel takviyeleri bile sürekli danışıyorum. Zaten her gün görüşüyoruz. Burada alternatif aramak böyle şeyleri yaşayan arkadaşların tavsiyesini almak amaçlı konu açtım fikir versinler evden tedavi yapayım diye değil. Her mantığıma yatanı danışıyorum kendisine
Koynumdan aşağı kızgın yağ döküldü çok aşırı sızlıyordu kızarmıştı aleovera çiçeğinin jelini sürdüm bir hafta kabaran yerler vardı izde kalmadı sızısını da hemen aldı bir deneyin isterseniz ?Birgün böyle bi konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. 2.5 yaşında kızım var arkadaşlar 3 gün önce masadaki çaya çarptı ve göğsünün bir kısmına döküldü. Bardaktan sıçradı ama sıcaktı çay. 3 günüdür pansuman yaptırıyoruz bugün cildiyeye çıktık oda pansuma devam edilmesini iz kalabileceğini söyledi perişan haldeyim. O kadar dikkat etmemize rağmen bir anda oldu bitti herşey keşke ona değil bana olsaydı kendimi suçlamaktan yüzüne bakamıyorum çocuğumun oda yaramazlık yaptım sanıyor suçlu suçlu bakıyor kaç gündür. Resmen ciğerim yandı ne demekmiş onu öğrendim lütfen başına gelenler tavsiyeleriniz alternatifleriniz var mı yardımcı olun nolur
Birgün böyle bi konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. 2.5 yaşında kızım var arkadaşlar 3 gün önce masadaki çaya çarptı ve göğsünün bir kısmına döküldü. Bardaktan sıçradı ama sıcaktı çay. 3 günüdür pansuman yaptırıyoruz bugün cildiyeye çıktık oda pansuma devam edilmesini iz kalabileceğini söyledi perişan haldeyim. O kadar dikkat etmemize rağmen bir anda oldu bitti herşey keşke ona değil bana olsaydı kendimi suçlamaktan yüzüne bakamıyorum çocuğumun oda yaramazlık yaptım sanıyor suçlu suçlu bakıyor kaç gündür. Resmen ciğerim yandı ne demekmiş onu öğrendim lütfen başına gelenler tavsiyeleriniz alternatifleriniz var mı yardımcı olun nolur
Aminn cümlemizinÇok geçmiş olsun insan çok kötü oluyor keşke bana olsaydı da onun başına gelmeseydi diyor çok iyi anlıyorum sizi allahım evlatlarımızın ayağına taş değmeden büyümek nasip etsin
Çok teşekkür ediyorum sizin yorumlarınız hep dikkatimi çekiyor ve beğeniyorum farklı bi bakış açınız var her zaman.uyarınız için çok sağolun zaman isteyen bi süreçte olduğumuzu biliyorum tedavinin yanı sıra tek yapabildiğim zamanın çabuk geçmesi için dua etmekMutlaka bilinçli bir annesinizdir.
İnsan evladı sözkonusu olunca,
bazen her çareye sarılma eğiliminde olabiliyor.
Bir de insanoğlu sabırsızdır,
hemen sonuç almak ister.
O iyi gelmedi,bir de bunu mu denesek der.
Çocuklarla ve anneleriyle birlikte olunca,
şahsen o kadar farklı durumlarla karşılaşıyorum ki.
Ben de bu psikolojide olabileceğinizi düşünerek -sizi de şahsen tanımadığım için-
iyi niyetle bir hatırlatma yapmak istedim.
Tekrar geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum yavrunuza.
Yaşı da çok küçük olduğu için kesinlikle iz kalmayacağı kanaatindeyimÇok teşekkür ederim kantaron bizim evimizdede sürekli bulunur egedeyiz yaygındır bizde yaraya kantaron sürmek gerçekten çok faydalı bir yağ şuan için kapalı pansuman yapılıyor sadece biraz toparlanma aşamasına geçince sürücem inşallah
Birgün böyle bi konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. 2.5 yaşında kızım var arkadaşlar 3 gün önce masadaki çaya çarptı ve göğsünün bir kısmına döküldü. Bardaktan sıçradı ama sıcaktı çay. 3 günüdür pansuman yaptırıyoruz bugün cildiyeye çıktık oda pansuma devam edilmesini iz kalabileceğini söyledi perişan haldeyim. O kadar dikkat etmemize rağmen bir anda oldu bitti herşey keşke ona değil bana olsaydı kendimi suçlamaktan yüzüne bakamıyorum çocuğumun oda yaramazlık yaptım sanıyor suçlu suçlu bakıyor kaç gündür. Resmen ciğerim yandı ne demekmiş onu öğrendim lütfen başına gelenler tavsiyeleriniz alternatifleriniz var mı yardımcı olun nolur
[/QUOTE
Ben bundan yaklaşık 4 yıl once kızgın tavada kızaran yagı sapına carparak tumunu yuzume doktum ve insan ıcıne cıkamaz hale geldim fakat doktora gıtmedım patatesi soyup yuzume bıraktı babam dilimlere ayırarak sabah uyandım hıcbıseyım kalmamıştı sadece topsakal seklinde bir yara kaldı yuzumde sılverdın kremini kullandım suan yuzum bebek gibi tavsiye ederim o kremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?