Kahvaltı arkadaşı arıyorum acill

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
3.587
6.584
158
arkadaşlar ben düzenli kahvaltı yapamıyorum evde tekim eşimle hafta sonları kahvaltı yapabiliyoruz sadece sabah kahvaltısı denen bişey yok bende kahve çay Abur çubur yiyorum akşam yemeğine kadar böyleyim Dr gittim ama kişinin kendisinde bitiyor dedi iştah açıcı vitaminle gönderdi onunda faydası olmadı malesef o yüzden her sabah aynı saatlerde düzenli kahvaltı yapmak isteyenler lütfen burda bir arkadaşlık kuralım ve bir birimize faydamız olsun teşekkürler

Peyniri zeytini severim aslında ama kahvaltı yapmayı nedense sevmiyorum :) yine de kendimi zorlayarak birkaç lokma yiyorum sabahları hiç yememekten iyidir.

Bence en geç 8 yapalım onu:) ben 10'da kalktığım zaman kızıyorum kendime. Tüm denge bozuluyor. Birkaç gün 8'de kalk alışırsın. 8.30 da kahvaltı saatin olsun. İlk günler tost yaparsın seviyorsan hem kolay hem doyurucu olur. Sonra yanına domates salatalık koymaya başlarsın. Bünye alıştıkça o kadar zor gelmemeye başlıyor.

Tamam canım o zman yarın sabah 8:30 yapalım ama tost sevmiyorum yumurta ile krep işe açılışı yapalım olur mu sana da her sabah kahvaltı mı çekip atayım ;)

Günaydın:)
Ben sabah mahmurluğunu ancak atabildim şimdi kahvaltıya geçiyorum :kk77:
Sen ne yaptın bakalım?

Back
X