Kahvaltı etmeden gitti

portakalca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
86
20
88
Kızlar merhaba bugün eşimle olan bir sorunumu anlatmak istiyorum. Sabah her zamanki gibi kalktik duş aldı trasini oldu kahvaltida hazir bende onu bekliyorum. Abdest almış namaza gidecek diye bendd sarılmak istedim geri gitti dur dur abdestim var öpmiyim sarilmiyim dedi alirsin tekrar daha öğlene cok dedim ya niye alayim abdestim var bozulmasin iste dedi bozuldum bende. Normalde de kendisi bana yanasinca benim hemen karsilik vermem lazim ama ben ona ne zaman sarilip öpmeye kalksam dur dur oluyor. Sıkıldım bende bu durumdan. Kahvalti hazir çıkarken çayın altini kapatirsin ben yatiyorum dedim. Kalkmazsan elimi sürmem dedi. Benimle ne isin var ye mutfakta hersey dedim tamam çıkıyorum ben dedi. Kalktım hadi yap kahvaltini hazırladım bak dedim görüyorum hazırladığını yat sen yat dedi soylene soylene gitti. Normalde o gitmeden asla yatmam hiç yapmadığım şey hasta olduğumda bile bugün yaptiysam ona kızdığım için bunu anlamayip yada işine gelmeyip bana kızıp kahvalti etmeden gitti. Ne yapayim ben aksama yemek yapmasammi acaba diye düşündüm cokmu uzatmış olurum ve cokmu haksizim onu bilmiyorum.

Sende akşam onun yüzüne bakmazsın olur biter niye dertleniyorsun ki.

Çok abartmışsınız olabilir o an sarılmanı öpmeni istememiş olabilir ne var ki bunda kırılmış olabilirsiniz ama çocuk gibi kahvaltı hazır orada yap çık deyip yatmaya gitmek hoş olmamış insanın yiyesi gelmez ki o tavırdan sonra artık yapmşsınız yapacağınızı kalkıp otursanız ne olur ki iştah kalmamış ne kadar gereksiz polemiklere giriyorsunuz. Ayrıca taa öğlen olan namaza sabah abdest alma olayını da anlamadım öğlene kadar hiç tuveletede mi girmeyecek.

Yemesin açlığından ölmedi ya uzatmayın boşverin

abdest almaya üşenmiş olabilir bu soğuklarda.. yani ama gerçi öpmek abdesti bozmaz ki cinsellik olması gerekiyor diye biliyorum ben.bence onu bi netleştirin.
onun dışında misilleme gibi yatmanız çok hoş olmamış sanki

1. Abartılacak bır konu degıl sebeklık yapın barısın gıtsın...
2. öpmeyle abdestı bırak oruc dahı bozulmuyor. Hz. Aişe'nın orucluyken Peygamber Efendımızın onu öptüğünü soyledıgı hatıraları var...

abdest almaya üşenmiş olabilir bu soğuklarda.. yani ama gerçi öpmek abdesti bozmaz ki cinsellik olması gerekiyor diye biliyorum ben.bence onu bi netleştirin.

1. Abartılacak bır konu degıl sebeklık yapın barısın gıtsın...
2. öpmeyle abdestı bırak oruc dahı bozulmuyor. Hz. Aişe'nın orucluyken Peygamber Efendımızın onu öptüğünü soyledıgı hatıraları var...
Mezhebe göre değişiklik gösterir. Şafi mezhebinde elin azıcık değmesi bile abdesti bozar mesela.

Konu sahibi uzatmayın derim. Akşam gelince konuşursunuz güzelce.

sarılıp öpünce hemen abdest gerektirecek bir durum mu olacak yani? eşiniz abartmış bence

Mezhebe göre değişiklik gösterir. Şafi mezhebinde elin azıcık değmesi bile abdesti bozar mesela.

Konu sahibi uzatmayın derim. Akşam gelince konuşursunuz güzelce.

Mezhep konusu acmak ıstemedım o yuzden genel olarak bı ornek verdım

Benim de eşim abdestli olduğu zaman dokunmaz bana çünkü şafiî mezhebine bağlı. Onlara göre eş abdesti bozar. Alınganlık yapılacak bir şey yok.

ben kocayı pek suçlu göremedim :işsiz: he tamam deyip sarılmadan rutine dönseydin. ama hep bir şeyleri bahane ediyorsa bilemem.....
o zamanda yemek yapmayarak değil de surat yaparak cezalandır

Back
X