- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
- Konu Sahibi portakalca
sabah niye kahvaltı hazırlıyorsun oraya takıldım. kalksın gitsin işine
Hahaha en sevdiğimden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah niye kahvaltı hazırlıyorsun oraya takıldım. kalksın gitsin işine
Sarildim sarilmadi, kahvalti hazirladim yapmadi, gitti yatmadim. Ben n'aptim.
Bunun iyi eş kötü eş olmakla ne ilgisi var ki?Sizleri okudukça iyi bir eş olmadığımı düşünüyorum.
Yani siz her sabah uykunuzdan kalkıp kahvaltı mı hazırlıyorsunuz?
Yapmasın kocaman adam Allah Allaaahhh![]()
Bence hic gerek yok aksamada bu olayi sündürmeye. Biz de bazen sabah saçma sapan sebeple tartışıyoruz akşam olunca birbirimizi görünce gülme geliyo gülüp geçiyoruz. Çok büyük bir olay değil yani demek istediğim. Ufak tefek şeylerle hayati zorlaştırmak gibi geliyor bana basit olayları uzatmak.Kızlar merhaba bugün eşimle olan bir sorunumu anlatmak istiyorum. Sabah her zamanki gibi kalktik duş aldı trasini oldu kahvaltida hazir bende onu bekliyorum. Abdest almış namaza gidecek diye bendd sarılmak istedim geri gitti dur dur abdestim var öpmiyim sarilmiyim dedi alirsin tekrar daha öğlene cok dedim ya niye alayim abdestim var bozulmasin iste dedi bozuldum bende. Normalde de kendisi bana yanasinca benim hemen karsilik vermem lazim ama ben ona ne zaman sarilip öpmeye kalksam dur dur oluyor. Sıkıldım bende bu durumdan. Kahvalti hazir çıkarken çayın altini kapatirsin ben yatiyorum dedim. Kalkmazsan elimi sürmem dedi. Benimle ne isin var ye mutfakta hersey dedim tamam çıkıyorum ben dedi. Kalktım hadi yap kahvaltini hazırladım bak dedim görüyorum hazırladığını yat sen yat dedi soylene soylene gitti. Normalde o gitmeden asla yatmam hiç yapmadığım şey hasta olduğumda bile bugün yaptiysam ona kızdığım için bunu anlamayip yada işine gelmeyip bana kızıp kahvalti etmeden gitti. Ne yapayim ben aksama yemek yapmasammi acaba diye düşündüm cokmu uzatmış olurum ve cokmu haksizim onu bilmiyorum.
Aklıma, Selahattin Çakaler’in “ Şımarma Gülistan” repliği geldi![]()