Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tavuk YemekleriKahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları
Nevroş ama bu ikinci olacaktı, biraz torpilli bile derlerdi ha magnolia da bana kalmıştı, birde o kadar salladım burada , taş olurdum yaparsam sessiz kalsaydım keşke
Nevroş ama bu ikinci olacaktı, biraz torpilli bile derlerdi ha magnolia da bana kalmıştı, birde o kadar salladım burada , taş olurdum yaparsam sessiz kalsaydım keşke
Ya olur mu ne alakası var başka isteyen olmadı sadece üçümüz istedik
Hemde sonradan geldi bunu açıklardım .En azından içinde kalmazdı.Annem ,eşim başka zaman yaparsın dediler.Dedim su böreği bir daha bana asla düşmez yapmalıyım
Çok zor şartlarda yaptım
Nevroşa ozeldende dedim hatta çok çok istedim yaptım da yapım aşamasını bile çektim değiştirsem mi diyede kısmet işte nevros değiştirebiliriz dedi ama masada köşede kalmıştı, zaten nevroşda fırında yapmış ben ocakta kısık ateşte pişirmiştim