Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Aldığım oya şaşkınlık yaşıyorum şu an 🙈😄 menemenim güzel ama soframı çok özenli hazırlayamadığım için oy alamam diye düşünmüştüm 😌 ama menemen milli yiyeceğimiz, herkes menemenin hatrına oy veriyor sanirim, sağolsunlar 😍
Ben de su böreği Nevreste Nevreste ve yumurtalı kaşarlı simite Emira SY Emira SY oy verdim, o masalarda ağzım daha çok sulandı 😂 ama patlıcanlı gözleme Canfeb Canfeb ve mıhlamada Kukrim Kukrim da çok fena gözüm kaldı 🤣

Aldığım oya şaşkınlık yaşıyorum şu an 🙈😄 menemenim güzel ama soframı çok özenli hazırlayamadığım için oy alamam diye düşünmüştüm 😌 ama menemen milli yiyeceğimiz, herkes menemenin hatrına oy veriyor sanirim, sağolsunlar 😍
Ben de su böreği Nevreste Nevreste ve yumurtalı kaşarlı simite Emira SY Emira SY oy verdim, o masalarda ağzım daha çok sulandı 😂 ama patlıcanlı gözleme Canfeb Canfeb ve mıhlamada Kukrim Kukrim da çok fena gözüm kaldı 🤣
Çok teşekkür ederim canım😍
Ama ben menemenden ümitliyim 1. bile olabilir.Çünkü kahvaltı sofrasının olmazsa olmazı🤩😍

sofralar harika 🤤🤤 herkesin ellerine sağlık..
dün şöyle bir göz gezdirmiştim alimiyon alimiyon senin tarifin yoktu, simdi sırada direkt sofranı tanıdım sen bu işi biliyorsun 🌺🌺
oyum alimiyon alimiyon ve bir Karadenizli olarak tabiki Kuymağa gitti 🤤
herkese başarılar 💕

Back
X