Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım
kuymak da güzel oluyor. ben sütsüz da yapıyorum onu..
Belki daha özenli bir sofra hazırlayabilseydim olabilirdi canımÇok teşekkür ederim canım
Ama ben menemenden ümitliyim 1. bile olabilir.Çünkü kahvaltı sofrasının olmazsa olmazı![]()
Aldığım oya şaşkınlık yaşıyorum şu anmenemenim güzel ama soframı çok özenli hazırlayamadığım için oy alamam diye düşünmüştüm
ama menemen milli yiyeceğimiz, herkes menemenin hatrına oy veriyor sanirim, sağolsunlar
![]()
Ben de su böreğiNevreste ve yumurtalı kaşarlı simite
Emira SY oy verdim, o masalarda ağzım daha çok sulandı
ama patlıcanlı gözleme @Canfeb ve mıhlamada
Kukrim da çok fena gözüm kaldı
![]()
Ben Trabzon'luyum, sütlü kuymağı ilk kez sizden duydum.kuymak da güzel oluyor. ben sütsüz da yapıyorum onu..Kukrim harikasin :)
sütlü sütsüz mıhlama kuymak ayri mi ?
Nevoşum minik kuşum bende çok özledimCanımsın nerelerdesin özledim![]()
benim şu gidip gelemediğim süre içinde iki bebeyi de büyüttün he Coco :) nasılsın canımNevoşum minik kuşum bende çok özledimnapim çiçeğim 2 çocukla günler tempolu ve yorucu geçiyor bu kadar zorlanacağımı tahmin etmemiştim
sağlıklı olsunlar da inşallah bi şekilde idare ediliyoruz işte.sen nasılsın iyi misin
![]()
Sağol kürksüzüm iyiyim seni gördüm daha iyi oldumbenim şu gidip gelemediğim süre içinde iki bebeyi de büyüttün he Coco :) nasılsın canım
Maşaallah canım Allah kolaylık versinNevoşum minik kuşum bende çok özledimnapim çiçeğim 2 çocukla günler tempolu ve yorucu geçiyor bu kadar zorlanacağımı tahmin etmemiştim
sağlıklı olsunlar da inşallah bi şekilde idare ediliyoruz işte.sen nasılsın iyi misin
![]()
hadi yaa... sütlü kuymagi da denedim sütsüz de... ayranlı ve kaymaklı hiç duymadim da yemedim.Ben Trabzon'luyum, sütlü kuymağı ilk kez sizden duydum.
kaymaklı ya da ayranlı yapılır bizim oralarda sadesi haricinde.
Bizde kıyıda çimiyoruz işte ne yapcanevet sayın seyirciler
mıhlama yarışı bırakmış gibi yapıyor ama çok tehlikeli
arkadan gelen gözleme, su böreğine sert bir çalım atarak atağa geçti
o da neee renk renk krep koşa koşa geliyor ,hemen ensesinde zeytin salatası
aman allahım sayın seyirciler bu yarış kalp durdurur![]()