Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
pearlshine pearlshine senin hakkın çok fazla olduğu düşünüyorum bir menemen sevdalisi olarak. sofran bile tam diyetik :)

benimde sofram hiç özenli degil.. :olamaz: :olamaz:
zengin mi diye düşünüyorum hepsini ..
valla böle şeylere hazirlayrak gücüm yok:KK70:
piknik sofrasi gibi olmuş diyen de oldu ben içimden ne geliyorsa öle yaptım. hiç beklemiyordum ya.
Ya canım ne güzel yazmışsın, çok sağol 🥰 senin ve benim sofram samimi geldi sanirim, sıcak sohbetlerin yapıldığı aile sofrası bizimkisi 😍 şık sofralarda çok güzel görünüyor ama 🤗

menemenli ve bişili sofralari beğendim, tam annemin her gün hazırladığı kahvaltı gibiler. Diğerleri birazda davet kahvaltısı gibi emek var, sunumlar harika, ama o anne kahvaltisi samimiyetini alamadım 😊
Menemenli kahvaltı benim 🥰❤ çok güzel ifade etmişsiniz, o samimiliği hissetmeniz ve anne kahvaltısına benzetmeniz beni çok ama çok mutlu etti 😍

Poğaçan çok güzel ve lezzetli görünüyor canım, sanirim kahvaltı sofrası yerine kahvaltı tabağı gibi olduğu için oy verilmiyor 😌 ama bence kahvaltı tabağın da çok güzel ❤🤗
Çok teşekkür ederim pearlcüğüm 💕 ben sofranın fotoğrafı konulacağını anlamamışım ama zaten eğlenmek için katılıyoruz. Daha önce birinci olmayanlar da birinci olsun isterim 💕

Yaparken, çekerken, özellikle yerken yeğenimle biz çok eğlendik 🤭🤭 Karaciğer meselesi yüzünden diyetteyim ama ben de yedim, kokusuna dayanamadım 🙈

Çok teşekkür ederim pearlcüğüm 💕 ben sofranın fotoğrafı konulacağını anlamamışım ama zaten eğlenmek için katılıyoruz. Daha önce birinci olmayanlar da birinci olsun isterim 💕

Yaparken, çekerken, özellikle yerken yeğenimle biz çok eğlendik 🤭🤭 Karaciğer meselesi yüzünden diyetteyim ama ben de yedim, kokusuna dayanamadım 🙈
Aynen öyle canım ❤ geçmiş olsun , diyette olduğunu bilmiyordum ,en son bebişte süt alerjisi olduğu için diyet yaptığını hatırlıyorum ,karaciğer durumunu bilmiyordum, Allah şifa versin canım 🙏

Bildirim geldi,oy vermeye çağırmışsınız da,insaf yani.Nasıl karar vereceğiz. :mad:Hepsi birbirinden güzel görünüyor.Birine versem diğerinde aklım kalacak Maşallah sizlere.Ellerinize,emeklerinize sağlık..:nazar::nazar:En Büyük KK

Ben birkaç gelip gidip bakayım ,ancak karar verebilirim...Hoppa

Aynen öyle canım ❤ geçmiş olsun , diyette olduğunu bilmiyordum ,en son bebişte süt alerjisi olduğu için diyet yaptığını hatırlıyorum ,karaciğer durumunu bilmiyordum, Allah şifa versin canım 🙏
Kasım annelerinde görmüşsündür diye yazdım canım. Çok teşekkür ederim 💕

Back
X