Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence şu gozlemeyi tenhada sıkıstirmaliyizSen geçersin inşaallah![]()
Accik daha itekleyinde gozlemeyi gecimşimdi beraberlerrrr![]()
hadi blue perim:)
Çok geç artık yapsa yapsa ya sen ya evreste abla kıstırırBence şu gozlemeyi tenhada sıkıstirmaliyiz![]()
Hakkından gelmeliyiz onun ablamlaÇok geç artık yapsa yapsa ya sen ya evreste abla kıstırır![]()
Hayır hatta başlarda ilklerdeydin ilk 1 gibiydi![]()
İlk başta 1. Gibiydi sonra rekabet başladı ama yine iyi![]()
kız senin bunlar aklına nerden geldi senin gibi renkli
Kendimdenkız senin bunlar aklına nerden geldi senin gibi renkli![]()
aaa bunu görmemişim...
çok ama çok geçmiş olsun canfebim
Çok geçmiş olsun![]()
Son sofraları görünce dedim gitti yarışma ama bakalım gaz bile kesememis nevosun önünüBazen bu yarismalar beni okadar sasirtiyorki boyle kaliyorumhe ama benim favori masam birinci su anda
Canfeb onun kazanacagini dusunuyodum O konuda yanilmadim ama baska seylerde cok yanildim
![]()
Bizi beğenmedin miBazen bu yarismalar beni okadar sasirtiyorki boyle kaliyorumhe ama benim favori masam birinci su anda
Canfeb onun kazanacagini dusunuyodum O konuda yanilmadim ama baska seylerde cok yanildim
![]()
Aynen kdin engel tanimiyorSon sofraları görünce dedim gitti yarışma ama bakalım gaz bile kesememis nevosun önünü![]()
Yok ben senin sofranı çok beğendim :)Son sofraları görünce dedim gitti yarışma ama bakalım gaz bile kesememis nevosun önünü![]()
Bazen bu yarismalar beni okadar sasirtiyorki boyle kaliyorumhe ama benim favori masam birinci su anda
![]()
Maşallah dediğim bir gün yaşamıyor be boncuğumayyyyyyyolsun üstleri görmüş garibim
![]()
maşallah diyin hahahaha
![]()
![]()
çok iç açıcıydın güzelim cok saolMaşallah dediğim bir gün yaşamıyor be boncuğum![]()