Söyleme tabi boşa kapalı yapmadıktakip ediyorum ablasöylemeyeyim bi daha. :) balon vermedi oyu
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyleme tabi boşa kapalı yapmadıktakip ediyorum ablasöylemeyeyim bi daha. :) balon vermedi oyu
![]()
KiskanmadimkiGel beklerimBalkonum kocaman
Bak tepsideki vişne elimdekiler kiraz
Eki Görüntüle 2667182
Eki Görüntüle 2667181
Bana ordan 5 kilo dolmalık 5 kilo domates varsa yeşil fasulye eh birazda meyve kurutuverkim ne kuratacaksa bana söylesin ben ona kuruturum
hatay yanıyor yanıyor ölecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kurutmayan?Bana ordan 5 kilo dolmalık 5 kilo domates varsa yeşil fasulye eh birazda meyve kurutuver![]()
Daha neler neler kurutacağımKiskanmadimki![]()
Kabak bile kurumadi burdaDaha neler neler kurutacağım
Birazda kavurma için kabak kuruttum:)
Bahçeden getirdim girit kabağı kocaman olmuşlar:)
Doğradım 2 gün sürmedi kurudu:)

Kurutmayannnn onu da sen bulKurutmayan?tmm ulen..
Meyve ne istion![]()
Domates ve patlıcan hazırKurutmayannnn onu da sen bulfarketmez meyve olsun yeter
![]()
Tamam at onlardan benimde varKabak biler kurumadi burdabende dondurucuya attiklarimi,konservelerimi çeker atarim sana
![]()
Amin canım nevoşum Allah razı olsun çok sevirem seniMaşaallah canım Allah kolaylık versinRabbim eksikliklerini vermesin
İyiyim canım çok şükür![]()
Bende seni çok seviyorum canım benimAmin canım nevoşum Allah razı olsun çok sevirem seni![]()
AnanasDomates ve patlıcan hazır
Meycve söyle adres ver![]()
Onu nerden bulcaaaammmmAnanasvarmi ananas
![]()
Ananas ,mango,kivi ve muz kurutsunAnanasvarmi ananas
![]()
Tamam at onlardan benimde var![]()

Kayısılarımda bahçede kurudu.Bizzat kendim yaptım
Hürrem olmak kolay degil ananas olmazsa olmaz belki frenk üzümü olabilir onun yerineAnanas ,mango,kivi ve muz kurutsun
Şeftali,erik,kayısı,üzüm,dut,incir,armut,elma bunlardan iste![]()
Hic hazirlar gibi olmuyor o kayısılar dimiKayısılarımda bahçede kurudu.Bizzat kendim yaptım
Sıra şeftali ve eriklerde![]()