Kahvaltı ve baba

Ortam cok kotu artik hic bisey eskisi gibi degil.
Sokak ortasinda kadinlar bicaklaniyor. Kimseye guven yok
Babanizda korkuyordur bisey olur diye
Cocuk sahibi olursaniz anlarsiniz
Ne alakası var, o zaman küçücük çocukları da deprem oluyor, virüs salgını var diye okullara göndermeyelim.
Ha bir de çocuk tacizcileri de var.
Herkes eve kapansin
Söylediğiniz şey çok alakasız, konu da erkek arkadaş bile yok......

Bizim ülkede çoğu aile ilişkisi hastalıklı. Çocuklar bir birey değil, ailenin kuklası zannediliyor. Bir de aynı evde yaşanmaya devam ediliyorsa, işler daha çok karışıyor. Bu konudaki olay da böyle. Kızın bir suçu yok, tabi ki arkadaşlarıyla kahvaltı yapabilir ya da sevgilisiyle de yapabilir. Kendi hayatını yaşamaya hakkı var, sağlıklı olan da bu. Sosyal hakları elinden alınmış bir mahkum değil sonuçta. Baba, babalığın hükmetmek olduğunu sanıyor belli ki. Emirler yağdırayım, herkes bana uysun... Çözüm nedir? Resti çekecek, kendi yoluna gidecek, kendi evine çıkacaksın. Bu yaştan sonra baba değişmez çünkü.

Öğlen yemeği, akşam yemeği tepkileri ne olur? Normalde alışveriş benzeri şeyler için çıkmanıza karışıyor mu?

Öğlen yemeği, akşam yemeği tepkileri ne olur? Normalde alışveriş benzeri şeyler için çıkmanıza karışıyor mu?
Genelde iş dışında dışarı çıkmama hep bir bahanesi var, alışveriş ya da kuaför bahanesiyle çıkarım haftasonları da zaten. Bu yaşta bile hala 15 yaşındaki çocuk gibiyim bahanesi yalansız çıkamıyorum.
Izinliyken 2-3 gün üst üste çıkamam misal, laf eder mutlaka, akşam da çıkamam hiç. Akşam yemeğine tepkisi de aynı. Ayda yılda bir plan yaptığımızda beni arayıp yemeğini evde yersin diye yükselmişliği de çoktur

Genelde iş dışında dışarı çıkmama hep bir bahanesi var, alışveriş ya da kuaför bahanesiyle çıkarım haftasonları da zaten. Bu yaşta bile hala 15 yaşındaki çocuk gibiyim bahanesi yalansız çıkamıyorum.
Izinliyken 2-3 gün üst üste çıkamam misal, laf eder mutlaka, akşam da çıkamam hiç. Akşam yemeğine tepkisi de aynı. Ayda yılda bir plan yaptığımızda beni arayıp yemeğini evde yersin diye yükselmişliği de çoktur
Babanızın yaşı baya büyük sanırım çünkü eskilerde var bu kadar katılık. 27 yaşındasınız üzerinize yürümesi normal değil. Belki gideceğinz arkadaşı sevmiyordur?

Babanızın yaşı baya büyük sanırım çünkü eskilerde var bu kadar katılık. 27 yaşındasınız üzerinize yürümesi normal değil. Belki gideceğinz arkadaşı sevmiyordur?
55 yaşında. Arkadaşımı tanımıyor, abisi mi var kim var evde diye yükseldi en çok. Tanısa da fark etmiyor aslında karışacak bir bahanesi hep var

55 yaşında. Arkadaşımı tanımıyor, abisi mi var kim var evde diye yükseldi en çok. Tanısa da fark etmiyor aslında karışacak bir bahanesi hep var
Varsa abisi seni mi yiyecek 😂 bu yaştan sonra huyu değişmeyeceği belli ne desek boş aslında siz de fark etmişsiniz ki bu yaşımda yalan söylemek zorunda kalıyorum diyorsunuz. Allah kolaylık versin🤷🏼‍♀️

Gitmeden sorma giderken annene 5-6 arkadaş şu semte şu arkadaşa gidiyoruz de bilgisi olsun yeter

Back
X