Kahvalti yapamamak

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
31
Hanimlar dert degil gibi gorunmesede bu is beni cok yipratiyor. Sabah iki lokma yesem midem bulaniyor. Cocuklugumdan beri bu boyle. Ardindan 4-5saat gecince yiyebiliyorum. Tabi o 4 saat boyuncada hic de pozitif, enerjik olamiyorum. Gunumun 4 saati kalitesiz geciyor.

Hic ama hicbirsey yiyemiyorum. Bu sadece sabah boyle. Normalde istahliyim. Zorladigim da oldu kendimi midem kalkiyor devam edemiyorum. O an ekmegin tuzu, domatesin mayhoslugu, peynirin tadi herseyi 500 kat daha fazla hissediyorum yiyemiyorum.

Sizce normal mi? Yuzunu yikamanizin ardindan hemen kahvalti yapabiliyor musunuz?

aynı bende boyleyim peynir yerim eksimis gibi gelir tadı hayatta yiyemiyorum bir yere gidicegim zaman daha erken kalkıyorum kahvaltı yapabilmek icin niye boyle bende anlamadım

Ben de kalkar kalkmaz hemen yiyemem, iştahım olmaz , midem almaz ama bu 2-3 saat sürer en fazla..

Suyla ilgili olabilir mi? Ben pek su içmediğimde ve çok su içtiğimde yemek yiyesim gelmez mesela

Son düzenleme:
bende uyanır uyanmaz kahvaltı yapmam canım istemediği için ama kahvaltı yaparsam da midem bulanmaz.bir de 4 saat çok uzun.en önemli öğün çünkü tüm gece boyunca aç kalmış bir vucut güne nasıl başlasın.siz bir dr a görünseniz mide bulantısı için ,belkide basit bir sebebi vardır bilmediğiniz mideyle ilgili.peki klasik peynir ekmek domates şeklinde kahvaltı yerine az yağlı börek, tost gibi daha lezzetli şeyler yeseniz nasıl olur.

Bunun için doktora gidilir mi acaba, 4-5 saat çok fazla.

Günün yarısı ölü o zaman.

Ben uyuyo da olsam uyanık da olsam 9'dan sonra tansiyonum şekerim bi şeyim düşmeye başlıyor sanki açlıktan, bekleyemem öğleye kadar.
Ustelik ortalama 4-5 saat. Hastalik eklendiginde is cigirindan cikiyor. Bilmiyorum gercekten bende cok caresizim. Doktora gidilir mi gidilmez mi. Aklima size danismak geldi.
Bi tavsiyeniz varsa lutfen soyleyin.

Ben evdeyken kalktığım gibi kahvaltı yapasım geliyor,hiçbir öğünü kahvaltı kadar sevmem ama haftaiçi işyerinde yiyorum o ayrı.Büyük ihtimalle normaldir(Genelde erken kahvaltı çok sevilmez) ama acaba mideyle ilgili bir bölüm yardımcı olabilir mi bilemedim.4 saat az bir süre değil

benim gibi birinin daha olmasına şaşırdım.

sabah kalktığımda su dahi içemem. yemek kokusu duysam kusuyorum.

8 de kalksam 1-2ye kadar lokmasız geçiyo günüm yaş 26 6ikende aynıydı.

öğlende biri varsa yanında yiyorum yoksa akşama kadar hiçbişey yok tek öğünle yaşıyorum üstelik yemek saatimizde en erken 9,30 10

Bende aynı durumdayim ayni anlattığın gibi....

Varsa bi çaresi bnde dinlerim

bende uyanır uyanmaz kahvaltı yapmam canım istemediği için ama kahvaltı yaparsam da midem bulanmaz.bir de 4 saat çok uzun.en önemli öğün çünkü tüm gece boyunca aç kalmış bir vucut güne nasıl başlasın.siz bir dr a görünseniz mide bulantısı için ,belkide basit bir sebebi vardır bilmediğiniz mideyle ilgili.peki klasik peynir ekmek domates şeklinde kahvaltı yerine az yağlı börek, tost gibi daha lezzetli şeyler yeseniz nasıl olur.
Yumurta dahi yiyemiyorum. Tostun icine sinen tost makinasi kokusunu, boregin yagini herseyi 500 kat hissediyorum :(

Normalde bayilirim. Ama sabah tat algilama olayini vucudum abartiyor :(

Ustelik ortalama 4-5 saat. Hastalik eklendiginde is cigirindan cikiyor. Bilmiyorum gercekten bende cok caresizim. Doktora gidilir mi gidilmez mi. Aklima size danismak geldi.
Bi tavsiyeniz varsa lutfen soyleyin.
Yalnız olunca da insanın canı istemiyor.Mesela kahvaltıya bir yere gidince yine yiyebiliyor insan.İştah için dr vitamin veriyor.Kilonuz yoksa kullanabilirsiniz.En olmadı yemek sitelerine girin,insan bayağı iştaha geliyor.:KK53:

Suan gecici bi uyku duzensizligi yasiyorum. Ama sabah 8dd uyanip 11de yattigim donemlerde de boyleydi :KK43:

Cok yipratici bi durum. Bi tavsiyeniz varsa lutfen soyleyin
Bunun için pek çok şey denemişsindir mutlaka da sevdiğin şeyleri hazırlayabilirsin ya da artık öğrenciysen annenle, arkadaşlarınla kahvaltı edebilirsin.
Benim hayatta en sevdiğim şeylerden biri eşim olmadan annemle kadın kadına kahvaltı etmekdir. Neyi ne kadar yediğimi anlamam bile.

Bende çocukluğumdan beri hiç kahvaltı yapmadım, seninle benzer şeyleri hissediyorum erken saatlerde bi şeyler yiyince. kahvaltı günün en önemli öğünü, az ve sık yiyeceksin, ara öğün çok sağlıklı lafları senelerdir etrafta çok döndüğü için bunun yüzünden hep kendimi suçlu hissettim. Ama artık tam tersi yönde bi sürü araştırma var, bi sürü açlığın insan sağlığına önemli faydaları olduğunu savunan doktor var. Ben hafta içi tek öğün haftasonu iki öğün şeklinde besleniyorum ve çok da sağlıklıyım, bütün gün tam performans sergıleyebılıyorum. Bence sen bi şey yemem lazım bi şey yemedim yanlış yapıyorum düşünceleriyle kendini strese sokuyorsun. Ya da şu içmeyi ihmal edip, çay kahveyi fazla içiyorsun. Sabah kalkıp büyük bi bardak su iç, çok enerjin düşerse de kuruyemıs filan atıstır. Hepimiz farklı bunyelere sahibiz. Seninki ne de kahvaltılı bi beslenme düzeni uygun değil demek ki.

Back
X