Kahvaltıya Misafirlerim Gelecek Lütfenn Fikir=)

ErKanZ

PoLis'ine Çokk A$ık =))
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
60
0
36
Ankara
İş yerınden arkadaşlarım yeni nişanım olduğu için hayırlı olsuna gelecekler=) Kahvaltı diye karar vermişler neler yapabilirim hanımlar fikirlerinizi söylermisinizz poğaça, börek, kek, meze türü düşünüyorumm ben:!!!

hayırlı olsun.. bikaç fikir veriim.. köz kırmızı biber ve patlıcan yapabilirsin zeytinyağlı istetsen üstüne yoğurt ve tereyağlı sos da yapabilirsin.. milföyden çıtır börek de yapabilirsin.. patates salatası olabilir.. küçük pizzalar olabilir tost ekmeklerine sucuk sosis kaşar vs. koyup fırında pişirebilirsin ve de krep olabilir..

hayırlı olsun.. bikaç fikir veriim.. köz kırmızı biber ve patlıcan yapabilirsin zeytinyağlı istetsen üstüne yoğurt ve tereyağlı sos da yapabilirsin.. milföyden çıtır börek de yapabilirsin.. patates salatası olabilir.. küçük pizzalar olabilir tost ekmeklerine sucuk sosis kaşar vs. koyup fırında pişirebilirsin ve de krep olabilir..

Harikasınn =) patlıcan ve biber közlemesi listemde var pizza ve krep harika olur çok sağol canmm =) :32: :32:

pişi yapmayı biliyorsan olur yada küçük peynirli kurabiyeler ben sabah kahvaltısında patates ve biber kızartmasına bayılırım yumurta olmazsa olmazdır

benimde geçen hafta sonu kahvaltıya arkadaslarım vardı.sana bir tarif verebilirim.

biberleri çok ince olmayacak şekilde doğra ve tavaya biraz yağ koyarak güzelce pişir.(tavanın kapağı kapalı olsun ki biberler yumuşasın) daha sonra rendelenmiş domates ekle üzerine güzelce pişir.(bu ara domatesler pek güzel olmadığı için ben şişe domatesi kullandım) tuzunu ekle ve istersen baharat kullan .ocaktan almana yakın üzerine lor dök bolca (ben kaşar loru tercih ediyorum biraz daha yağlı olduğu için daha lezzetli oluyor) afiyet olsun ....

oncelikle hayirli ugurlu olsun, Allah devamina erdirsin sag saglim :16:

gecen hafta benimde misafirlerim vardi...yabanci degil teyzem annem kiz kardesim filan...
sicak 1-2 cesit yap..mesela pogaca olur menemen olur tost olur vs vs vs..

ben kiyma kavurdum mesela sebzeli.. domates biber soganli...
patates kizarttim...
zeytin cesitleri (siyah, yesil)
peynir cesitleri (tuzlu, tuzsuz, cokelek)
yumurta hasladim
yesillik cesitleri koydum..domates salatalik vs vs
tahin-pekmez
yanina birde cay keyfi yaparken kurabiye yaptim...

cok bile geldi..

Kahvaltıya çok giderim çokta gelenim olur ama bence en güzeli patates kızartması kimse hayır diyemez önceden sigara böreği sar onuda kızart bide çeşidi bol tut kahvaltılıklarda yeterli yada sıcacık açma yapabilirsin oda çok yeniyor
meze tarzı çok gitmiyor

Hayırlı olsun oncelıkle.Benim de kahvaltıda tercıh ettiğim tarıfler;

Yumurtayı katı haslayıp ıkıye boluyorum,sarısını krem peynır karabıber tuzla karıstırıp tekrar beyazının ıcıne sekıllı sıkıyorum.
Kreplerı yıne ya krem peynır yada cıkolatalı yapıp sarıp dılım dılım kesersen göruntusu de hos olur
Kızarmış patates ve böreğe alternatif bol yeşıllıklı patates salatası minik poğcalar ve kek olabilir
Yine beyaz peyniri iyice ezip krem peynirle karıstırıp minik toplar yapabilir pul bıber,maydonoza bulayabılırsın
Reçeller varsa mınık kadehlerde sunabılırsın
Salcayı kavurup içine baharta ve cevız katabılırsın
$top.webp $yum.webp
resım eklemeye calıstım ama basarabıldımmı bılmıyorum

Son olarak da kolay gelsın

Back
X