- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
tesekkur ederimm herkeze basarilarr ilk kez katildim olmustur insallahhh...Harikasiniz sunum görüntü çok güzel duruyor ellerinize saglik yarismada başarılar :)
Ellerine ,emeğine sağlık canım harika olmuşNevreste..oldumu bilmiyorumm cepten ekledim anca bu kadar olduuu......
Tesekkur ederim nerde yarisma ben orda.....hi hi hi..Ellerine ,emeğine sağlık canım harika olmuşHiçbir sorun yok Yarışmada bol şans diliyorum
Aramıza hoşgeldin canımTesekkur ederim nerde yarisma ben orda.....hi hi hi..
Hosbulduk..eminim denersin senin eline su dokemeyiz ama....aranizda olmak guzel...Aramıza hoşgeldin canımYarışmalar çok eğlenceli ve heyecanlı oluyor.. Kurduğumuz dostluklarda artısı
Bu kurabiyeyi biliyorum ama denemedim mutlaka deneyeceğimSunumda çok güzel olmuş
Yok canım estağfurullah şahane olmuş kurabiyenHosbulduk..eminim denersin senin eline su dokemeyiz ama....aranizda olmak guzel...
Malzemeler...
1 adet yumurta..
125 gram margarin...oda sicakliginda..
Yarim su bardagi nisasta//
2 tepeleme tatli kasigi nescafe....bir yemek kasigi sicak suda erit...
2 tepeleme tatli kasigi kakao//
3.5 su bardagi un..
1 tatli kasigi kabarma tozu...
1 paket vanilya...Eki Görüntüle 1358255
Yapilisi...
oncelikle yumurta,,margarin,,pudra sekeri,,nisasta,,kakao,,vekahveyi,,katip yoguruyoruz...
Eki Görüntüle 1358258 ardindan un,,kabartma tozu,,ve vanilya,ekliyoruz,,kiyama gelene kadar yoguruyoruzEki Görüntüle 1358265 Eki Görüntüle 1358268 Tepsimizi azicik yaglayip..Eki Görüntüle 1358274 Oval sekil verip kurdan ile derin cizikler atiyoruz...Eki Görüntüle 1358278 Onceden isitilmis 180 derece firinda pisiriyoruz...15 dakika ....Yuppi becerdim galibaa...AFIYETLER OLSUNN.ve sonuc..Eki Görüntüle 1358288 Eki Görüntüle 1358294 Eki Görüntüle 1358296 Eki Görüntüle 1358298
Tesekkur ederim herkeze başarılar hepsi güzelSekilleri cok hos:) sunumda kis konseptine Cok uygun :) ellerinize saglik :) yarismada basarilar :)
Sagolunn..evet hem görüntü olarak hem de tat olarak güzel bir tarif..bütün kurabiyeler güzel..secim zor olacak..Kahveye bayılırımellerine sağlık değişik ve kurabiyle yakışan bir tat olmuştur emin yarışmada bol şanslar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?