Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kahve cekirdegi Kurabiyem..kurabiye canavarı oluşumun sponsorlugunda

Kakao ve Ben

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
13.528
15.845
298
Malzemeler...
1 adet yumurta..
125 gram margarin...oda sicakliginda..
Yarim su bardagi nisasta//
2 tepeleme tatli kasigi nescafe....bir yemek kasigi sicak suda erit...
2 tepeleme tatli kasigi kakao//
3.5 su bardagi un..
1 tatli kasigi kabarma tozu...
1 paket vanilya...
Yapilisi...
oncelikle yumurta,,margarin,,pudra sekeri,,nisasta,,kakao,,vekahveyi,,katip yoguruyoruz...
ardindan un,,kabartma tozu,,ve vanilya,ekliyoruz,,kiyama gelene kadar yoguruyoruz Tepsimizi azicik yaglayip..Oval sekil verip kurdan ile derin cizikler atiyoruz...Onceden isitilmis 180 derece firinda pisiriyoruz...15 dakika ....Yuppi becerdim galibaa...AFIYETLER OLSUNN.ve sonuc..

Aramıza hoşgeldin canımYarışmalar çok eğlenceli ve heyecanlı oluyor..Kurduğumuz dostluklarda artısı
Bu kurabiyeyi biliyorum ama denemedim mutlaka deneyeceğimSunumda çok güzel olmuş
Hosbulduk..eminim denersin senin eline su dokemeyiz ama....aranizda olmak guzel...

Sekilleri cok hos:) sunumda kis konseptine Cok uygun :) ellerinize saglik :) yarismada basarilar :)

Çok beğendim bunu, çok hoş, şık olmuş, uzanıp alasım geldi bir tane :)
Başarılar dilerim...

Kahveye bayılırım ellerine sağlık değişik ve kurabiyle yakışan bir tat olmuştur emin yarışmada bol şanslar dilerim

Tesekkur ederim canım beğendiğine sevindim senide tebrik ederim çorbalar daki ikinciliğini ikiniz arasında kalmıştım zati.sunumun harikaydi

Geçen ay bu kurabiyeyi ben de denemiştim.Ama seninki gibi kibar olmamıştı.Baya iri kıyımdı. Çok güzel oluyor gerçekten.Sunum da çok şık.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…