- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
Teşekkür ederim buyur al afiyet olsun yapmaya çalıştım bişiler işte..Çok beğendim bunu, çok hoş, şık olmuş, uzanıp alasım geldi bir tane :)
Başarılar dilerim...
Mabelcim teşekkür ederimmmm..ellerine sağlık harika
Teşekkürlerrr..görünüşü güzel ama çok kolay bir kurabiyee..Çok güzel olmuş,ellerinize saglik
Vuuuu.. valla sen beğendiysen uçarım artıkk..... bütün kurabiyeler güzelll..Çok güzel ve dğişik olmuş,başarılar diliyorum yarışmada
Sağolun bende herkeze başarılar diliyorumm..Çok güzel görünüyor, elinize emeğinize sağlık, Başarılar dilerim
Adraaa. teşekkürlerr.. valla seni kıskanmıştım hadi dedim sende yapabilirsin...kiii.zaten ev içinde yaptığımız şeyler. ama şu bilgisayara yükleme meselesi ve sunum hepinizin harika perşembe tatildi bende Bismillah dedim girdim işin içinee..Geçen ay bu kurabiyeyi ben de denemiştim.Ama seninki gibi kibar olmamıştı.Baya iri kıyımdı.Çok güzel oluyor gerçekten.Sunum da çok şık.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
Teşekkür ederim canımm senide tebrik ederim çorbalardaki ikinciliğini ikiniz arasında kalmıştım bende ama senin sunumun daha hoş gelmişti bana..Canimm cok guzel bi tarif ve harika bi sunum... Eline saglik basarilar dilerim
canım sanada başarılarr...Sekilleri cok hos:) sunumda kis konseptine Cok uygun :) ellerinize saglik :) yarismada basarilar :)
Çok cici görünüyo .BaşarılarMalzemeler...
1 adet yumurta..
125 gram margarin...oda sicakliginda..
Yarim su bardagi nisasta//
2 tepeleme tatli kasigi nescafe....bir yemek kasigi sicak suda erit...
2 tepeleme tatli kasigi kakao//
3.5 su bardagi un..
1 tatli kasigi kabarma tozu...
1 paket vanilya...Eki Görüntüle 1358255
Yapilisi...
oncelikle yumurta,,margarin,,pudra sekeri,,nisasta,,kakao,,vekahveyi,,katip yoguruyoruz...
Eki Görüntüle 1358258 ardindan un,,kabartma tozu,,ve vanilya,ekliyoruz,,kiyama gelene kadar yoguruyoruzEki Görüntüle 1358265 Eki Görüntüle 1358268 Tepsimizi azicik yaglayip..Eki Görüntüle 1358274 Oval sekil verip kurdan ile derin cizikler atiyoruz...Eki Görüntüle 1358278 Onceden isitilmis 180 derece firinda pisiriyoruz...15 dakika ....Yuppi becerdim galibaa...AFIYETLER OLSUNN.ve sonuc..Eki Görüntüle 1358288 Eki Görüntüle 1358294 Eki Görüntüle 1358296 Eki Görüntüle 1358298
Teşekkür ederim canımTeşekkür ederim canımm senide tebrik ederim çorbalardaki ikinciliğini ikiniz arasında kalmıştım bende ama senin sunumun daha hoş gelmişti bana..
Teşekkürlerr.şu anda işyerindeyim ve kurabiyemle çayım elimde herkeze başarılarrr..Çok cici görünüyo .Başarılar
Teşekkürler dene canım çok güzel oluyor kahvede katıldığı için ağıza hafiften kahve kokusu geliyor..kahve ve kakao karışımı her zaman olarak güzel bir tat olmuştur eminim arkadaşların beğenecektir..Sunumunuz çok güzel ellerinize sağlık.bu tarifi günümde deniycem.
Kıskanman işe yaramış bak çok güzel kurabiyeler çıkmış ortaya.Adraaa. teşekkürlerr.. valla seni kıskanmıştım hadi dedim sende yapabilirsin...kiii.zaten ev içinde yaptığımız şeyler. ama şu bilgisayara yükleme meselesi ve sunum hepinizin harika perşembe tatildi bende Bismillah dedim girdim işin içinee..
Tesekkur ederim sanada basarilargerçekten kahe çekirdeği gibi olmuş
yanında kahveyle güzel gider
ellerinize sağlık
başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?