- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
iyi bir oy garantiledimayıklarız olmassa sararız birbirimize
Teşekkür ederim tadıda çok güzel içinde kahve olduğu için kahve tadıda geliyor insanın ağzına kakao ve kahve ..çok güzel olmuş elinize sağlık gerçek kahve çekirdeği gibi.
Teşekkür ederim tadıda çok güzel içinde kahve olduğu için kahve tadıda geliyor insanın ağzına kakao ve kahve ..
Ellerinize sağlık...Malzemeler...
1 adet yumurta..
125 gram margarin...oda sicakliginda..
Yarim su bardagi nisasta//
2 tepeleme tatli kasigi nescafe....bir yemek kasigi sicak suda erit...
2 tepeleme tatli kasigi kakao//
3.5 su bardagi un..
1 tatli kasigi kabarma tozu...
1 paket vanilya...Eki Görüntüle 1358255
Yapilisi...
oncelikle yumurta,,margarin,,pudra sekeri,,nisasta,,kakao,,vekahveyi,,katip yoguruyoruz...
Eki Görüntüle 1358258 ardindan un,,kabartma tozu,,ve vanilya,ekliyoruz,,kiyama gelene kadar yoguruyoruzEki Görüntüle 1358265 Eki Görüntüle 1358268 Tepsimizi azicik yaglayip..Eki Görüntüle 1358274 Oval sekil verip kurdan ile derin cizikler atiyoruz...Eki Görüntüle 1358278 Onceden isitilmis 180 derece firinda pisiriyoruz...15 dakika ....Yuppi becerdim galibaa...AFIYETLER OLSUNN.ve sonuc..Eki Görüntüle 1358288 Eki Görüntüle 1358294 Eki Görüntüle 1358296 Eki Görüntüle 1358298
yapın yapın hem görüntü hem tadı da güzelll..Ellerıne saglık goruntusunden dolayı yapmak ıstedıgım bı kurabıye cok hos olmus, basarılar
Bacımm en zamanda derkenn yoksam oyunu banamı verecen (((şişşt kazen ve nevreste duymasın)güzel dimi kurabiyem anam bir katıldım kk daki bütün hatunlar kurabiyelerini kapmış gelmişlerr.bak onlar yüzünden avatarımı değiştirdim oylama bitene kadar üzgünüm ,,hüzünlüyüm,,En zamanda bayildigimm kurabiye...
Başarılar
Güzel bacımm oyummBacımm en zamanda derkenn yoksam oyunu banamı verecen (((şişşt kazen ve nevreste duymasın)güzel dimi kurabiyem anam bir katıldım kk daki bütün hatunlar kurabiyelerini kapmış gelmişlerr.bak onlar yüzünden avatarımı değiştirdim oylama bitene kadar üzgünüm
,,hüzünlüyüm,,
ahaaa bana tuttuuuben çıktım ben çıktımmGüzel bacımm oyumm
Ooooo pitii pitiiii
ayıpsın unutturmamm kayboldum bu kurabiye canavarlarının arasında açtım gözlerimi pusudayımOylamayi unutturma
Pampişş
ayıpsın unutturmamm kayboldum bu kurabiye canavarlarının arasında açtım gözlerimi pusudayımEki Görüntüle 1367732
Teşekkür ederimm...Özellikle pişmiş hali çok hoşuma gitti...
Değişik ve güzel bir tarif olmuş...
Ellerinize sağlık...
Teşekkürlerr.. evet az kaldı yarışmayaa..çok güzel görünüyor.. ellerinize sağlık yarışmada başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?