- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
Teşekkür ederim herkeze başarılar yarışmacılar kurabiye çıkarmamış şaheser çıkarmışlar ortaya..bakalım napcazzz..anaaam kahve çekirdeği gibi gerçekten
eline sağlı k canım başarılar
Valla doğru söylüyorsun Kk hatunları döktürüyorlar beğenmene sevindim ilk kez katıldım olmuştur umarım..KK hatunları çok marifetli çok.Ellerine sağlık.Nefis
görünüyor.Sunumunda çok güzel olmuş.Yarışmada başarılar.
Çok teşekkür ederimm.. dileklerin için yeni katılan biri olarakk pek bi şımarıyorum bu yorumlara.. şimdiden sonra tüm yarışmalarda kimse tutamaz herhalde benii..Hiç görmemiştim. Çok beğendim. Bu arada sunumdaki kompozisyonunuzda çok guzel. :)
Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim.
Valla doğru söylüyorsun Kk hatunları döktürüyorlar beğenmene sevindim ilk kez katıldım olmuştur umarım..
Teşekkür ederimmmm.. herkeze başarılarrr..Canım ellerine sağlık, nasıl orjinal bir görüntüdür o öyle
Yarışmada başarılar
Teşekkür ederimmElinize emeğinize sağlık, sunum çok hoş
Başarılar dilerim
sağolun dilekleriniz içinçok orjinaller ellerinize sağlık. Başarılar
nasilll yaniii .teşekkür ederim bu ara bak şimdi merak ettimm nereye yazdınOfluuu ellerine sağlık( az önce bu mesajı başka yere yazdım rezilliğin daniskası )
sunum harikaMalzemeler...
1 adet yumurta..
125 gram margarin...oda sicakliginda..
Yarim su bardagi nisasta//
2 tepeleme tatli kasigi nescafe....bir yemek kasigi sicak suda erit...
2 tepeleme tatli kasigi kakao//
3.5 su bardagi un..
1 tatli kasigi kabarma tozu...
1 paket vanilya...Eki Görüntüle 1358255
Yapilisi...
oncelikle yumurta,,margarin,,pudra sekeri,,nisasta,,kakao,,vekahveyi,,katip yoguruyoruz...
Eki Görüntüle 1358258 ardindan un,,kabartma tozu,,ve vanilya,ekliyoruz,,kiyama gelene kadar yoguruyoruzEki Görüntüle 1358265 Eki Görüntüle 1358268 Tepsimizi azicik yaglayip..Eki Görüntüle 1358274 Oval sekil verip kurdan ile derin cizikler atiyoruz...Eki Görüntüle 1358278 Onceden isitilmis 180 derece firinda pisiriyoruz...15 dakika ....Yuppi becerdim galibaa...AFIYETLER OLSUNN.ve sonuc..Eki Görüntüle 1358288 Eki Görüntüle 1358294 Eki Görüntüle 1358296 Eki Görüntüle 1358298
teşekkür ederimm şekerim.... biri sana pitbull demişti ne gülmüştüm amasunum harika
he arkasından köpek demişti ,bende onun kafasını yaracak taş gibin kurabiyeler yaptım işte ödeşiriz belkiteşekkür ederimm şekerim.... biri sana pitbull demişti ne gülmüştüm ama
at kafasına kafasına annemmm yada duymamazlıktan gelhe arkasından köpek demişti ,bende onun kafasını yaracak taş gibin kurabiyeler yaptım işte ödeşiriz belki
duymamazlıktan gelecem diye kurabiye yapıp size sardım ,ahanda şimdi ayıklayın pirincin taşınıat kafasına kafasına annemmm yada duymamazlıktan gel
duymamazlıktan gelecem diye kurabiye yapıp size sardım ,ahanda şimdi ayıklayın pirincin taşını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?