Canım kafan o kadar çok karışık ki içerisi karma karışık duruyor. isminde s harfi olan biriyle ters düşmüşsün canım. ama bu durum sana olumlu şekilde geri dönecek. yani bu kişiyle ters düşmen işlerini yoluna sokacak resmen. çok ilginç bir duurm yani bi kişinin yokkluğu sana iyi geliyor. ve sonunda bu kişi kendi ayaklarıyla geri dönecek senden yardım isteyecek. yardım edip etmemek sana kalmış.
birde iş hayatında sanırım canım burnu havada bir insan var etrafında. bu kişi kendini o kadar büyük görüyorki yaptığı herhangi bir işte uyarıları asla dikkate almıyor çünkü en iyisi kendisnin bildiğini sanıyor. ancak önünde yine yapacağı yada gireceği bir iş bi olay var ve bu şey ona zarar verecek ayağını kaydıracak hatta. yaptığı büyüklüklerin karşılığını alacak resmen.
çok yakın zamanda yapacağın başaracağın bir şey karşısında düşmanların olan insanları tamamen alt edebileceksin canım. hatta alt edeceğin kişi bir erkek. ancak senin bu erkek karşısında kazanacağın başarı karşısında bir bayan çok ciddi anlamda üzülecek. bu belki aile içerisinde bile olabilir. yani örnek veriyorum erkek kardeşine karşı kazanacağın bir galibiyet anneni üzebilir gibi.
yaşadığın yada yaşacağın sıkıntılara rağmen o kadar çok kısmetlisin ki bütün herşeyin üstesinden rahatlıkla gelebiliyorsun. aslında bu sıkıntılarda senin daha güçlü bir insan olmana fayda sağlıyor.
çok yakın zamanda kalbin minik minik kıpırtılar başlıyor çok temiz ve devamı güzel olacak bir ilişki başlangıcı görünüyor. ama ilişkinin başlaması için biraz zamana ihtiyacın var. çünkü muhtemelen yeni tanışacağın biri olacak ve birbirinizi tanıma süreciniz ve elektrik süreciniz var

hane içerisinde yaşanan tüm sıkıntılı durumları yine hane içerisinde biri yaratıyor. dışarıdan gelen pek fazla problem yok asıl sebep hep aile içinden bi erkek tarafından oluyor gibi görünüyor. ama bu kişide hep bir anlık sinir yada dolduruşa gelerek bu duruma getiriyor yoksa kendi içinde gerçekten iyi niyetli bir insan. tek kötü huyu insanlarn konuşmalarıyla çok çabuk gaza geliiyor olması.