Kahve falı bakıyorum (bana da bakarsanız tarot katina vs)

Çok teşekkür ederim canım sen ne falı bakıyorsun ?

Teşekkürler şimdi nöbetteyim yarın falınla ilgileneceğim

bu yenıı

canım kafandaki karışıklıklar halen devam ediyor ama sanki biraz daha arka plana atmışsın. M ve Y harflerindeki kişilerinde bu konuda desteği olmuş belki onlarla yada tek kişiyse onunla dertleşerek sıkıntılarına çare bulamasanda biraz olsun rahatlayabilmeni sağlamış.
Çok temiz iyi kalpli bir erkek tarafından sana çok güzel bir kısmet geliyor bu bir haberle de olabilir yada bizzat kendisi gelip bir hediye vs gibi de seni sevindirecek bir harekette olabilir. Muhtemelen aşk hayatıyla alakalı gibi duruyor.
Birde hane içerisinde bir olay yaşayacaksınız ve bu olay kötü olmasına rağmen hane içinde çok güzel sonuçlar doğuracak. yani hane halkı birbirini yeniden tanıyıp sevecek. bu sizin kenetlenmenizi sağlayacak aslında.

Bu defa biraz az çıkmış falın canım :)

Evet hepsini harmanlayarak yorumladım zaten diğer verdiğim linkte hem bugün attıkların hemde daha evvel attıklarında bir aradaydı. Bu durumda hepsine bakmış oldum.

hmm tamam yenı kahve ıcıyım o zamn askla ılgılı bısey yokmu ya bıde tarot bakmyı bılıyonmu ben ogrenmeye calıscam alcam ınsallh bı tarot destesı ama neyı alsam karar veremedm herkesn baktıgı tarot kartının destesının adı ne canm?

Evet hepsini harmanlayarak yorumladım zaten diğer verdiğim linkte hem bugün attıkların hemde daha evvel attıklarında bir aradaydı. Bu durumda hepsine bakmış oldum.

kızz genellıkle bakılan tarot kartının destesının adı ne? bılgı verır mısın?

Yok canım bilmiyorum valla tarotu. Kahve bakabiliyorum sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…