- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
- Konu Sahibi perigunlugu
-
Ben o kadar fal baktırdım bu ikinci kez falımı güzel yorumlayan birkişisiniz ağzınız dert görmesin ne zaman fal baktırmak isterseniz bende size bakarım tekrar teşekkürler ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
9 27 19 25 22 30 33 67 59 60
bu aralar aklımda bir kişi var onun bana karşı hislerini merak ediyorum.
canım sen uzun saçlısın sanırım bir erkekle güzel bir akşam yemeğin var belki çok sıkıntılarla yada fazla istemeyerek gidiyorsun içinde ufak bir tedirginlik yada belirsizlik var gibi. gerçekten aşk anlamında ciddi bir görüşme olacak bu belkide tüm kararların verileceği bir buluşma. ama sen ne kadar sakin ve rahat olursan o kadar sakin geçecek bu görüşme. çok romantik ve güzel bir akşam yemeği
Ama çok şükür ki genel anlamda kafanı taktığın fazla birşey yok. olanlarda genelde gelir geçer şeyler çok fazla dikkate alınmaması gereken ve kısa sürede geçecek sorunlar bunlar sadece.
hane çevresinde bir sürü dedikodu var ağzı olan konuşuyor resmen ama siz pek aldırış etmeyerek en güzelini yapıyorsunuz.
birde sanırım hanenizde bir gelinlik var. yada buna benzer özel bir gün çünkü çok güzel kabarık bir elbise görüorum. birde hanenizde evli biri var sanırım bir bebek haberi olacak kısa zamanda. eğer evli yoksa bile en yakınınızda evli birinden bir bebek haberi duyacaksınız
verdiğin linkteki fotoğraflara bakarak yorumluyorum canım bilgin olsun :)
canım hane dışında sizin için çok dua eden ve faydaları dokunacak 3 kişi var canım 3üde erkek ve çok yakınlarınızda.
birde bi bayan arkasını dönmüş sanırım sana ama sen ne olursa olsun peşinden gidiyorsun kendini affettirebilmek için çabalıyorsun sonucunuda alacaksın yakında.
birde kalp kırıklığın var birine karşı. bi yanın affet diyor diğer yanın hala kızgın. Ama sen pek affetmeyecek gibisin bu kişiyi. Çünkü hak etmediğini düşünüyorsun.
birde senin bütün sıkıntı ve üzüntüleri ayağının altına alıp seni huzura kavuşturacak birisi var ama bunun için çok az zaman kalmış. hatta şuan belki de yavaş yavaş doğruya iyiye güzele ulaştırıyor.
F yada E harfinde birinden bi beklentin var canım ondan beklediğin bir haber olabilir en yakın zamanda ondan güzel bir haber alacaksın.
Hatta bu f harfindeki kişi hane içerisinden yada farklı bir konuda olabilir ama f harfindeki kişinin çok istediği hayal ettiği birşey gerçekleşiyor ve bu sayede tüm haneyi sevindiriyor. daha çok eğitim yada kariyer anlamında bir haber olacak bu.
Çok teşekkür ederim canımsen ne falı bakıyorsun ?
Kahve ve su
Ooo su falı bakabilir misiniz o zamaan bana ? :)
İsmim Gizem 25 yaşındayım :)Bakarım tabiki adınız yaşınız gerekli
Gönderdiğin linkteki fincan fotoğrafları bunlar ? Zaten yorumlamıştım.
canım kafandaki karışıklıklar halen devam ediyor ama sanki biraz daha arka plana atmışsın. M ve Y harflerindeki kişilerinde bu konuda desteği olmuş belki onlarla yada tek kişiyse onunla dertleşerek sıkıntılarına çare bulamasanda biraz olsun rahatlayabilmeni sağlamış.Eki Görüntüle 1157336 Eki Görüntüle 1157337 Eki Görüntüle 1157338 Eki Görüntüle 1157339 sabah kahvemi yorumlar mısın teşekkürler ☺️
Merhaba,bu da benim falim sizde yuklerseniz ben de sizinkine bakarim seve seve.
Eki Görüntüle 1157274 Eki Görüntüle 1157275 Eki Görüntüle 1157276 Eki Görüntüle 1157277 Eki Görüntüle 1157278 Eki Görüntüle 1157279
Gönderdiğin linkteki fincan fotoğrafları bunlar ? Zaten yorumlamıştım.
tmm canım bıde senın sayfnada foto atmıstm
Evet hepsini harmanlayarak yorumladım zatendiğer verdiğim linkte hem bugün attıkların hemde daha evvel attıklarında bir aradaydı. Bu durumda hepsine bakmış oldum.
Evet hepsini harmanlayarak yorumladım zatendiğer verdiğim linkte hem bugün attıkların hemde daha evvel attıklarında bir aradaydı. Bu durumda hepsine bakmış oldum.
hmm tamam yenı kahve ıcıyım o zamnaskla ılgılı bısey yokmu ya bıde tarot bakmyı bılıyonmu ben ogrenmeye calıscam alcam ınsallh bı tarot destesı ama neyı alsam karar veremedm herkesn baktıgı tarot kartının destesının adı ne canm?
Yok canım bilmiyorum valla tarotu. Kahve bakabiliyorum sadece :)
hmm tmm pekı hangı tarotu alıyım bn ogrenmeyı dusunyrmda
Tarot bakan arkadaşlara sor bence daha iyi bilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?