Kahve falı bakıyorum (bana da bakarsanız tarot katina vs)

İki vakte kadar sana güzel haberler var canım. hayırlı ve güzel kısmetler. ve bu haberler seni oldukça sevindirecek.hatta öyle ki sevincinden ağlatacak derece. seninle beraber bir erkeğide ilgilendirecek bu durum ve onunda sevinmesini sağlayacak belkide senin sevincin onu mutlu edecek. çünkü beklediğin haberler bunlar sanki uzun zamandır. ama senin bu mutluluğundan rahatsızz olan bir bayan var. muhtemelen bu kadının sende farkındasın çünkü kötü gözlerle bakışını gerçekten aldırış bile etmiyorsun hayran kaldım sana bu konuda. bu bayanda senin yakınlarnda birisi yaptığı fesatlığı bile aslında eline yüzüne bulaştırıyor ve farkettiriyor. yani yalan söylemeyi bile beceremiyor bu kadın.
ama aslında bu kadında da suç yok çünkü etrafında hep ezilmiş hor görülmüş ve kendi yaşadıklarının cezasını sanki sana kesmeye çalışıyor.
Senden iki konuda yardım istenecek canım ama ufak tefek şeyler değil gerçekten üstünde baya düşünmen ve çalışman gereken şeyler bunlar. Gerçekten çok önemli konularda.bu konulardaki yardımlarında sana daha sonralarda güzel şekilde geri dönecek.
birde sende aşk anlamında bir hareketlilik söz konusu olacak yakın zamanda. hatta şuan bile küçük elektriklenmeler olan bir bey var bununla birbirinizi tanımak için şans vereceksiniz. ilk etapta sen çok fazla istemeyeceksin ama içinden bir seste bir şans vermen gerektiğini söyleyecek ve en sonunda içindeki sese uyarak o beye şans vereceksin. bu kişi orta boylu ayakları yere sağlam basan bir kişi.ellerini sana uzatmış ve beklior.
birde yolun çıkmış canım birinin yanına gidiyorsun ama tamamen özlemden ötürü herhangi iyi yada kötü bir durum söz konusu değil.
birde senin ciddi anlamda takıldığın ve hedeflediğin bir yer var bunun için çok uzun zamandır çabalıyorsun ve bu hedeflediğin yere ağır ağır sağlam adımlarla ilerliyosun.

Aaa bilmiyordum valla :26: o zaman tarot bakabilir misin bir ara :)

Tarot falı bilmiyorum kahve ve su falı biliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

rica etsem benada bakabilirmisniz bneslim hanım ama ben fal bakmasını bilmiyorum malesef
adım saliha yaşım 28

Saliha söz atmışsın yüzük Takmışsın sonra yüzüğü çıkarmışsın. 3 yada 5 sene önce birinden şiddet görmüşsün neden bu kadar yüzünle uğraşıyorsun bu takıntın yüzünden çevren tarafından beğenilmiyorsun hanenizde evinizde yani namaz kılan biri olduğu için ateş erken sönüyor

Emel 32 :) tesekkurler simdiden

Emel pişmanlığın okuyamaman 17 yaş itibariyle hep hata üstüne hata yapmışsın her seferinde tekrar etmeyeceğine sözler vermişsin her defasında daha büyük hata yapmışsın kalbinin için yıkılmış bir harabe enkazların büyük yüreğinde en büyük yıkımı 28li 30 yaşlarda yaşamışsın

Tarot falı bilmiyorum kahve ve su falı biliyorum

Merhabalar bana da su falı bakar mısınız ben de size kahve falı bakarım :) adım sultan yaşım 17 bakarsanız çok sevinirim su falı nasıl hep merak etmisimdir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saol baktigin icin ama okuyamaman derken benim doktoram var be akademisyenim ben kalbimin ici suan harabe ama oyle hic pismanliklarim yok hayatimda yada yaptigim buyuk hayatalar bu su fali ilginc cidden merak ettigim icin sormustum tesekkur ederim zmniza

Bence sen yeniden ic yukle cnm bu fal pek bakilacak gibi deil cok incik cincik telwesi az olmus sen yeniden yukle ben sana bakarim sende benim onceki sayfalardaki falima bakarsan sevinirim
valla bende görünce içim karardı valla
günde 1 taneden fazla içemiyorum rahatsız ediyor yarına yüklerim o zaman tekrar içip :26:
Tamda şuan senin falını yorumluorum

valla bende görünce içim karardı valla
günde 1 taneden fazla içemiyorum rahatsız ediyor yarına yüklerim o zaman tekrar içip :26:
Tamda şuan senin falını yorumluorum

Ic kararticidan cok cok incik cincik olunca bakicam derken basima agri giriyor net olsun fal guZel olsun :)

bu da benim falim sizde yuklerseniz ben de sizinkine bakarim seve seve.
Merhaba canım,

Falında ilk olarak bir diş rahatsızlığı görüyorum. dişle ilgili ufak bir problem yaşamış yada yaşayacaksın.
Birde bu aralar çok kafa karışıklığı yaşıyorsun ve buna sebep olan bir kaç kişi var galiba yada vesile olmuş olabilirler farkında olarak yada olmayarak. isimlerinde ise y ve s harfi olan insanlar bunlar.
F harfinde bir erkek görüyorum sanki herşeyi arkasında bitirip yeni yola girmiş. Bu muhtemelen senin tanıdığın ve sıkı bir bağlantın olan birisi ve aşk anlamında birisi olabilir. Geçmişini temizleyerek geride bırakarak geliyor.
Birde bir hamile görüyorum canım. Eğer varsa yakınında cinsiyeti erkek gördüm ben
Canım hayatında bazı dönemlerde yükselişlerin ani, bazende çok yavaş oluyor. Ama her daim hep yükseliştesin. Şuan biraz daha durgun dönemindesin. bu gerilediğin anlamına gelmiyor asla. sadece biraz daha yavaş şekilde yükseliyorssun. yükselişten kastım sadece kariyer anlamında değil. genel olarak hayatının her kesiminin genel bakışı olarak.Birde merak ettim isminde A harfi varmı ? Eğer varsa bu sensin. Bu kişi senin hayatını birleştireceğin kişi gibi duruyor. çünkü bu a senden bir parça yada sen gibi o kadar bütünsünüz.
Birde hayatındaki insanları o kadar güzel birbirinden ayırmışsınki. iyiler ve kötüler diye hepsi apaçık ortada. Gerçekten kötü olduğunu düşündüklerin kötü, iyi düşündüklerinde iyi. bu konuda fikirlerine düşüncelerine kesinlikle dikkat etmelisin çünkü emin ol ki doğru çıkıyor.
Yakın zamanda senin için oldukça hayırlı olacak ortamlara gireceksin bununla bağlantılı olarakta büyük başarılara imza atacaksın

walla cnm cok guzel bakmissin agzina saglik, malesef 2 haftadir son kalan 20lik disim bana zor zamanlar yasatio aldircam ameliyatla kurtulcam insallah, sdc tek sorum olucak bu adinda F harfi olan kisi P olabilir mi acaba, bana ask icin gelen cunku adinda A harfi olan benim cnm yani bu dedigin kisiyle mi hayatimi birlestiyorum :) sdc emin olmak icin sordum

Banada bakarmısınız?
Lütfen .....

tşk ederim baktığınız için ama ben hiç sözlenmedim ben makyaj bile yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…