Kahve falı bakıyorum (bana da bakarsanız tarot katina vs)

benım kahve falıma bakabılırmısın ama ben bılmıyorm fal bakmayı :26:

İsmim Gizem 25 yaşındayım :)

Gizem 20 yaşına ilk ayak bastığında bir olay yaşamışsın bunalıma girecek kadar girmişsinde o dönemler itiharı bile düşünmüşsün fakat şimdi düşündüğünde yaşadığın olayın etkisi acısı geçmiş pişmanlığın var haksızlık etmişsin birine görmediğin bir şeyi gördüm yada duydum demişsin kalbinde bir ateş var canını yakıyor sönmüyorda uzun zaman daha sönecek gibi değil ailene ve arkadaş çevrene yalan yada abartılı şeylerden bahsediyorsun birinin sende bir şeysi var onun haberi yok senin aldığından ver onu kendine biraz güven o zaman her şey daha iyi olacak 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ağzın dert görmesin bitanem çok sağol bi dakine daha net çekerim 😉

Ağzın dert görmesin bitanem çok sağol bi dakine daha net çekerim 😉

kızz Ben Ebru 17 yasımdayım 1.mden gun alıyorum bu Eylul'un 11.nde 1 olcam 1.mdan gun alcam bnada bakarmısn

20 yaşımdaki durum ayneen dediüin gibi doğru :O şok oldum resmen... Diğerini de düşünüyorum tam emin değilim.
Çok teşekkür ederim canım :)
Aşk hayatım içinde bakabilir misin canım :)

Canım rica etsem bakar mısın 17 yaşındayim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

20 yaşımdaki durum ayneen dediüin gibi doğru :O şok oldum resmen... Diğerini de düşünüyorum tam emin değilim.
Çok teşekkür ederim canım :)
Aşk hayatım içinde bakabilir misin canım :)

İsmarlama olmuyor o anda ne çıkıyorsa onu söylüyorum ateş sönene kadar baka biliyorum

rica etsem benada bakabilirmisniz bneslim hanım ama ben fal bakmasını bilmiyorum malesef
adım saliha yaşım 28

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…