- Konu Sahibi perigunlugu
-
Merhaba arkadaşlar,
Lütfen peşpeşe kahve fallarınızı koymayın bekletirsem yada bakamazsam üzülürüm. Yaz döneminde inşallah bir aksilik olmazda kahve fallarınıza bakacağım (tabi sizde bana bakarsanız :) )
Genelde arkadaş arasında bakardım hep ve çıktığını çok söyleyen oldu :)
İsmim Gizem 25 yaşındayım :)
canım kafandaki karışıklıklar halen devam ediyor ama sanki biraz daha arka plana atmışsın. M ve Y harflerindeki kişilerinde bu konuda desteği olmuş belki onlarla yada tek kişiyse onunla dertleşerek sıkıntılarına çare bulamasanda biraz olsun rahatlayabilmeni sağlamış.
Çok temiz iyi kalpli bir erkek tarafından sana çok güzel bir kısmet geliyor bu bir haberle de olabilir yada bizzat kendisi gelip bir hediye vs gibi de seni sevindirecek bir harekette olabilir. Muhtemelen aşk hayatıyla alakalı gibi duruyor.
Birde hane içerisinde bir olay yaşayacaksınız ve bu olay kötü olmasına rağmen hane içinde çok güzel sonuçlar doğuracak. yani hane halkı birbirini yeniden tanıyıp sevecek. bu sizin kenetlenmenizi sağlayacak aslında.
Bu defa biraz az çıkmış falın canım :)
Ağzın dert görmesin bitanem çok sağol bi dakine daha net çekerim 😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gizem 20 yaşına ilk ayak bastığında bir olay yaşamışsın bunalıma girecek kadar girmişsinde o dönemler itiharı bile düşünmüşsün fakat şimdi düşündüğünde yaşadığın olayın etkisi acısı geçmiş pişmanlığın var haksızlık etmişsin birine görmediğin bir şeyi gördüm yada duydum demişsin kalbinde bir ateş var canını yakıyor sönmüyorda uzun zaman daha sönecek gibi değil ailene ve arkadaş çevrene yalan yada abartılı şeylerden bahsediyorsun birinin sende bir şeysi var onun haberi yok senin aldığından ver onu kendine biraz güven o zaman her şey daha iyi olacak 😉
20 yaşımdaki durum ayneen dediüin gibi doğru :O şok oldum resmen... Diğerini de düşünüyorum tam emin değilim.
Çok teşekkür ederim canım :)
Aşk hayatım içinde bakabilir misin canım :)
Aaa bilmiyordum valla :26: o zaman tarot bakabilir misin bir ara :)İsmarlama olmuyor o anda ne çıkıyorsa onu söylüyorum ateş sönene kadar baka biliyorum
Gizem 20 yaşına ilk ayak bastığında bir olay yaşamışsın bunalıma girecek kadar girmişsinde o dönemler itiharı bile düşünmüşsün fakat şimdi düşündüğünde yaşadığın olayın etkisi acısı geçmiş pişmanlığın var haksızlık etmişsin birine görmediğin bir şeyi gördüm yada duydum demişsin kalbinde bir ateş var canını yakıyor sönmüyorda uzun zaman daha sönecek gibi değil ailene ve arkadaş çevrene yalan yada abartılı şeylerden bahsediyorsun birinin sende bir şeysi var onun haberi yok senin aldığından ver onu kendine biraz güven o zaman her şey daha iyi olacak 😉
Tabiikiiikahve falı bakıyorum ben
Tamamdır bekliyorum bende içeyim o zamanTBMM bende kahve vali bakiyorum yüklersen bakarim bende simdi yukluyorum resimleri:)
Merhaba,
Akşam yorumlayacağım falınızı
TBMM bende kahve vali bakiyorum yüklersen bakarim bende simdi yukluyorum resimleri:)
fallasalım mıı nolur?
offf tamam yukle bakıcam ama sonra düş yakamdan lütfen
offf tamam yukle bakıcam ama sonra düş yakamdan lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?