Jullia bakicam dedin yükle yine bakmadan resim attın
Yine yok bu fal gecti tekrar yükle yazıcam yok bu son kimseye bakmiycam ya enayi gibi bak Cvp yok 1 hafta durdu falım bakmadın neyse
Sorun değil alinganlik yapmıyorum Canim 2 oldu onu dedim kendi açtığım sayfadada baktım baktım bakan olmadı onun bi öfkesi oldu yani yoksa kimseye emretmiyorum zaten Estafurullah sadece istekti ricaydi neyse önemli değil
Eki Görüntüle 647475 Eki Görüntüle 647476 Eki Görüntüle 647482 Eki Görüntüle 647484 Eki Görüntüle 647486 Eki Görüntüle 647487
Jullia Canim bakmanı bekliyorum şimdiden ağzına saglık kızlar bende bakicam bi kac gündür giremedim ama siteye ama simdi hep takip edicem hadi yorumlayın yükleyin yorulmalıyım
bakabilirseniz sevinirim.. 12. sayfada yazmıştım iş konusunu merak ediyorum daha çok.. işle ilgili haber bekliyorum, görüşme olacak mı, olumlu olacak mı...
Eki Görüntüle 646279 Eki Görüntüle 646280 Eki Görüntüle 646281 Eki Görüntüle 646282 Eki Görüntüle 646283 Eki Görüntüle 646284 Eki Görüntüle 646285 Eki Görüntüle 646286 Eki Görüntüle 646287 Eki Görüntüle 646288
kızlar bakacak yok mu :)
Cnm bız eğlencesine bakıyorum gelecekten haber vermek gibi bısi olamaz olmasına çok istiyorsan dua et
Eki Görüntüle 649016 Eki Görüntüle 649017 Eki Görüntüle 649018 Eki Görüntüle 649019 Eki Görüntüle 649020
neyse halimiz çıksın falımız
7 tane birbirineeeeee bağlantılı yolun var cnmmm ama bir çocuğu kapalııııı 7 vakte kadar güzel bir haber alacaksınız inşallahbir kadın var kapalı yaşlı resmen tespih elinde senin için dua edio cnmmm bu kadının kıymetini bil seni çok önemsiooo
sizin aranıza bozmaya calışanlar var tatlım dikkat ettttttttdost görünüp düşman dolu etrafımızdaaaaa iyi niyetini kullanmay calışabilirler ama temiz falın rabbim gönlünden geçen herşeyiii sana misli misli versin cnmm
Bir yol kapalı dedin sanırım anlamadım canım orasını
Vardır canım söylentiler ağzı olan konuşuyor akıl veriyorlardır pisLükLer aklı olmayan pislüklerr !!!
Biliyoruzz hepsini bizz ahh ah juliiiimm dost olmaya çalışan yok işte hiç kalbimiz çok temizdir nyetimiz hiç çıkar yönüne çalışmaz hesaplı kitaplı değilizdir,ama bize denk gelenleri gör işte görde ağlama üzülme canm ahirette sanırım mükafatlarımız dilediklerimiz...
Ağzına sağlık tatlımm,,,,Aminnnnn sanada benim için istediğin herşeyin bininin binini senin için versin rabbimm
zzeynebim -Bir başkasına Değersiz gibi gösterdiğim birşey olamaz benim için ya değerlidir o ya değersizdir ,ama kendi içimde değerlimi o değersizmi bende karar veremiyorum beklemedeyim sabırlıyımdır bakalım sonucu bende merak ediyorum!Herşey güzel olsun istiyorum artık.
Çocuk felan yok doğacak yada olacak
SANADA TÜŞÜKKLER
herşeyin hayırlısıııı cnmmmm dua et dular bizi korur
AYnen öyleeeee kuşcağızım benüm :13:
YERİZ o Kötü düşünenleriiiiiii
sana burdan pozitif enerji yolluyorum cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?