kahve falı bakmayı bilenlerin topiğii =)

Jullia bakicam dedin yükle yine bakmadan resim attın
Yine yok bu fal gecti tekrar yükle yazıcam yok bu son kimseye bakmiycam ya enayi gibi bak Cvp yok 1 hafta durdu falım bakmadın neyse

herkesine baktımmmm seni mi es geçcem ama bugun iyi değilimmmmmm kimseye bakmadım bu akşammmmm sende bna bakma önemli
değil çocuk değiliz lınganlık yapaım her istedğin zaman müsait olamıorum

Sorun değil alinganlik yapmıyorum Canim 2 oldu onu dedim kendi açtığım sayfadada baktım baktım bakan olmadı onun bi öfkesi oldu yani yoksa kimseye emretmiyorum zaten Estafurullah sadece istekti ricaydi neyse önemli değil

ben psikolojik iyi degilim cnmmmm bu ara o yüzden de içimden gelmio ama söz yarın sabah uyanır uyanmaz senin flına bakcaam

öncelikle gecikmeden dolayı özür diliorummm neden bakmadığımıda açıklayayım sıkıntılı bir dönem geçiri,rorumm fal bakmak iyi gelir sandım fakat beni daha cok sıkmaya basladıııı anlatamıorum bunuuuu fal baktıktan soraa kötü oluorummmm ama çare yok sana bakcam söz verdım bi kereeeeeee daha fazla laf ettirmeden baslayayım falına cnmm

sıkıntılı bir dönem geçiriosun anladığımm kadarıyla kafayı bu kadar neye takıosun kuzummm aşk hayatın ddeğilde sankiii ailevi problemlerin var gibiii

düzelecek ama merak etme fakat zamanı var ... bişiler için baskı yapıyor sanki sana cnmmmm

yüzüne dost fakat sennn arkanı döner dönmezzzzzz sana yüzünü buruşturan esmer uzun boylu bir bayan var haneye giren çıkan biri dikkat !!!!!

resmi bir kurum da 4 vakte işiniz olcak mallllllll üzerineeee ...

umarım sıkıntılarını en kısa zamanda atarsın allahın ızni ileeee

Cnm bız eğlencesine bakıyorum gelecekten haber vermek gibi bısi olamaz olmasına çok istiyorsan dua et

orası öyle tabi, onu da yapıyorum ama merak işte, can sıkıntısı da olunca insan bir şeyler duymak istiyor :)

canim biraz daha yakin cek neyse gordugum kadar diyim canim fincan ferah gorunuyo hatta kocaman bi balik var fincanda cok buyuk bi kismaet var canim sana bu yeni bisey yani butun dertlerini alicak gotureek bu kismet 3 yol var once gelicekler sonra sen gidicekdin bu yola sonrada iki kisi gideceksin sen evleniceksin galiba hemde uzaga bilmiyorum icime dogdu evlimisin bilmiyorum ama ben boyle hissettim sonra tabakta bi haber var ama kotu bi haber cok uzulmussun sen biriylemi bitti yoksa bi istenmi ayrildin baya bi uzgunsun saci arkadan bagli uzun sacli bi bayan bu sensin galiba cok dusuncelisin ama bosa belki daha hayirli bise olucak hayatinda ailen kalabalik mi canim cevrende cok insan var galiba ve cok eglenceli insanlarda var biri var o insan cok degerli senin icin iyi bi dost ve her derdini bi o biliyo neyse canim bu aralar bende falda zorlaniyorum neyse artik bu kadar

bence kenara itilmiş önemsiz gibi gösterdiğin ama içinde önemli olan bir derdin var.Bir haber alacaksın iyi bir haber.bence sadece sabır etmelisin derdini içinde tutma çözülmeyecek dert yoktur.:)

Tabakta da şey var bir erkek kucağında da bir bebek var.Ailede dünyaya gelecek bir bebek mi var?

7 tane birbirineeeeee bağlantılı yolun var cnmmm ama bir çocuğu kapalııııı 7 vakte kadar güzel bir haber alacaksınız inşallah

bir kadın var kapalı yaşlı resmen tespih elinde senin için dua edio cnmmm bu kadının kıymetini bil seni çok önemsiooo

sizin aranıza bozmaya calışanlar var tatlım dikkat etttttttt dost görünüp düşman dolu etrafımızdaaaaa iyi niyetini kullanmay calışabilirler

ama temiz falın rabbim gönlünden geçen herşeyiii sana misli misli versin cnmm

Bir yol kapalı dedin sanırım anlamadım canım orasını
Vardır canım söylentiler ağzı olan konuşuyor akıl veriyorlardır pisLükLer aklı olmayan pislüklerr !!!
Biliyoruzz hepsini bizz ahh ah juliiiimm dost olmaya çalışan yok işte hiç kalbimiz çok temizdir nyetimiz hiç çıkar yönüne çalışmaz hesaplı kitaplı değilizdir,ama bize denk gelenleri gör işte görde ağlama üzülme canm ahirette sanırım mükafatlarımız dilediklerimiz...
Ağzına sağlık tatlımm,,,,Aminnnnn sanada benim için istediğin herşeyin bininin binini senin için versin rabbimm

zzeynebim -Bir başkasına Değersiz gibi gösterdiğim birşey olamaz benim için ya değerlidir o ya değersizdir ,ama kendi içimde değerlimi o değersizmi bende karar veremiyorum beklemedeyim sabırlıyımdır bakalım sonucu bende merak ediyorum!Herşey güzel olsun istiyorum artık.
Çocuk felan yok doğacak yada olacak

SANADA TÜŞÜKKLER

Son düzenleme:

herşeyin hayırlısıııı cnmmmm dua et dular bizi korur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…