bulgar
fotolarımı yolluyorum ordamısınız hazırsmısınız bakamaya
yaa yollimi fotoları ay yoksa aradımı üfff:26:
hadi koy cabıkkkkkk uykum geld,iiiiii
koy kız sana bakmadan gidermiyim hiç fakat tutmus fala baılmaz haberin olaa
hadi koy cabıkkkkkk uykum geld,iiiiii
Eki Görüntüle 728395 Eki Görüntüle 728397 Eki Görüntüle 728398 Eki Görüntüle 728399 Eki Görüntüle 728400
yaptığım çılgınca gelııyor ama çokta merak edıyorum
az tutmuştu
canim yukluyorum ben eger uykun geldiyse yuklerim yarin bak sorun degil benim acimdan
culı ne gördun kız
cnm iki tane yolun var ... şimdi söledim tatile gideceğimi diyeceksin amaa napimmmgördüm işte bak simdi bi yerde diye cıkacaksın amaaaa 2 yol var birbiri ile kesişen ordan bir yere daha gececeksiniz hemşommm
bi daha fincanını çekerken içini çek dışını değillll
sen bişiyi o kadar cok istiosun kiii aklın bişiyde kalmıs senin cnmmmmerak etme ne istiosan alacaksınnn yakındaa
çok kısa zaman içerisinde yatılı misafirlerin gelecekkk . uzaktan hem de baya uzaktannn kim ola ki bu
senin bir düşmanın var cnm dikkat etttt çok yakınlarında hemdeee sana dooost görüüp kuyunu kazan biri bu esmer uzun saçlı hafif toplu poposu kalkık bir bayan buyılan çıkmış koca bir yılan var dikkat et cnm seni çekemeyen insanlar varrrrrrrrrrrrrrr
bol bol okuuuuu dua et sanki hane içindeeee byle dualı bişiy mi yapcaksınız cnm yada yaptınız mı kuran isteyen biri var sendennn :26::26:
yolun o kadar acık önün o kadar temiz kiiii güzel şeyler peş peşe gelecek sen bile bu kadarına inanamayacaksınnn
kuzummm falın tam net çıkmamış anca bu kadar görebildim tatile git gel söz bi daha bakcam sanaaaa
canım ben ılk defa fal baktırıyorum ağzım açık okudumbu bana zaten bıkaç sene yeter bu tarıf ettiğin çok yakın arkadaşım ondan başkada esmer bırı yok hayatımda yaa inşallah o değildir kötülüğümü isteyen çok sağol canım
julia rica etsem bana da bakabilir misin kahve falı lütfen?
cnmmm bakarım ama bu gece değil llisaya söz verdim ona bakıp yatcam yarın iş var sen ekle yarın bakarım amaa söz
rica ederim cnm ne demek maksat muhabbet olsun işteeçoook teşekkür ederim çok mutlu olduuum.ben fotoları yükleyim sen ne zaman müsait olursan bakabilirsin canım.tekrar iyi geceleeer
lısa kupaylanmı yaptın kız kaveyı
Katieem topiğim sana emanetttttt ben yatıorummmmkaç gün yoksun de hele merak ederim hemşomu gözüm seni arar
iyi geceler canım bende çıkarım kilitleyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?