kahve falı bakmayı bilenlerin topiğii =)

offf ya bir foto yuklenmiyor sansima yaaa

canım yüklendi mi fotolar bilmiyorum ama bunlar da benim falım :)

Eklentiler

• $image.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $image.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $image.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 53
  • $image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $image.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 78
neyse ben bu gece halledeyim sen yarinbak olmazsa ,,,cok tesekkur ederim canim.kusura bakma beklettim su saatte kadar

Lisoş, küçük kafalı ama toplu biri senin üstünden bişey elde etmeye çalışıyo. Aranız çok iyi gibi görünüyo, hatta ona güveniyosun bile denilebilir. Ama bu sahte şeffaflığa inanma canım. Kadın diye geçti içimden, resmen fare gibi didikliyo seni. Dikkatli ol, üzülecek gibisin çünkü.

Bi de uzakta çoook özleyenlerin var

Son düzenleme:
Lisoş sen kısa zamanda tekrar hamile kalcaksın

kiiiz sendemi fal biliyodunhiim hamilelik icin artik hayirlisi ve tekrardan zaman diyorum.evet uzaklar diye bir yer var ve butun sevdiklerim orda bende onlari cok ozluyoruuuumbisey diyeyimmi oyle bir kadin var ve gercekten dogru bildin canim bende dikkatli olma karari almisstim zaten .agzina saglik sekerim

canım yüklendi mi fotolar bilmiyorum ama bunlar da benim falım :)

Cnmm ne kadar karısık çıkmis falin inan cok bisi goremedim
Ama sana uzak bir yol gorünüyor sanki bir yere gideceksin ve o gittiğin yerde biriyle karşilaşıp cok mutlu olacaksin
Sen birinden bir haber mi bekliosun cnm eger bekliosan bekledıgıgin haber cok kisa sürede sana gelecek.
Bir yuzuk gordum fakat sanki bu yuzuk daha once parmaktan cikmis gibi sen nişan falan mi attin cnm yada kısa süre icinde bir ayrılik mi yasadin

Cnm inan o kadar karışık cikmis ki falin anca bunları görebildim

Böyle 1-2 şey çıkıyo işte benden de Bişi değil canım

Naber culi

neyse ben bu gece halledeyim sen yarinbak olmazsa ,,,cok tesekkur ederim canim.kusura bakma beklettim su saatte kadar

Yok cnm estafirullah

Cnm sen kocanla o kadar guzel anlasiosunuz kiii skı sıkı sarilmis sana sanki en buyuk destekçin o gibiii
İcindeee bir dert var sanki cnmm o seni yiyip bitiriyor , ama dedigimle kocan cok buyuk desteci sana kisa surede asacaksiniz
Cnmmm bencedeeeyakin bi zaman daaa bebiş geleçek sana hem de kız gibi hissettim ben ve sanki dökulmusagac yapraklari var bebegin sana sonbahardaaa gelecek cnmmm bak bunu yaz bi yere cıkarsa haberim olsun o kadar net gördum kiii
Cnm resmi bir yerde isin mi var senin seni biraz zorlayacaklar ama sonunda işin hallolacak . Eger calısiyorsan yukselise gececeksun cnmmm
Umarim gönlünden gecen tum güzellikler senin olsun

Julia cigim,canim oncelikle gunaydinagzina,ellerine saglik umarim ozellikle bebek ile ilgili soylediklerin cikar vede emin ol soz veriyorum olursa gelip soyleyecegim sana.ee tabi artik pesini birakmam ben senin bu satten sonratekrar tesekkurler

Culiii benim kocamla ilgili bişi görmedin mi Bugün de kapatacam iyi bak hee

Kızlar biliyo musunuz, ben eşimle arkadaşken onun falına baktım işte bunun gibi bişiler dedim..Sonra dedim ki, uzun saçlı bi kız arkadaşın olcak dedim Sonra o kız ben çıktım Ama o an ikimizde öyle bişey düşünmüyoduk

adami islemeye o zamandan baslamissin yanifalla gelen ASK

Bugun de mi kapatcan hamzaya boza iyi geldi demi sende bana bak

Lisacim bak gör bnm icime doğdu bence olcak bebis

Uyuma be sohbet edioz

Bugun de mi kapatcan hamzaya boza iyi geldi demi sende bana bak

Lisacim bak gör bnm icime doğdu bence olcak bebis

Uyuma be sohbet edioz

Tamam bakışalım hemşom
Uyuyacam valla dayanamıyom, karnım da ağrıyo biraz :26: Sinyallerimi veriyorum artık 2 haftaya doğururum herhalde

Tamam bakışalım hemşom
Uyuyacam valla dayanamıyom, karnım da ağrıyo biraz :26: Sinyallerimi veriyorum artık 2 haftaya doğururum herhalde

Tmm hemso
Eyfaaaaaa beaaa gelio mu bebek bnm fal topiğinde dogurursan kızin falcı olur benden söylemesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…