Lisoş sen kısa zamanda tekrar hamile kalcaksın
Lisoş, küçük kafalı ama toplu biri senin üstünden bişey elde etmeye çalışıyo. Aranız çok iyi gibi görünüyo, hatta ona güveniyosun bile denilebilir. Ama bu sahte şeffaflığa inanma canım. Kadın diye geçti içimden, resmen fare gibi didikliyo seni. Dikkatli ol, üzülecek gibisin çünkü.
Bi de uzakta çoook özleyenlerin var
canım yüklendi mi fotolar bilmiyorum ama bunlar da benim falım :)
kiiiz sendemi fal biliyodunhiim hamilelik icin artik hayirlisi ve tekrardan zaman diyorum.evet uzaklar diye bir yer var ve butun sevdiklerim orda bende onlari cok ozluyoruuuum bisey diyeyimmi oyle bir kadin var ve gercekten dogru bildin canim bende dikkatli olma karari almisstim zaten .agzina saglik sekerim
neyse ben bu gece halledeyim sen yarinbak olmazsa ,,,cok tesekkur ederim canim.kusura bakma beklettim su saatte kadar
neyse halim ciksin falimfotoyu bol tuttum garanti olsun diye Eki Görüntüle 728607 Eki Görüntüle 728608 Eki Görüntüle 728610 Eki Görüntüle 728612 Eki Görüntüle 728613 Eki Görüntüle 728614 Eki Görüntüle 728615 Eki Görüntüle 728616 Eki Görüntüle 728617 Eki Görüntüle 728618
Böyle 1-2 şey çıkıyo işte benden deBişi değil canım
Naber culi
Gunaydin maximm
Yok cnm estafirullah
Cnm sen kocanla o kadar guzel anlasiosunuz kiii skı sıkı sarilmis sana sanki en buyuk destekçin o gibiii
İcindeee bir dert var sanki cnmm o seni yiyip bitiriyor , ama dedigimle kocan cok buyuk desteci sana kisa surede asacaksiniz
Cnmmm bencedeeeyakin bi zaman daaa bebiş geleçek sana hem de kız gibi hissettim ben ve sanki dökulmusagac yapraklari var bebegin sana sonbahardaaa gelecek cnmmm bak bunu yaz bi yere cıkarsa haberim olsuno kadar net gördum kiii
Cnm resmi bir yerde isin mi var senin seni biraz zorlayacaklar ama sonunda işin hallolacak . Eger calısiyorsan yukselise gececeksun cnmmm
Umarim gönlünden gecen tum güzellikler senin olsun
Culiii benim kocamla ilgili bişi görmedin miBugün de kapatacam iyi bak hee
Kızlar biliyo musunuz, ben eşimle arkadaşken onun falına baktım işte bunun gibi bişiler dedim..Sonra dedim ki, uzun saçlı bi kız arkadaşın olcak dedimSonra o kız ben çıktım Ama o an ikimizde öyle bişey düşünmüyoduk
adami islemeye o zamandan baslamissin yanifalla gelen ASK
Bugun de mi kapatcan hamzaya boza iyi geldi demiCuliii benim kocamla ilgili bişi görmedin miBugün de kapatacam iyi bak hee
Kızlar biliyo musunuz, ben eşimle arkadaşken onun falına baktım işte bunun gibi bişiler dedim..Sonra dedim ki, uzun saçlı bi kız arkadaşın olcak dedimSonra o kız ben çıktım Ama o an ikimizde öyle bişey düşünmüyoduk
Julia cigim,canim oncelikle gunaydinagzina,ellerine saglik umarim ozellikle bebek ile ilgili soylediklerin cikar vede emin ol soz veriyorum olursa gelip soyleyecegim sana.ee tabi artik pesini birakmam ben senin bu satten sonra tekrar tesekkurler
Günaydın, akşam pek uyuyamadım ya, 5.30 da kalktım, evi bi güzel havalandırdım, eşime kahvaltı falan hazırladım derken 7yi buldu saat Sonra çamaşırlarımı yıkayıp astım, şimdi uyuyacam biraz
Bugun de mi kapatcan hamzaya boza iyi geldi demisende bana bak
Lisacim bak gör bnm icime doğdu bence olcak bebis
Uyuma be sohbet edioz
Tamam bakışalım hemşom
Uyuyacam valla dayanamıyom, karnım da ağrıyo biraz :26: Sinyallerimi veriyorum artık 2 haftaya doğururum herhalde
Tmm hemso
Eyfaaaaaa beaaa gelio mu bebek bnm fal topiğinde dogurursan kızin falcı olur benden söylemesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?