Ahahahahah hadi ben çıktım şekerler uyanınca bakarım
Özel olarak bir kere falcıya gittim,onda da eşimi bildi:) bu sene başında bir tanıdık fal baktı ve işimi bildi. ayrıca bebekle ilgili de korunmayı bıraksan hamile kalacaksın dedi. o zaman böyle bişey düşünmüyoduk ama şimdi 3.denememizi yaptık. hala bir sonuç yok. çok ümitlnmiştim oysaki. fal baktırmak istiyorum ama çok inanıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
Cnm ben falci degilim zaten bilemem sadeece biraz hislerim kuvvetli atiyoz iste burdaa
ben faldan hiç anlamam ama her kahve içtiğimde kendi kendime bile olsam kapatırım. öyle eğlencesine bişeylere benzetmeye çalışırım. normalde öyle delicesine fallarada bağlanmam ama bi bebeği çok istiyorum. o yüzden söylenenlere çok takıldım herhalde. bi yandan da merak işte acaba falda ne zaman hamile olacağım çıkar mı diye:)
Cnmm ne kadar karısık çıkmis falin inan cok bisi goremedim
Ama sana uzak bir yol gorünüyor sanki bir yere gideceksin ve o gittiğin yerde biriyle karşilaşıp cok mutlu olacaksin
Sen birinden bir haber mi bekliosun cnm eger bekliosan bekledıgıgin haber cok kisa sürede sana gelecek.
Bir yuzuk gordum fakat sanki bu yuzuk daha once parmaktan cikmis gibi sen nişan falan mi attin cnm yada kısa süre icinde bir ayrılik mi yasadin
Cnm inan o kadar karışık cikmis ki falin anca bunları görebildim
yok canım evliyim ben yüzük atma falan yok :)teşekkür ediyorum bencede çok karışık fal ağzına sağlık yine deee
Kızlaaar nerdesiniz dünden beriHemşom nirdesin yaaaa
culim falında ferahlık var.Bu ferahlık sana gelecek ama biraz beklemen lazım.Eğer bu dönmede başkalarını dinlersen yanlış kararlar verebilirsin.Biraz kendini dinleyip kararlarını kendin vermen gerekecek.
Antonyo ya da diğer kararların kalbinin bir köşesinde seni sıkıştırıyor.Ailen de bu karanlık tarafta herşey kafanda sorunların.Fakat çok değil hepsi dağılacak.
Ailende yaşadığın bir sıkıntı var o sıkıntı biraz daha devam edebilir.
Ama kalbini ferah tut herşey kara bulutların dağılması gibi dağılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?