kahve falı bakmayı bilenlerin topiğii =)

a bir
Sevgili Janviye, umarım söyleyeceklerim tutar.

Doğru olmayana bilir ama senin başın çok kalabalık, belki aile akraba, belki iş/okul belki de arkadaşların.. sanai sürekli birileri dertlerini anlatıyor ya da sen duyuyorsun ve üzülüyorsun.
Kalbinin ta içinde yakın zamanda bir şey için ağlamışsın. Ama bu kadar derinden üzüntü ile olmuş ki.. hala sanki burnunu çekiyorsun. Sen biraz evine giren çıkana dikkat et, çünkü kara bulutlar var ve canını sıkacaklar. Ayrıca dileğin 3 tane sanırım gerçekleşecek ama o da üzüntünün arkasından gelen bir sevinç olacak. Göz yaşın var:)

Umarım hissdebilmişimdir. Şuan feci bir migren ağrım var Ayrıca yoğun çalıştığım için dün giremedim siteye afedersin şimdi gördüm

Merhaba,
öğrenci misiniz yada çalışıyor musunuz bilmiyorum ama zirveler var sizin için. Birden fazla kısmet. PAra ve mevki ile ilgili iki büyük tepen ya da fırsatın çıkacak önüne. Ve hepsini tek tek eğerlendireceksin. Bu tabiki fal Allah bilir her şeyi ama önleri çok açık bu yolların. Yüreğin dağlanmış, üzülmüşsün. ama yavaş yavaş feraha ereceksin, bıçak kesilir gibi bitecek. Çok mu ağlayıp bir şeyerele kafayı takıyorsun? Tam gözlerini siliyorsun bir daha ağlamaya başlıyorsun. Ama hepsi temiz içini ferah tut. tabağına geçelim. Kısmetin çok hızlı gelecek sana. hanen de tertemiz. Çok merak ettim, sabırlı bir insan mısınız?:)

Umarım tutmuştur.

Ağzına saglık Canim gecmis olsun

bu da bu akşam ki falım kızlar bakarmısınız

janviye cnm sende yeni falını ekle ona bakayım bununüstünden zaman geçtiii

cnmmm içiniz o kadar ferah ve temiz kiiii hanenız o kadar güzel çıkmış kiiii sıkıntılarınız olmus tabiiiii aamaa siz güzel sıyrılmayı üzerinizden atmayı bilmişsinizzz
azıcık dedikodu yapmayı sevioz galiba birileri ileeeeee ufak ufak konusmalar var cnmmmm bu annen veee yakın cevrenizden birisiiii öle hissediorum ben

şöle sölim cnm hanenız deee nazar var bi okuyun kendiniziiiii size dost görünüp haneye yanasmak isteyen bir kadın görüyorummm böleeee toplu bir kadınnnn kumrallll uzun saçlııı sanırım isminin içinde deee a harfi var bu kadına dikkat !!!!!!!! birinin üstüne çökmüş gibiiiii !!!!!!

ufak ufak paketleriniz varr

bu aradaaa hissettiğim kadarıylaaa annen sanslı bir kadınnn

ailecek bir yere gideceksiniz sanırım yolunuz var ucuda apaçıkkkk bi yük görüorum evinize bişi mi alacaksıızzzzz ama büyük bişi buuuuu

güzel günlere ulaşmayaaa bir adım kalmış artık annenin kalbinden her ne geçiosaaa o gerçekleşecek allahın izni ile rabbim güzel günler göstersin hepimize inşallah cnmm

bu kadar hissedebildim cnmmm

Teşekkürler etti canım baktığın içün....
Anneme gösterdim bende hemen
dıyorkı;bu kız nışanlıdanmı ayrılmış dediii??*yada evlilikten dönmüş???dedi sana canım ..
Hisleri çok kuveetlii
Biraz fazlaca konuşuyor
Yardım sever ve iyi kalpli
ßuğday benizli ama çok az dostu olan bir kız
Şuanda kalben sevdiği bir insan var ama aralarında güvensizlik var,
Eğer çalışıyorsa büyük bir kısmeti var
çalışmıyorsada çok güzel işe girecek büyük bir kısmet gozukuyor dedii sana ...

Son düzenleme:
ama bu değil ki cnmmmm en son eklediğim bu değil ki cnmmmm

kuzum annene sorarmısın erkek arkadasımla alakalı bişi görünüooo muu

Ne bileyim canım binde :/
sana soru sordu ama doğrumu acepa

ayy yoksaa senın falın degılmuydıı kızz buuu :SS

diğer falıma bakmaz mı kiiiiiiiii öyle merak etmiştim kiiiiii o falımı

kuzum doru bakmıssınnnnnn bana yanlış olan gibi geldi kusura bakmaa anne resmen kalbimi okumuş cnmmmm ağzına sağlıkkkk antonyo ile alakalı bişi görünüo mu peki ne olur görünüosa sölesin gizlemesinn

Tövbe tövbee kız dövecem şimdi senii gelipp hee bir öyle bir böyle :)
İYi değilsin bugun herhal uyu sen bi dinlenn

Tövbe tövbee kız dövecem şimdi senii gelipp hee bir öyle bir böyle :)
İYi değilsin bugun herhal uyu sen bi dinlenn

kız baskasının falına benzettim nişan atmadım cnmmmm ama annen baska ne sölediyse hepsi doru yok be ytmıcammm antonyo ile alakalı bişi görünmüo mu yaaaaa

kız baskasının falına benzettim nişan atmadım cnmmmm ama annen baska ne sölediyse hepsi doru yok be ytmıcammm antonyo ile alakalı bişi görünmüo mu yaaaaa

Antonyoya güldüü isim yokya :))
Tekrar dediki aralarında güven eksikliği var didi,kız istiyor ama çok vesvese geliyor ara ara düşünüyor didi dadlumm ayrılık görmedim dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…