ettin tatlım. Allah gönlüne göre versin. :)
Eki Görüntüle 644512 Eki Görüntüle 644513 Eki Görüntüle 644514 Eki Görüntüle 644515 Eki Görüntüle 644516 Eki Görüntüle 644517 Eki Görüntüle 644518 bende yorum bekliyorum kızlar sizde yükleyin denk geldikçe bakarım
a birEki Görüntüle 644512 Eki Görüntüle 644513 Eki Görüntüle 644514 Eki Görüntüle 644515 Eki Görüntüle 644516 Eki Görüntüle 644517 Eki Görüntüle 644518 bende yorum bekliyorum kızlar sizde yükleyin denk geldikçe bakarım
Falın çok karanlık çıkmış. Ruh halin mi karamsar, yoksa rüyaların mı karmaşık; anlam veremedim ama ağır çıkmış falın. Belki de kapattığında canın sıkkındı, o yansıdı. Bilemedim şimdi. Fincanı devirirken aklında yoğun olarak aşk hayatın varmış sanırım. Çünkü aşk'a dair hayalkırıklıkları hissettim bakınca. Şu sıralar en çok gündemini meşgul eden şey gönül meseleleri. Nazara gelmişsin, gözler üzerinde. Sevgilin var mı demeyeceğim, var gibi değil; ama yok gibi de değil sanki. İkinizin de aklı birbirinizde, ama yan yana değilsiniz gibi. Buna dair kırgınlıkların var. Kırmış, ve en az kırdığın kadar kırılmışsın. Çift taraflı hatalar sezdim. kocaman bir kuş gördüm, kuş görünce sevinirim; çünkü hep iyiye yorarım, öyle de çıkar sonuç olarak. Güzel haberlerin var. Şu sıralar içini sıkan durumlar var, ama tatlıya bağlanacak. Şuan içinde bulunduğun durumu kabulleneceksin, ve sanırım senin için en hayırlısı bu.
Ailede bi sıkıntı görmedim, herşey normal. Dediğim gibi, ben falını aşk hayatın üzerine kapattığını hissettiğim için aile ya da arkadaşlıkla alakalı bişey göremedim. Sadece çok nazar olduğunu söyleyeyim, bol bol dua oku. :)
Bu da benim falım canım, yorumlarsan sevinirim.
a bir
Sevgili Janviye, umarım söyleyeceklerim tutar.
Doğru olmayana bilir ama senin başın çok kalabalık, belki aile akraba, belki iş/okul belki de arkadaşların.. sanai sürekli birileri dertlerini anlatıyor ya da sen duyuyorsun ve üzülüyorsun.
Kalbinin ta içinde yakın zamanda bir şey için ağlamışsın. Ama bu kadar derinden üzüntü ile olmuş ki.. hala sanki burnunu çekiyorsun. Sen biraz evine giren çıkana dikkat et, çünkü kara bulutlar var ve canını sıkacaklar. Ayrıca dileğin 3 tane sanırım gerçekleşecek ama o da üzüntünün arkasından gelen bir sevinç olacak. Göz yaşın var:)
Umarım hissdebilmişimdir. Şuan feci bir migren ağrım varAyrıca yoğun çalıştığım için dün giremedim siteye afedersin şimdi gördüm
Eki Görüntüle 645399 Eki Görüntüle 645400 Eki Görüntüle 645401 Eki Görüntüle 645402 Eki Görüntüle 645404 Eki Görüntüle 645405 Eki Görüntüle 645406 Eki Görüntüle 645407 Eki Görüntüle 645408
bu da bu akşam ki falım kızlar bakarmısınız
janviye cnm sende yeni falını ekle ona bakayım bununüstünden zaman geçtiii
ama bu değil ki cnmmmm en son eklediğim bu değil ki cnmmmmTeşekkürler etti canım baktığın içün....
Anneme gösterdim bende hemen
dıyorkı;bu kız nışanlıdanmı ayrılmış dediii??*yada evlilikten dönmüş???dedi sana canım ..
Hisleri çok kuveetlii
Biraz fazlaca konuşuyor
Yardım sever ve iyi kalpli
ßuğday benizli ama çok az dostu olan bir kız
Şuanda kalben sevdiği bir insan var ama aralarında güvensizlik var,
Eğer çalışıyorsa büyük bir kısmeti var
çalışmıyorsada çok güzel işe girecek büyük bir kısmet gozukuyor dedii sana ...
ama bu değil ki cnmmmm en son eklediğim bu değil ki cnmmmm
nişan atmadım cnmmmNe bileyim canım binde :/
sana soru sordu ama doğrumu acepa
ayy yoksaa senın falın degılmuydıı kızz buuu :SS
Ne bileyim canım binde :/
sana soru sordu ama doğrumu acepa
ayy yoksaa senın falın degılmuydıı kızz buuu :SS
Teşekkürler etti canım baktığın içün....
Anneme gösterdim bende hemen
dıyorkı;bu kız nışanlıdanmı ayrılmış dediii??*yada evlilikten dönmüş???dedi sana canım ..
Hisleri çok kuveetlii
Biraz fazlaca konuşuyor
Yardım sever ve iyi kalpli
ßuğday benizli ama çok az dostu olan bir kız
Şuanda kalben sevdiği bir insan var ama aralarında güvensizlik var,
Eğer çalışıyorsa büyük bir kısmeti var
çalışmıyorsada çok güzel işe girecek büyük bir kısmet gozukuyor dedii sana ...
diğer falıma bakmaz mı kiiiiiiiii öyle merak etmiştim kiiiiii o falımı
kuzum doru bakmıssınnnnnnbana yanlış olan gibi geldi kusura bakmaa anne resmen kalbimi okumuş cnmmmm ağzına sağlıkkkk antonyo ile alakalı bişi görünüo mu peki ne olur görünüosa sölesin gizlemesinn
Tövbe tövbee kız dövecem şimdi senii gelipp hee bir öyle bir böyle :)
İYi değilsin bugun herhal uyu sen bi dinlenn
kız baskasının falına benzettim nişan atmadım cnmmmmama annen baska ne sölediyse hepsi doru yok be ytmıcammm antonyo ile alakalı bişi görünmüo mu yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?