Kahve falı bilen bakabilir mi?

Evet canım evliyim ama eşimden ayrıyım ve söylediklerin harfiyen doğru aramızda eğitim farkı var ayrıca naparsa yapsın beni ilgilendirmiyor

Hastalıkla ilgili birşey gördünmü hiç ölümcül hastalık falan?

içinde 2 olay yuzunden fırtınalar kopmuş. bie olay diğer olayıda etkiliyo bunlar baglantılı.. falında pinokyo gbı burnu uzun sürekli yalan soyleyen birini gordum ama o kişinin yanındada onu destekleyen biri war yada ona inanan gözünün içine bakan biri......biyere gidip geliceksin yol boyunca düşüncelisin... ama tabagına baktgmda dertlerın yaknda biticek ve bir baba gordum kızın elinden tutmuşş.. bukdr canm

İsminin içinde t harfi olan biri sana bir mesaj atmayı düşünüyor. Askere gitmiş ya da gidecek biri var sanırım araya özlem giriyor. Önünde iki yol var ikisi de senin için çok hayırlı uçakla içinde ç ya da c harfi olan bir ile gidebilirsin. Süper güzel bir kuş gördüm böyle kuğuyla tavus kuşu arası bişey. Sanki bilişimle ilgili bir sektöre girebilirsin o tip yerlerle görüşmelerin olabilir..

Bu kadar yorabildim canım. Sen de bana bakarsan sevinirim 11. sayfada falım. özellikle önemli bir hastalık varmı yokmu bu konuya yoğunlaşırsan sevinirim..

Tsk.ederim dedikodudan bir zarara ugramam insallah degil mi? Eklemedigim bir foto daha varmis ekledim..o pinokyo herkesi kandirdi ve uzerime oynuyor elide guclu..Allah oyununu bozar insallah.

Tsk.ederim dedikodudan bir zarara ugramam insallah degil mi? Eklemedigim bir foto daha varmis ekledim..o pinokyo herkesi kandirdi ve uzerime oynuyor elide guclu..Allah oyununu bozar insallah.
bnde ıftraya ugramştm zamannda ... benım aileme kdr yansımıştı bu konu inşallah hersey duzelir canm İNŞALLAH cok zor bı druum cnkı

mola verim ben braz BAŞIM AGRIDI YAW :s

cameliaa sen fal bakmayı biliomusun bana bı baksna bebek gozukuyomuu 11.sayfa

Canım hastalık gibi bişi görmedim falda en zor durumda gördüğüm senin rahmetli :)

Ben bakayım canım ama senden de bekliyorum malum sıkıntılı günler geçiriyorum biraz terapiye ihtiyacım var :)

Vallahi göz gezdiriyordum sizinkine net resimler diye ama, cidden kötüyüm bu konuda, çıkaramıyorum bir şey saçmalayabilirim :)Annem başka benzetir ben başka, yengem başka benzetir ben başka. Yengem de biliyor.
Belirgin şekillerde belki ama onu da herkes yapar
İçinizde varmış sizin bence : ) Ben de varsa da çıkaramıyorum sanırım.. Hoş olsa da enerjim düşüktür.

Neyse, sıkıntı atacağınızı gördüm bir de çaydanlık var dumanı tüten. Muhabbet demekmiş netten baktığıma göre.
Ya bu şekilde dostluklarınız yardımıyla atacaksınız sıkıntıyı ya da birileri arkanızdan konuşarak canınızı sıkıyor olabilir, ikincisi sanki.. Ama geçecek.
Yapılı bir erkek de var, düşünceli sanırım.
Kalçası çıkık bir bayan var köprü gibi yol bir sürecin başında sanki, ama umutlu, güçlü sanki manevi bir yardım alıyor gibi.
Bu süreçten yorgun çıkacak fakat bir de kalp var sanki birinin elinde, o sürecin bittiği yerde.
Bu sürecin ardından iki yol daha var temiz, koşan bir köpek var..
Hastalık demişsiniz ama cıks olmuyor dahası Tabaktan hele hiç anlamam ama fincan kötü gelmedi bana.
Önemli bir şeyiniz yoktur umarım, geçmiş olsun.

Son düzenleme:

T harfi hep çıkıyor uzuun süredir.. Ama henüz bir eylem yok : )
Üniversiteden bir arkadaşım askere gidecek..
Alanım bilişim fakat düşünmüyorum açıkçası, sevmediğim bir mesleğim var mezun olduğumdan beri de ilgilenmiyorum, 2 yıl oldu.. Ama yine bilgisayar başı bir iş olacaktır memuriyet benzeri şeyler düşünüyorum, bakalım nereye sürükleneceğiz :)
Teşekkürler :)

Haha çok tatlı bakmışsın :) Bu aralar vücudumda yaralar çıkmaya başladı giderek büyüyorlar yeni yeni yerlerimde çıkıyor onlarda büyüyor iki gün içinde falan korkuttu beni açıkçası yarın doktora gidiyorum zaten çok teşekkür ederim..

Teşekkür ederim : ))
Geçmiş olsun tekrar :)

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? bugün cok sevdiğim bi ablam bize geldi 1 hafta kadar bizde kalacak sohbet ederken Sizden konu açıldı sizi baya bi methettim Rica etsem bu ablamın falına bakar mısınız? Çook mutlu olur kendisi lütfen lütfeen

Eklentiler

• 20141103_185921.webp
    240,7 KB · Görüntüleme: 136
  • 20141103_185858.webp
    503,5 KB · Görüntüleme: 138
  • 20141103_185851.webp
    461 KB · Görüntüleme: 112
  • 20141103_185845.webp
    495,3 KB · Görüntüleme: 136
  • 20141103_185839.webp
    424,5 KB · Görüntüleme: 180
  • 20141103_185832.webp
    468 KB · Görüntüleme: 113
  • 20141103_185826.webp
    405,6 KB · Görüntüleme: 147
  • 20141103_185814.webp
    281,2 KB · Görüntüleme: 109
Pinkpin ablanın falında gözlüklü bi adamla ilgili 3 vakit içinde bi gelişme olacak..kuvvetli bi ana kız bağı var..uzun burunlu yalancı bi adam var öyle böyle değil..sıkıntılı ufak bi kız çocuğu gördüm ne demekse...2 kadın arasında kalan bi adam var kaynana gelin gibidir umarım başka bişi değildir..biri ablanı bi konuda uyaracak...ve ablan birine hak ettiğinden fazla değer verio yada verecek..

AYy sağol canımm teşekkür ediyorum ablam adına :) Bugün aşure günüymüş fal bakmanızı isterken bilmiyordum biraz önce haberim oldu senin falına yarın baksam olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…