11.sayfa canm bende snnknı yorumluyorumVarsa falın sallayabilirim canım
Rica ederim canım zaten cadoloz gibi bağırırken gordum de o kadar yazmayayım dedimbukadarmı olur.. o haneden olmayan cadoloz kız gecenlerde perdelerimi begenmemiş dedikodu yapmış falan onun yuzunden sırf perdemi kumaş boyasyla boyucam ama okdr takmıorum onuu onceden cok takıodum anneme gdip orospu falan bile dedi eşim beni hep kolladı zamannda ewlendkten snra suratnı pek gormemeye basladım ama benım kendı kuzenımı bile elimden aldı resmen oyzdn ne arkdsm nde kız akrbamla muhabbettm yok . SAGL RESMEN İÇİMİ OKUMUŞSUN :) BENM SUAN baska bi hedefim war ona yognlasıorum dertleri skntları takmıorum :) sagol muah yorumn ıcın...
bir anne ve elinde kucuk cocugu zıplatrken gordum 2side cok mutlular...cok ıstedgn bır seye ulaşmışsın.... ya da ulaşıcaksın az kaldı. bir olay olucak ve bu olay 2 kişinin ortalıgı karstrmasından çıkıcak bunlar çift olabilir.. bir yol var cok açık ve geniş bi yol. giderken mutlu olucagn bi yol... kalp gordum ama hırpalanmış kırılmış bi kalpp ve halda dewam ediyo sanrsam
Çok sağol canım, evet c harfi var yaza başlangıçta vardı ama benden haber beklediğini sanmıyorumceketini alıp giden de askere giden biri var iki senedir ondan bir çift söz bekledim söylemedi ama bana kızgın değildir ben kızgınım genel manada doğru :)
P pinkpin
Canım o anahtarı sende mi görmüştüm bilmiyorum ama yine bir anahtar varhem de kutlamalı bir anahtar. Sigara içen biri var sen misin bilmiyorum bir konuda rahatlamış ve bir sigara yakmış :)Balık burcu biri var sen değilsen eğer karşındaki insan. İki kişi seni konuşuyor sürekli bir durumdan dolayı kıskanmışlar veya garip bir durum var. Sürekli senin hakkında konuşuldugunu düşünüyorsun. Haklısın da gözlerini açmış iki bayan senin hakkında konuşuyor biri gozluklu. Ama senin genel havan çok iyi gorunuyor rahatlamış gibisin. Etraftaki insanları çok kaale alma sen de çok fazla arkadan konuşan var ..
Yok canım görmedim ben ama zaten hastalık gibi şeyleri göremiyorum nedenseAğzına sağlık teşekkür ederim çok olmazsam son bişey sorucam bi hastalık görünüyomu falda?
Yok canım görmedim ben ama zaten hastalık gibi şeyleri göremiyorum nedense
Güzeldi ağzına sağlık canım..bi adamı üzüceksin..bir çift var sevgili yada karı koca erkek olan kötü düşünüyo senin için dangalak bişi..15 içinde birinin kalbini kırıp alttbir anne ve elinde kucuk cocugu zıplatrken gordum 2side cok mutlular...cok ıstedgn bır seye ulaşmışsın.... ya da ulaşıcaksın az kaldı. bir olay olucak ve bu olay 2 kişinin ortalıgı karstrmasından çıkıcak bunlar çift olabilir.. bir yol var cok açık ve geniş bi yol. giderken mutlu olucagn bi yol... kalp gordum ama hırpalanmış kırılmış bi kalpp ve halda dewam ediyo sanrsam
ağzına eline sağlık canım..bir adamı kıracaksın..bir anne ve elinde kucuk cocugu zıplatrken gordum 2side cok mutlular...cok ıstedgn bır seye ulaşmışsın.... ya da ulaşıcaksın az kaldı. bir olay olucak ve bu olay 2 kişinin ortalıgı karstrmasından çıkıcak bunlar çift olabilir.. bir yol var cok açık ve geniş bi yol. giderken mutlu olucagn bi yol... kalp gordum ama hırpalanmış kırılmış bi kalpp ve halda dewam ediyo sanrsam
canım ağzına eline sağlık..bi adamı üzüyorsun..bir çift var sevgili yada karı koca..bunlardan erkek olan dangalak bişi seninle ilgili olumsuz düşüceleri var..net 15 sayısı gördüm 15 gün içinde birini kırıp alttan alacaksın yada almışsın..son zamanlarda karamsar ruh halin var ve ağzının ayarı kaçanilir bu aralar :) çok insan çıkmış çevrende içinde h harfi olan birinin sıkıntısı var..koç yada boğa bi beğenin varbir anne ve elinde kucuk cocugu zıplatrken gordum 2side cok mutlular...cok ıstedgn bır seye ulaşmışsın.... ya da ulaşıcaksın az kaldı. bir olay olucak ve bu olay 2 kişinin ortalıgı karstrmasından çıkıcak bunlar çift olabilir.. bir yol var cok açık ve geniş bi yol. giderken mutlu olucagn bi yol... kalp gordum ama hırpalanmış kırılmış bi kalpp ve halda dewam ediyo sanrsam
Güzeldi ağzına sağlık canım..bi adamı üzüceksin..bir çift var sevgili yada karı koca erkek olan kötü düşünüyo senin için dangalak bişi..15 içinde birinin kalbini kırıp altt
ağzına eline sağlık canım..bir adamı kıracaksın..
canım ağzına eline sağlık..bi adamı üzüyorsun..bir çift var sevgili yada karı koca..bunlardan erkek olan dangalak bişi seninle ilgili olumsuz düşüceleri var..net 15 sayısı gördüm 15 gün içinde birini kırıp alttan alacaksın yada almışsın..son zamanlarda karamsar ruh halin var ve ağzının ayarı kaçanilir bu aralar :) çok insan çıkmış çevrende içinde h harfi olan birinin sıkıntısı var..koç yada boğa bi beğenin var
Birine beddua ettiğini gördüm bi erkek bedduan tutuyor o kişi bi nebze pişmanlık yaşıyor ve sana çiçek uzatıyor fakat senin umrunda değil bir de yine biri sana kendini göstermeye çalışıyor sanki gel benimle herşeyi ardında bırak çok mutlu olucaz diyor sanki bir de çook büyük mutluluk gördüm biriyle ve bu mutluluğunu kıskanan istemeyen başka bir erkek ama bir zararı dokunamıyor mahkemelik bir işin var sanki 4 kişinin birbirine düştüğü bir mesele hakkında, alınan karar iki tarafı da pek memnun etmiyor gibi.. bu aralar araba alabilirsiniz görüşmeler yapılıyor fakat senin bundan sonradan haberin oluyor gibi patronunla bu aralar rahatsız olduğun durumlarla ilgili bir konuşma yapacaksın fakat patronun ortada konuşacak ne seni tutuyor ne diğerlerini
Bu kadar gördüm canım daha da görürsem yazarım
Bekleee senikini yoruyorum şu an
gönder bakayımm benBende gonderebilir miyimbiraz basim dertte az biraz yorum duymak istiyorum
son kez sana bakıcam baskada bakamıcam sbahtan beri baktm wala başıma agrı gırdı ama muhabbete warımgönder bakayımm ben
sana bakcam canmBende gonderebilir miyimbiraz basim dertte az biraz yorum duymak istiyorum
Karşılıklı mı şimdi kızlar, içinden gelen varsa rica edeyim öyleyse : ) İş için özellikle.
Eki Görüntüle 1290423 Eki Görüntüle 1290424 Eki Görüntüle 1290425 Eki Görüntüle 1290426 Eki Görüntüle 1290427 Eki Görüntüle 1290429
sana bakcam canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?