Kahve falı bilen bakabilir mi?

P pinkpin
Canım o anahtarı sende mi görmüştüm bilmiyorum ama yine bir anahtar var hem de kutlamalı bir anahtar. Sigara içen biri var sen misin bilmiyorum bir konuda rahatlamış ve bir sigara yakmış :)Balık burcu biri var sen değilsen eğer karşındaki insan. İki kişi seni konuşuyor sürekli bir durumdan dolayı kıskanmışlar veya garip bir durum var. Sürekli senin hakkında konuşuldugunu düşünüyorsun. Haklısın da gözlerini açmış iki bayan senin hakkında konuşuyor biri gozluklu. Ama senin genel havan çok iyi gorunuyor rahatlamış gibisin. Etraftaki insanları çok kaale alma sen de çok fazla arkadan konuşan var ..

P pinkpin
Canım o anahtarı sende mi görmüştüm bilmiyorum ama yine bir anahtar var hem de kutlamalı bir anahtar. Sigara içen biri var sen misin bilmiyorum bir konuda rahatlamış ve bir sigara yakmış :)Balık burcu biri var sen değilsen eğer karşındaki insan. İki kişi seni konuşuyor sürekli bir durumdan dolayı kıskanmışlar veya garip bir durum var. Sürekli senin hakkında konuşuldugunu düşünüyorsun. Haklısın da gözlerini açmış iki bayan senin hakkında konuşuyor biri gozluklu. Ama senin genel havan çok iyi gorunuyor rahatlamış gibisin. Etraftaki insanları çok kaale alma sen de çok fazla arkadan konuşan var .. Rica ederim canım zaten cadoloz gibi bağırırken gordum de o kadar yazmayayım dedim

bir anne ve elinde kucuk cocugu zıplatrken gordum 2side cok mutlular...cok ıstedgn bır seye ulaşmışsın.... ya da ulaşıcaksın az kaldı. bir olay olucak ve bu olay 2 kişinin ortalıgı karstrmasından çıkıcak bunlar çift olabilir.. bir yol var cok açık ve geniş bi yol. giderken mutlu olucagn bi yol... kalp gordum ama hırpalanmış kırılmış bi kalpp ve halda dewam ediyo sanrsam

Ağzına sağlık teşekkür ederim çok olmazsam son bişey sorucam bi hastalık görünüyomu falda?

Güzeldi ağzına sağlık canım..bi adamı üzüceksin..bir çift var sevgili yada karı koca erkek olan kötü düşünüyo senin için dangalak bişi..15 içinde birinin kalbini kırıp altt
ağzına eline sağlık canım..bir adamı kıracaksın..
canım ağzına eline sağlık..bi adamı üzüyorsun..bir çift var sevgili yada karı koca..bunlardan erkek olan dangalak bişi seninle ilgili olumsuz düşüceleri var..net 15 sayısı gördüm 15 gün içinde birini kırıp alttan alacaksın yada almışsın..son zamanlarda karamsar ruh halin var ve ağzının ayarı kaçanilir bu aralar :) çok insan çıkmış çevrende içinde h harfi olan birinin sıkıntısı var..koç yada boğa bi beğenin var

sagol canm yorumn ıcın bakalm dedıklern çıkıcakmı :)

Bekleee senikini yoruyorum şu an

Bende gonderebilir miyim biraz basim dertte az biraz yorum duymak istiyorum

Karşılıklı mı şimdi kızlar, içinden gelen varsa rica edeyim öyleyse : ) İş için özellikle.

Çalıştığın yerde patronuna yalakalık yapan iki kişi var sanki ve bu kişiler yüzünden adamın başı derde giriyo yani kimse tarafından sevilmemek gibi bir dert olabilir bu. İnternet üzerinden bir erkekten haber geliyo. Seni çeken biri var fakat bu kişinin halletmesi gereken sorunları var ondan sonra ciddi anlamda bişiler düşünüyor bir yola gidiyorsun yola gitmeden biriyle bir görüşme yapıyorsun Bir de önceden yüzük attınmı hiç? Ya da evliliğin kıyısındn döndün mü? Eğer öyle birşey varsa bu adam seni kötü manada etkilemiş hala etkisindesin sanki..

Bu kadar canım bende senin değerli yorumlarını bekliyorum :)

gönder bakayımm ben

Tesekkue ederim..benimle ilgisi olmayan ama tamamen benim ustume kalan bir dedikodunun ortasinda kaldim,iftira ile karsi karsiyayim ve ne olacak korkuyorum.

Eklentiler

• image.webp
    283,6 KB · Görüntüleme: 104
  • image.webp
    190,9 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
Pinkpin evlimisin bilmiyorum çift olarak gördüm seni zarif ama güçlüsün..çift olduğun yada olacağın kişi senin daha altında bu maddi kariyer yada maneviyat olarak olabilir daha yukardasın ondan belkide o büyütüo gözünde seni ki iyi bişi :)bi bayan bi bayana kırılıyor...biri uzun saçlı diğeri kalçalı bi bayan...ben yaşı büyük olan daha haklı gibi gördüm karşındaki adam bi adama istemeyerek zarar vermiş yada kırmış..eşin yada sevgilin bi konuda kararsız kalmış yada kalacak ama senden daha çok bi arkadaşının dediğine gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…