Kahve falı bilen bakabilir mi?

Benimkimi canım bu

Ay evet Çok mu sallamasyon olmuş?
Yok canım bısuru fal varya ondan sorayım bir dedım.Ya bu dua eden her kimse her falımda çıkıyor.Biri seni koruyor falan diye yine öyle çıktı şaşırıyorum ve ınanıyorum buna.Yalnız annecim rahmetli olalı çok oldu sorunu kalmadı o yuzden kımseyle.Ama belkıde k.valıdem cıkmıstır onun sorunları var cunku gorumcesıyle..

Demekki ramazan ayında hamıle kalacagım Hadi inş ramazana da daha çok var galıba

Agzına saglık cnmgüzel bakmışsın valla

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım aklıma da geldi valla ama diğer türlü yorum yapmayı seçtim:) Çocuğun yok o zaman sanırım oraları iyi sallamışım demek belki de bir oğlun olur hayırlısıyla

evet çocugumda yok bak yazmayı unutmuşum saglıklı olsunda erkekte olur kızda :)

P pinkpin çeyrek porsiyon sallama hakkımı kullandım ve yorumumu yazıyorum;
sıkıntıların var ama yavaş yavaş hepsini atıyorsun hepsini,
Deve gördüm sanki tepesinde kalp var gibime geldi anlamına baktım hemen zenginlik demekmiş ben bundan iki anlam çıkarırım ya zengin biri yolda geliyor ya da gönlü zengin biri yolda geliyor
seç beğen al

Benim bir yerlere gidiyor olma gibi bir seçeneğim yok mu acaba

Kavuşmaya çalıştığın biri var bu kadar o kadarcık resme bu kadarcık yorum
Tatlım başka resim yüklersen daha ayrıntılı yorum yapabilirim

bu yazdan kalma bi fotoğraf aslında çok etkilemişti beni kalpleri bol ve balık ucunda kalp var gibi gördüm ben meraktan sordum ama o kişiye kavuştum galiba
Fincanda şekilmiş hani söylemeden edemıycem :)

Annemin çeyizinden bardak ve tek kaldı bende çok seviyorum kocamın evine giderken araklıcam inşallah

Maşallah o zaman Allah ayırmasın

banada bakarmısın rıca etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…