Onu bende gördum düşünen bir adam var ama yorumlayamadım sen 1 e benzetmişsin ben l harfine benzettim :)
Yok cnm bende anladıgım yok öylesine işte :) Teşekkur ederim senınde yorumun için. S ve n harfı ıceren kişi benım sanırım akbaba kötu haber dıye bılırım bıktım zaten kötu haberlerden
Teşekkürler zahmet edip baktığınız içinSaçları omuz boyunda bir kadın çıkmış çok zayıf değil bu kişi.Önünde bir erkek diz çökmüş af diliyor gibi
çok anlamam ama nedense yazmak istedim. çıkar mı bilmem amaRica etsem banada bakar mısınız karşılıklı bakılıyor sanırım ama ben hiç bilmiyorum yine de ekledim bakan olursa çok mutlu olurum zor zamanlar geçiriyorum iyi birşeyler duymaya ihtiyacım var sanırım...
Eki Görüntüle 1304248 Eki Görüntüle 1304249 Eki Görüntüle 1304250 Eki Görüntüle 1304251
Genel olarak iyi çıkmış fal
Gitmek istediğin biryer var oraya git yolu çok aydınlık gözüküyor.Balığın çıkmış beklediğin bir para olabilir çok kısa sürede eline geçicek bu para.
Akrep ve T harfin çıkmış,aslında akrep için kötü birisi yorumu yapılsada ben bunu iyiye yoruyorum hane içinde güzellik iyilik olarak söyluyorum.
Hamile birisi varmı etrafında? Hamile ve tertemiz bir bayan çıkmış sanki erkek çocuga hamıle gibi duruyor
Bir erkek başka insanların sevdiği saydıgı yukarlara çıkardıgı bir erkek yardım isteyecek senden kötü bir durumda olabilir.
Sevgiliniz eşiniz yada dostunuz arasında kıskançlık sebebiyle bir tartışma çıkmış yada çıkıcak ama bunun sonunda haklı oldugunuz er geç ortaya çıkıcaktır rahat olun :)
Kafanda bazı karışık düşünceler var çok karışmış sanki bu dönem aklınız.Düşüncelerinizi bu kadar yogunlaştırmayın derim,boşuna strese sokuyor gibisin kendini.
Tabagını yorumlayamadım valla karışık bisürü kişiler var hiç çözemedim bunu :)
Benim falımda burda şimdi tekrar kahve içip fal kapatmaya üşendim birde sen yorumlarmısın bakalım sen neler diyeceksin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kahve-fali-bilen-bakabilir-mi.766372/page-46
Çok teşekkür ederim :)
Gitmek istediğim yer iş sanırım, bir başvuru var aklımda ama önce birine danışmam lazım sonra başvuru yapıcam : )
Annem akrep burcu : )) T her zaman çıkıyor ama hala çözemedim nedir ne değildir..
Erkek bebek de çok çıkıyor ama benim bildiğim yok
Sevgilim yok yakın olduğum biri de yok dost anlamında bile ama bakalım, kıskancımdır ben
Çevrem de etkili stresimde ne yazık ki kendimi bu anlamda korumakta zorlanıyorum biraz, temkinli olmak istemekten de kaynaklanıyor sanırım çok düşünüyorum zaten kendim yeterince düşünürken başkaları da üstüme geliyor, rahat görünüyorum dışarıdan sanırım..
3. resimde farklı bir şey görüyorum ben, sanki bir adam oturuyor ve elinde mum var başının üstünde de 1 varmış gibi, değişik gelmişti bilmiyorum ben mi benzettim öyle, bunu merak ettim?
Ay cidden bakamıyorum ben hiç..Karşılıklı mı bakmıştınız? Öyleyse kusura bakmayın gerçekten yazmıştım ama. Bir kere denedim de bu topikte hiç olmadı, belirgin şekiller olsa diyeceğim onu herkes yapıyor
Yine de zorlayaraktan bir atmasyon yapayım; iki yerde bayrak gördüm birinde hatta bir erkek tepeye çıkmış tutunmuş bayrağa, S mi N mi çözemedim ama bana N gibi gelen bir harf var, altında büyükçe bir kuş yerde duruyor, akbaba gibi.. Tabaktan hele hiç anlamam ama bir 8 gördüm hane içinde, dışında da bir anlaşma, barışma gibi bir şey var sanki biri karşısındakine elini uzatmış gibi, karşısındakinin pek gönlü yok.
Kapadınmı fincanı ben atayım bişeyler yine :)Kızlar fala çok ihtiyacım var
Kapadınmı fincanı ben atayım bişeyler yine :)
Karmaşa diyerek başlayım falına :)Rica etsem banada bakar mısınız karşılıklı bakılıyor sanırım ama ben hiç bilmiyorum yine de ekledim bakan olursa çok mutlu olurum zor zamanlar geçiriyorum iyi birşeyler duymaya ihtiyacım var sanırım...
Ayy banada bakarmısınn :))çok anlamam ama nedense yazmak istedim. çıkar mı bilmem ama
falında 3 kişi var. 2 si erkek. bir erkeğin ve kadının sırtında yük var. erkek olanınki daha fazla artık kambur duruma gelmiş. inşallah o kişi sıkıntılarından kurtulacak. bir de başka bir erkek var. erkeğin kafasında kasket var ve tepesinde kuş konmuş daha çok tavuk gibi . evli misin bilmiyorum ama sen bu kişiye karşı bir şey hissediyorsun ama ona tam olarak kendini anlatamıyorsun içini dökememişsin. hatta 3 tane kalbin var 2si fincanda diğeri tabakta. son olarak F çıkmış falında iki tane yan yana. o kişinin yanında da bir kalp var canım. hayırlısı olsun hakkında..
edit: tabağın ortasında kocaman bir bebek var anne karnında duruyor gibi ama bir bebek kesin var canım kime bilemem
Karmaşa diyerek başlayım falına :)
Bak canım bir tane dürbünün çıkmış bunun anlamıda uzun zmandır neticesini beklediğin olayın lehine sonuçlanmasıymış(Dürbünün anlamına googleden baktım:) )
Bu dürbünün üzerinde t harfi çıkmış muhtemelen bu harfi taşıyan birisiyle ilgili bu olay.
Kararsız kaldıgın bir konu var aklında 2 secenek var gibi ikincisini seçmeni tavsıye ederım çünkü ilkinin önu kapalı ikincisinin ise önu açık ve yolun sonunda bir haber var sana ama zamanı olan bir haber.Bu iki secenegın ortasında ise kalp var
Bir tane boynuzlu bir hayvan kafası çıkmış koyun keçi gibi bir hayvan buda sanırım adak demek.
Sırtında yük olan birisi çıkmış bunu daha önce sanamı söylemiştim baska birisinemi hatırlamıyorum ama yine öyle birisi çıkmış.Birşey sırtına yük olmuş yada bir eşya getiriyor sana.
Çok sıkıntılısınAma çabuk atamıcaksın sıkıntını birazcık zamana ihtiyacın var.Resimde yol ayrımındaki kalp çok net çıkmış hoşuma gitti gör istedim :)Eki Görüntüle 1304356
Ben de bir kuple alabilirmiyim?çok anlamam ama nedense yazmak istedim. çıkar mı bilmem ama
falında 3 kişi var. 2 si erkek. bir erkeğin ve kadının sırtında yük var. erkek olanınki daha fazla artık kambur duruma gelmiş. inşallah o kişi sıkıntılarından kurtulacak. bir de başka bir erkek var. erkeğin kafasında kasket var ve tepesinde kuş konmuş daha çok tavuk gibi . evli misin bilmiyorum ama sen bu kişiye karşı bir şey hissediyorsun ama ona tam olarak kendini anlatamıyorsun içini dökememişsin. hatta 3 tane kalbin var 2si fincanda diğeri tabakta. son olarak F çıkmış falında iki tane yan yana. o kişinin yanında da bir kalp var canım. hayırlısı olsun hakkında..
edit: tabağın ortasında kocaman bir bebek var anne karnında duruyor gibi ama bir bebek kesin var canım kime bilemem
net şekiller çok hosuma gidiyor:) Bayılıyorum şu fal bakma tarzına :) Teşekkür ederim canım güzel bakmışsın tam anlamıytla bir yol ayrımındayım peki o ortadaki kalbe göre mi davranayım yoksa başka türlü mü? Yani iki seçenekten hangisini seçmem gerektiğini anlayamadım
karşılıklı bakıoruz canımbiz
net şekiller çok hosuma gidiyor
aklındaki 2. secenek her neyse kalbe giden yol o diğeri kapalı zaten
net şekiller çok hosuma gidiyor
aklındaki 2. secenek her neyse kalbe giden yol o diğeri kapalı zaten
bugun içtiğimi kapamamıştım bir kosu gıdıp yaparım sımdı hemen :)Bu arada resimlerini atarsan bende iki sallarım
Hangi türlü mutlu olacağımı bir bilsem... Sağol canım çok açıklayıcı olmuş. Ayrıca acemiler herzaman iyi bakarlar duru görüleri vardır çünkü sen gayet iyisin açıklamasını yapmadığım bazı şeyleri de bildin :)bugun içtiğimi kapamamıştım bir kosu gıdıp yaparım sımdı hemen :)
Yani şöyle düşün.Bir magazaya gittin elbise baktın aklında 2 soru oluştu alsammı ? Almasammı ? Bu olaydada aynı şekilde aklında 2 şey oluştu senin 2. secenegi secmen gerekli.2. secenek kalbe gidiyor.Evet bir nevi kalp sesini dinlemen :) Ama tabı fala ınanıp bişey yapmak dogru olmaz.Hele benım gibi acemı bakıyorsa hiç olmaz :)
Kalbin hangısınde mutlu olucaksa onu seç :)
Nasıl bildiğimi hiç bilmiyorum canımHangi türlü mutlu olacağımı bir bilsem... Sağol canım çok açıklayıcı olmuş. Ayrıca acemiler herzaman iyi bakarlar duru görüleri vardır çünkü sen gayet iyisin açıklamasını yapmadığım bazı şeyleri de bildin :)
Burdayım canım at senNasıl bildiğimi hiç bilmiyorum canımBu aradada kahvemi içiyorum canım birazdan atıcam falıda burlardasındır umarım.Bu falda umarım benım kafamdakı sorulara cevap olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?