Kahve falı bilen bakabilir mi?

Doğrudur.. Bazen çok net şekiller çıkıyor, çok garip geliyor
Akbaba durağan şuan yani bekliyormuş gibi..
Allah korusun belki engeli vardır ben göremiyorumdur :)
Rica ettim ben de, gönlünüzce olsun her şey dilerim : )

Saçları omuz boyunda bir kadın çıkmış çok zayıf değil bu kişi.Önünde bir erkek diz çökmüş af diliyor gibi
Teşekkürler zahmet edip baktığınız için ben kahve falına bakmayı bilmiyorum bu da bir arkadaşımındı ricası üzerine yükledim o da teşekkürlerini sunuyor sizlere

Rica etsem banada bakar mısınız karşılıklı bakılıyor sanırım ama ben hiç bilmiyorum yine de ekledim bakan olursa çok mutlu olurum zor zamanlar geçiriyorum iyi birşeyler duymaya ihtiyacım var sanırım...

çok anlamam ama nedense yazmak istedim. çıkar mı bilmem ama

falında 3 kişi var. 2 si erkek. bir erkeğin ve kadının sırtında yük var. erkek olanınki daha fazla artık kambur duruma gelmiş. inşallah o kişi sıkıntılarından kurtulacak. bir de başka bir erkek var. erkeğin kafasında kasket var ve tepesinde kuş konmuş daha çok tavuk gibi . evli misin bilmiyorum ama sen bu kişiye karşı bir şey hissediyorsun ama ona tam olarak kendini anlatamıyorsun içini dökememişsin. hatta 3 tane kalbin var 2si fincanda diğeri tabakta. son olarak F çıkmış falında iki tane yan yana. o kişinin yanında da bir kalp var canım. hayırlısı olsun hakkında..

edit: tabağın ortasında kocaman bir bebek var anne karnında duruyor gibi ama bir bebek kesin var canım kime bilemem

Son düzenleme:

Kızlar fala çok ihtiyacım var

Karmaşa diyerek başlayım falına :)

Bak canım bir tane dürbünün çıkmış bunun anlamıda uzun zmandır neticesini beklediğin olayın lehine sonuçlanmasıymış(Dürbünün anlamına googleden baktım:) )
Bu dürbünün üzerinde t harfi çıkmış muhtemelen bu harfi taşıyan birisiyle ilgili bu olay.

Kararsız kaldıgın bir konu var aklında 2 secenek var gibi ikincisini seçmeni tavsıye ederım çünkü ilkinin önu kapalı ikincisinin ise önu açık ve yolun sonunda bir haber var sana ama zamanı olan bir haber.Bu iki secenegın ortasında ise kalp var

Bir tane boynuzlu bir hayvan kafası çıkmış koyun keçi gibi bir hayvan buda sanırım adak demek.

Sırtında yük olan birisi çıkmış bunu daha önce sanamı söylemiştim baska birisinemi hatırlamıyorum ama yine öyle birisi çıkmış.Birşey sırtına yük olmuş yada bir eşya getiriyor sana.

Çok sıkıntılısın Ama çabuk atamıcaksın sıkıntını birazcık zamana ihtiyacın var.Resimde yol ayrımındaki kalp çok net çıkmış hoşuma gitti gör istedim :)

Ayy banada bakarmısınn :))

:) Bayılıyorum şu fal bakma tarzına :) Teşekkür ederim canım güzel bakmışsın tam anlamıytla bir yol ayrımındayım peki o ortadaki kalbe göre mi davranayım yoksa başka türlü mü? Yani iki seçenekten hangisini seçmem gerektiğini anlayamadım

Ben de bir kuple alabilirmiyim?

net şekiller çok hosuma gidiyor
aklındaki 2. secenek her neyse kalbe giden yol o diğeri kapalı zaten

Bu arada resimlerini atarsan bende iki sallarım
bugun içtiğimi kapamamıştım bir kosu gıdıp yaparım sımdı hemen :)

Yani şöyle düşün.Bir magazaya gittin elbise baktın aklında 2 soru oluştu alsammı ? Almasammı ? Bu olaydada aynı şekilde aklında 2 şey oluştu senin 2. secenegi secmen gerekli.2. secenek kalbe gidiyor.Evet bir nevi kalp sesini dinlemen :) Ama tabı fala ınanıp bişey yapmak dogru olmaz.Hele benım gibi acemı bakıyorsa hiç olmaz :)
Kalbin hangısınde mutlu olucaksa onu seç :)

Hangi türlü mutlu olacağımı bir bilsem... Sağol canım çok açıklayıcı olmuş. Ayrıca acemiler herzaman iyi bakarlar duru görüleri vardır çünkü sen gayet iyisin açıklamasını yapmadığım bazı şeyleri de bildin :)

Nasıl bildiğimi hiç bilmiyorum canım Bu aradada kahvemi içiyorum canım birazdan atıcam falıda burlardasındır umarım.Bu falda umarım benım kafamdakı sorulara cevap olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…