- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
uzaktan uzağa ağız dalaşı yapan bir kaç kişi var ama aralarında mesafe var dokunduramıyorlar birbirlerine. bu kişilerin arasındaki husumeti de dışardan izliyolar biliyolar yani. tahmini 3 kişi. birinden bir destek alacaksın yardım göreceksin bu yüksek mevkili biri de olabilir. aklında bir işle ilgili fikir varsa yap karlı olacaksın. 2 3 tane kalbin var biri fincanın tam ortasında. =) tabağında da genç bir kadın var gördün mü, saçları çok uzun değil dalgalı kıvırcık gibi tepesinde de kuşu var tam yanındada balık. kısmetlisin bugün : ) )Yükledim canım falımı , içimde bişey var umarım iyi çıkar
Eki Görüntüle 1306054 Eki Görüntüle 1306055 Eki Görüntüle 1306057 Eki Görüntüle 1306059 Eki Görüntüle 1306061
Baktım canım senınkınede biraz cıkmam gerekti bilgisayardan geç yazdım o yuzden :) Bebek gördum ama ben falında benden söylemesi :))inşallah canım sağol sende baktınmı ebnm falıma
Evet canım uzaktan uzaga dalaşan bikaç kişi var cevremdeuzaktan uzağa ağız dalaşı yapan bir kaç kişi var ama aralarında mesafe var dokunduramıyorlar birbirlerine. bu kişilerin arasındaki husumeti de dışardan izliyolar biliyolar yani. tahmini 3 kişi. birinden bir destek alacaksın yardım göreceksin bu yüksek mevkili biri de olabilir. aklında bir işle ilgili fikir varsa yap karlı olacaksın. 2 3 tane kalbin var biri fincanın tam ortasında. =) tabağında da genç bir kadın var gördün mü, saçları çok uzun değil dalgalı kıvırcık gibi tepesinde de kuşu var tam yanındada balık. kısmetlisin bugün : ) )
İçtiysen at canım sende falını atalım bişeyler :)ben de içiyorum o zaman, isteyenlere de harita yorumu ve katina falı şey ediyorum=D
İçtiysen at canım sende falını atalım bişeyler :)
şevgi aşk mutluluk o anlamlarda canım kalpEvet canım uzaktan uzaga dalaşan bikaç kişi var cevremdeBirinden destek alacagım çok dogru yanı almayı umut ediyorum beni güzel bir güzellik merkezine yerleştirecek sınavı beklıyoruz :)
Dalgalı saclı görumcem kuş haberdı sanırım :)
kısmet konusunda bılmıyorum inş boldur kısmetim :)
2 3 kalp ne demek oluyorki onu anlamadım
ohh güzel o zaman bol bol çıkmış hadi inş :)şevgi aşk mutluluk o anlamlarda canım kalp
gece bende içeyim banada bakınohh güzel o zaman bol bol çıkmış hadi inş :)
iç canım sabahlara kadar burlardayım zaten ben :) Atarsın resımlerıgece bende içeyim banada bakın
gece bende içeyim banada bakın
iç canım sabahlara kadar burlardayım zaten ben :) Atarsın resımlerı
bazı durumlar derken cnm?Aslnda bn de bakmk istiyorum ki tutar da kahve fallarım ama bazı durumlar yüzünden kahve bakmıyorum artık. isteyenler intrntten tarot çeksinler ama belli soruları için, o tarot kartını yorumlym.
Hayırdır neden kahve falından dolayı bişeymi olduki.Ben birtane çekeyim tarot bakalım :)Aslnda bn de bakmk istiyorum ki tutar da kahve fallarım ama bazı durumlar yüzünden kahve bakmıyorum artık. isteyenler intrntten tarot çeksinler ama belli soruları için, o tarot kartını yorumlym.
Son hüküm kartı çıktı bana aklımdaki soruyu sordum bu kart çıktıAslnda bn de bakmk istiyorum ki tutar da kahve fallarım ama bazı durumlar yüzünden kahve bakmıyorum artık. isteyenler intrntten tarot çeksinler ama belli soruları için, o tarot kartını yorumlym.
Son hüküm kartı çıktı bana aklımdaki soruyu sordum bu kart çıktı
mahkeme kartı. yarım kalmış, adaletsizce tamamlanmış, gizli saklı kalmış, hakkın yerini bulmadığı işlerin su yüzüne çıkacağını, adaletin yerini bulacağını, kısacası ak koyunun kara koyunun ortaya çıkacağını söyleyen bir kart. tarafların içlerine attığı şeyler masaya yatırılacak.
ben de içiyorum o zaman, isteyenlere de harita yorumu ve katina falı şey ediyorum=D
boşver cnm bende kalsın :) Saçma span bişiy zatenaslnda benim soruyu bilmem lazım kartı daha sağlıklı yorumlamam için. onu özelden yaparız isterseniz=D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?