Burada toplu bi doğum günü partisi yaparız artıkben 7 aralık ve az kaldı :)
suanlk anlaşıoruz sıkntı yok sagol canmsadece güneş burçlarını baz alırsak terazi ve yay anlaşır. ateş ve hava grupları birbirleriyle, su ve toprak grupları birbirleriyle anlaşır denilebilir çok kabataslak olarak.
aynen yapalım pasta resmi gönderirizBurada toplu bi doğum günü partisi yaparız artık
istiyorsanız doğum haritası yorumlama topiğinden devam edelim. siz haritalarınızı çıkartın, yorumlamaya çalışın, beraber yorumlayalım. öyle armut piş ağzıma düş yok=D
iyi gecelerKIZLAR İİ GECELER size ii çalışmalar ben yarın bakıcam şu şeylere.. görusmek uzere by by
KIZLAR İİ GECELER size ii çalışmalar ben yarın bakıcam şu şeylere.. görusmek uzere by by
Tamam canim yarin anlattigin gibi haritami cikarip orada dediklerine gore yorumlarim :)istiyorsanız doğum haritası yorumlama topiğinden devam edelim. siz haritalarınızı çıkartın, yorumlamaya çalışın, beraber yorumlayalım. öyle armut piş ağzıma düş yok=D
çok teşekkürederim yorumladığın için canım kuş kötü değil demi canım daha önce düşük yaptığımdan korkularım var biraz genelde çıkarmı fallarıncanım yine bir bebeğin var tabağında. yanında kuşun da var şans getirecek bu bebek. ama sanırım bu bebek mevzu ile ilgili arkanızdan konuşan çok kişi olmuş yada hala var. bir de çevrende çok nankör biri var kabak gibi çıkmış fincanında..
yok yok korma olumsuzu düşünüp çekme üstüne. hani korktuğum başıma geldi deriz ya işte hep üzerimize çektiğimizden oluyor. Allah sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah yakın zamanda.çok teşekkürederim yorumladığın için canım kuş kötü değil demi canım daha önce düşük yaptığımdan korkularım var biraz genelde çıkarmı falların
arkamızdan konuşan çok farkındayım malesef namkör insanda fazlasıyla var hayatımda
başka bişey varmı peki önemli olan
Canım rica etsem yine bakar mısın istersen tabi..yok yok korma olumsuzu düşünüp çekme üstüne. hani korktuğum başıma geldi deriz ya işte hep üzerimize çektiğimizden oluyor. Allah sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah yakın zamanda.
ben evet çıkıyor diyemem cnm iddialı değilim bu konuda. zaten gaybı bir tek yaradan bilir
biz eğlencesine bakıyoruz öyle yorumlayabildiklerimiz bunlar
bunlar da benimkiler :))Alemsiniz kizlaaarr :)) cok hossunuz ya tesadufen denk geldim pek bi sevdim :)) hatta üşenmedim kalktim bi kahve de ben yaptim :) sogusun hele yukleyecegim yorumlarinizi heyecanla bekliyorum)
doğrusöylüyorsun canım haklısın işte elimde olmadan oluyor korkularım malesefyok yok korma olumsuzu düşünüp çekme üstüne. hani korktuğum başıma geldi deriz ya işte hep üzerimize çektiğimizden oluyor. Allah sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah yakın zamanda.
ben evet çıkıyor diyemem cnm iddialı değilim bu konuda. zaten gaybı bir tek yaradan bilir
biz eğlencesine bakıyoruz öyle yorumlayabildiklerimiz bunlar
bu bebek meselesi gerçekten içini sıkıyor sanırım canım bunalmışsın baya hem de. falında genç bir erkek var eşin olabilir bu kişi. bir dilek dilemiş allahın izniyle olacak o istediği ama bu ara kendine dikkat etmeli bu kişi. bir kadın var kötü bir kadın kahkaha atıyor dostun gibi görünen ama düşmanın bu kadın. s gibi sanki içinde olabilir bu harf. hamile bir de kendisi. çok ağlıyosun ama üzülme evine bolluk bereket gelecek inşallah.Canım rica etsem yine bakar mısın istersen tabi..
Eki Görüntüle 1305771 Eki Görüntüle 1305772 Eki Görüntüle 1305773 Eki Görüntüle 1305775 Eki Görüntüle 1305776
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?