Kahve falı bilen bakabilir mi?

istiyorsanız doğum haritası yorumlama topiğinden devam edelim. siz haritalarınızı çıkartın, yorumlamaya çalışın, beraber yorumlayalım. öyle armut piş ağzıma düş yok=D

sadece güneş burçlarını baz alırsak terazi ve yay anlaşır. ateş ve hava grupları birbirleriyle, su ve toprak grupları birbirleriyle anlaşır denilebilir çok kabataslak olarak.
suanlk anlaşıoruz sıkntı yok sagol canm

istiyorsanız doğum haritası yorumlama topiğinden devam edelim. siz haritalarınızı çıkartın, yorumlamaya çalışın, beraber yorumlayalım. öyle armut piş ağzıma düş yok=D

Bahsettiğiniz siteden denedim olmuyo?

Tamam canim yarin anlattigin gibi haritami cikarip orada dediklerine gore yorumlarim :)

çok teşekkürederim yorumladığın için canım kuş kötü değil demi canım daha önce düşük yaptığımdan korkularım var biraz genelde çıkarmı falların
arkamızdan konuşan çok farkındayım malesef namkör insanda fazlasıyla var hayatımda
başka bişey varmı peki önemli olan

yok yok korma olumsuzu düşünüp çekme üstüne. hani korktuğum başıma geldi deriz ya işte hep üzerimize çektiğimizden oluyor. Allah sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah yakın zamanda.
ben evet çıkıyor diyemem cnm iddialı değilim bu konuda. zaten gaybı bir tek yaradan bilir
biz eğlencesine bakıyoruz öyle yorumlayabildiklerimiz bunlar

Canım rica etsem yine bakar mısın istersen tabi..

Alemsiniz kizlaaarr :)) cok hossunuz ya tesadufen denk geldim pek bi sevdim :)) hatta üşenmedim kalktim bi kahve de ben yaptim :) sogusun hele yukleyecegim yorumlarinizi heyecanla bekliyorum )

Alemsiniz kizlaaarr :)) cok hossunuz ya tesadufen denk geldim pek bi sevdim :)) hatta üşenmedim kalktim bi kahve de ben yaptim :) sogusun hele yukleyecegim yorumlarinizi heyecanla bekliyorum )
bunlar da benimkiler :))

Eklentiler

• 20141117_140507.webp
    151 KB · Görüntüleme: 97
  • 20141117_140538.webp
    110,6 KB · Görüntüleme: 97
  • 20141117_140610.webp
    162,9 KB · Görüntüleme: 107
  • 20141117_140811.webp
    186 KB · Görüntüleme: 136
  • 20141117_140821.webp
    250,4 KB · Görüntüleme: 114
  • 20141117_140835.webp
    117,3 KB · Görüntüleme: 101
  • 20141117_140831.webp
    119,5 KB · Görüntüleme: 96
  • 20141117_140517.webp
    108,9 KB · Görüntüleme: 108
doğrusöylüyorsun canım haklısın işte elimde olmadan oluyor korkularım malesef
amin çok sağol inşallah
ağzına sağlık yorumladığın için hani ilk falımda anne bebekolan falda melek figirü var demiştin o ne anlama geliyor

bu bebek meselesi gerçekten içini sıkıyor sanırım canım bunalmışsın baya hem de. falında genç bir erkek var eşin olabilir bu kişi. bir dilek dilemiş allahın izniyle olacak o istediği ama bu ara kendine dikkat etmeli bu kişi. bir kadın var kötü bir kadın kahkaha atıyor dostun gibi görünen ama düşmanın bu kadın. s gibi sanki içinde olabilir bu harf. hamile bir de kendisi. çok ağlıyosun ama üzülme evine bolluk bereket gelecek inşallah.

bu arada melek kanadını sormuşsun iyi bişey canım oda güzel bi haber diyebiliriz zaten bebeğe yormuştuk onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…