Canım bu baktığın benim falım mıydı yalnız ben bebek beklemiyordum onu soran başka arkadaştı karıştırdın sanırımbu bebek meselesi gerçekten içini sıkıyor sanırım canım bunalmışsın baya hem de. falında genç bir erkek var eşin olabilir bu kişi. bir dilek dilemiş allahın izniyle olacak o istediği ama bu ara kendine dikkat etmeli bu kişi. bir kadın var kötü bir kadın kahkaha atıyor dostun gibi görünen ama düşmanın bu kadın. s gibi sanki içinde olabilir bu harf. hamile bir de kendisi. çok ağlıyosun ama üzülme evine bolluk bereket gelecek inşallah.
bu arada melek kanadını sormuşsun iyi bişey canım oda güzel bi haber diyebiliriz zaten bebeğe yormuştuk onuda
emre, emrah, er.. tam çıkaramadım böyle biri var mı hayatında? eğer yoksa ve de evli değilsen kısmetin bu kişi. istediğin şeyler hep yarım kalmış ya sen vazgeçmişsin ya da engeller çıkmış hep. seni tanımayan veya baya uzaktan biri var bu kişi seni çekemiyor ama sana zararda veremiyor. kendi kendine konuşuyor.bunlar da benimkiler :))
ya kusura bakma tweetyle bebekten konuşurken aklım karışmış. bebek demeyelim o kısıma bir şeye sıkılmışsın yani öyle düşün =)Canım bu baktığın benim falım mıydı yalnız ben bebek beklemiyordum onu soran başka arkadaştı karıştırdın sanırım
Anladım canım evet üzüldüğüm şeyler var bu sıra hiç bir şey istediğim gibi olmuyor kahkaha atan birisi var demişsin düşman bana yakın birisi mi bu kişi..ya kusura bakma tweetyle bebekten konuşurken aklım karışmış. bebek demeyelim o kısıma bir şeye sıkılmışsın yani öyle düşün =)
netim çok yavaş kusura bakma karıştırmışım kanat manat =) o kısmı tweetye yazmıştımAnladım canım evet üzüldüğüm şeyler var bu sıra hiç bir şey istediğim gibi olmuyor kahkaha atan birisi var demişsin düşman bana yakın birisi mi bu kişi..
Fal baktıran çok olunca haliyle karıştırıyorsundur sende canım olsun :)Çok sağol tekrar yorumladığın için ağzına sağlık :)netim çok yavaş kusura bakma karıştırmışım kanat manat =) o kısmı tweetye yazmıştım
evet bu kadın dostum dediğin biri kısa boylu toplu saçları. hamile. düşmanda demeyelim ama yüzüne gülüp içten içe seni sevmeyen biri bu
Canim masallah diyelim sana nazar degecek yoksa :) evliyim canim esimin isminde r var belki odur...aynen dedigin gibi istedigim seyleri elde ettim ama herseyi birakip yurtdisina geldim dusun artikemre, emrah, er.. tam çıkaramadım böyle biri var mı hayatında? eğer yoksa ve de evli değilsen kısmetin bu kişi. istediğin şeyler hep yarım kalmış ya sen vazgeçmişsin ya da engeller çıkmış hep. seni tanımayan veya baya uzaktan biri var bu kişi seni çekemiyor ama sana zararda veremiyor. kendi kendine konuşuyor.
rica ederim ne demekFal baktıran çok olunca haliyle karıştırıyorsundur sende canım olsun :)Çok sağol tekrar yorumladığın için ağzına sağlık :)
bebek göremedim ama tabi olmayacağı anlamına gelmez nazar olabilir canım bol bol oku kendiniCanim masallah diyelim sana nazar degecek yoksa :) evliyim canim esimin isminde r var belki odur...aynen dedigin gibi istedigim seyleri elde ettim ama herseyi birakip yurtdisina geldim dusun artiksimdi bebegim olsun diye ugrasiyorum gorunmuyor mu hic oyle seyler :)
Sagol canim terapi gibi geliyor ya boyle egleniyoruz en azindanrica ederim ne demek
bebek göremedim ama tabi olmayacağı anlamına gelmez nazar olabilir canım bol bol oku kendini
Bade burlardamısın bence içip kapatayım :) Sende kapat bende sana bakayım istersen bugunku kahvemide içmiş olurum hemrica ederim ne demek
bebek göremedim ama tabi olmayacağı anlamına gelmez nazar olabilir canım bol bol oku kendini
çok şekersinSagol canim terapi gibi geliyor ya boyle egleniyoruz en azindan) aa bak ben illa bebege tutturacagim bi yerden ya erkek olursa eren ismi dusunuyordum ondandir dimi ondandir :) :) :)
ben gece kapatayım yemekten önce içemem deBade burlardamısın bence içip kapatayım :) Sende kapat bende sana bakayım istersen bugunku kahvemide içmiş olurum hem
Tm cnm gecede burdayım ben zaten :) İçiyorum şidmi soguyunca atarım resımlerı :)ben gece kapatayım yemekten önce içemem desen kapat ben buradayım
bu bebek meselesi gerçekten içini sıkıyor sanırım canım bunalmışsın baya hem de. falında genç bir erkek var eşin olabilir bu kişi. bir dilek dilemiş allahın izniyle olacak o istediği ama bu ara kendine dikkat etmeli bu kişi. bir kadın var kötü bir kadın kahkaha atıyor dostun gibi görünen ama düşmanın bu kadın. s gibi sanki içinde olabilir bu harf. hamile bir de kendisi. çok ağlıyosun ama üzülme evine bolluk bereket gelecek inşallah.
bu arada melek kanadını sormuşsun iyi bişey canım oda güzel bi haber diyebiliriz zaten bebeğe yormuştuk onuda
Kafana takma canım bebek olayına elbet olur.Hayırlı zamanını bekliyordur Rabbim :)aynen çok üzülüyorum bebk konusuna sağol canım yorumun için hayırlara çıkar inşallah canım eşimdir büyük ihtimal o erkek dikkat etmeli derken sağlıkla ilgilimi çok teşekkür ederim ağzına sağlık inşalalh bebek müjdesiyle ağlayacağımdır kötü hamile kadınıda düşünüyorum aklıma gelmiyor ama sevenden çok sevmeyen var malesef kim dost kim düşman kestiremiyorum
inşallah canım sağol sende baktınmı ebnm falımaKafana takma canım bebek olayına elbet olur.Hayırlı zamanını bekliyordur Rabbim :)
Yok cnm ben daha bakmadım kaçıncı sayfaydı senınkiinşallah canım sağol sende baktınmı ebnm falıma
63 canımYok cnm ben daha bakmadım kaçıncı sayfaydı senınki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?