Kahveyı az koymussun heralde canm . Valla bnde blmıyorumda ıstersen sallarım braz
Heyy sennn
Merhaba bakabilir misiniz? Hiç anlamıyorum.
Eki Görüntüle 1289780
Eki Görüntüle 1289783
Eki Görüntüle 1289785
Fal bakma konusunda harbıden bayılıyorum sana ya super yorumluyosun saka yapmyrm cddıyımmsupersın
Olabılırrr nden olmasın denemelisinyok kızz atıyorum öyle e sen böyle gaza getiriyosun insanı işi tacarete mi döksem acaba
Olabılırrr nden olmasın denemelisin
Acaba sallamak gunahmı gunahsa bgun gunaha grdk gecms olsunYok yahu yeterince günaha giriyorum zaten bi de bu işten para kazanırsam Allah taş eder taşşş
O çocuktan uzak dur cinsellik düşkünü seni kullanmak istiyor ciddi ilişki yaşanacak bir tip değil aranızda mezhep farklılığı var mı? Sırf merakımdan soruyorum yanlış anlama, alevimisin? Alevi biri çıkmış tam o çocuğun arkasında sana çok kızgın hatta hırpalamış ya da hırpalayacak senin yaşlarında bir erkek var balık burcu onunla zıtlaşma ailede birine yaklaşan bir tehlike görüyorum hasta biri var mı? Bu kadar.
olur canım :) fal değil mi sonuçta bakarsan sevinirim :)Kahveyı az koymussun heralde canm . Valla bnde blmıyorumda ıstersen sallarım braz
Merhaba bakabilir misiniz? Hiç anlamıyorum.
Eki Görüntüle 1289780
Eki Görüntüle 1289783
Eki Görüntüle 1289785
YALNIZ BEN ÇOK OLUMLU SÖYLEMİŞİM PİNKPİN' DE ÇOK OLUMSUZ :)))))))))))))))))):) 9:) :)
bir tane balık gördüm . bide birinden çok korkmuşsun sanırım. korkmuş bir surat gördüm. yada bi konuda cok tedirginsin. için çok temiz hiç kotuluk düşünmeyen bi insansın.. 2 tane surat gordum birbirine bakan ve bu cok belirgin çıkmış sanki ona cok güvendgn cok sewdgn bı ınsan oda sana aynı şekilde bakıyo.... BUKADAR CANM İNŞALLAH DGRUDUR SOYLEDİKLERİM FALDAN PEK ANLAMAM AMA BENZETTİKLERİM BUKADAR :)
Yok canım eline sağlık :) doğru gibi :)
Kusura bakmayın alevi değilim evet ben hastayım sizinkide doğru gibi biri hırpalamadı. Çok ama teşekkür ederimO çocuktan uzak dur cinsellik düşkünü seni kullanmak istiyor ciddi ilişki yaşanacak bir tip değil aranızda mezhep farklılığı var mı? Sırf merakımdan soruyorum yanlış anlama, alevimisin? Alevi biri çıkmış tam o çocuğun arkasında sana çok kızgın hatta hırpalamış ya da hırpalayacak senin yaşlarında bir erkek var balık burcu onunla zıtlaşma ailede birine yaklaşan bir tehlike görüyorum hasta biri var mı? Bu kadar.
ayy kızlar biriniz de bana bakar mı acabaa
pardooon burası kahve falıymış ben hiç tarot baktırmadım da tarot deneyecektim :))
kolay gelsiiin :)Malesef canım burası amatör falcılar sayfası tarottan anlayan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?