- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.036
- 498
Ben yeni resimler yüklüyorum. Çünkü yolun sonu görüldü. Başka sokağa sapma vaktiBana bir bakıverin. Yeni yol daha iyi mi? Bu bugünkü fincanın görüntüleri.
Canım merhaba, öncelikle ben senin falında iki erkek gordum. Birinin kalbi çok temiz ilgili, biri ise kotu özelliklere sahip. Seni uzmuş sanırım, seni birşeylere inandırmış umutlandırıp sonra kotu yuzunu göstermiş. Diğeri ise senden buyuk biraz çalışıyor, iş güç sahibi ama senin aklın başka birinde gibi onu görmezden geliyorsun. Bir de anahtar görüyorum arabaya mı eve mi işaret tam belli olmuyor. Yeni bir işe de işaret olabilir. Arkadaş ortamında küsmüş olduğunuz veya arkadaşlığını sorguladığınız biri var ve çok sesi çıkan çok fazla dedikodu yapan birisi. Dikkat edin..Bir kavga yaşayabilirsiniz veya yaşamışsınız. Bir de e ve n harfi gordum :)
Kızlar ben de fal bakıyorum, fakat bazı zamanlar bakasım gelmiyor nedense size de oluyor mu o? Yeri geliyor isim dahi biliyorum ama bazı zamanlar alın şu fincanı önümden deyip atıyorum içim eziliyormerak ettim var mı böyle şeyler yaşayan
Anneannem verir elime bak diye, efsunlu bir havam mı var nedir(yükselen akrep, mistik bir görüntü olurmuş) bakıyorum bakıyorum sadece bakıp kalıyorum
Kızlar ben de fal bakıyorum, fakat bazı zamanlar bakasım gelmiyor nedense size de oluyor mu o? Yeri geliyor isim dahi biliyorum ama bazı zamanlar alın şu fincanı önümden deyip atıyorum içim eziliyormerak ettim var mı böyle şeyler yaşayan
Canım sallamasyon da olsa birbirimize bakıyoruz mesela byzrn iki yol ve bir bebek görmekle başladı işe
Teşekkürler, çocuk meselesi şu an hayal olduğun için öyle çıkmış olabilir. Tartışma hep var. Teşekkür ederim hiç bilmeyene göre iyi yorumluyorsun. Sen biraz daha bakıp açarsan öngörülerini, yakında uzman falcı olarak karşımıza çıkabilirsin.senın falın çokkarışık canım bi olay olmuş sanırım boyle tartışmalı kavgalı gbi. birini gordum boyle buluta bakıyo sizin aileden biri yada sende olabilirsin böyle bebek gbi bişeyi sanki uzaklara gondermiş gbi(bu yorum cok saçma oldu sanki ama gördgmu soyledm) birde deve gördüm onun anlamını bilmiyorum canım .. ince belli uzun boylu sacı toplu gezen biride biyere gidiyor.... bukadar canm
hedefım uzman olmak degılde eger bır gun cıddı anlamda ogrenrsem arkdslarıma fal bakmayı cok isterım bakalım öğrenebıldgm kadryla :) braz olsada bıseyler tutmuş çok sewndmmmm:)Teşekkürler, çocuk meselesi şu an hayal olduğun için öyle çıkmış olabilir. Tartışma hep var. Teşekkür ederim hiç bilmeyene göre iyi yorumluyorsun. Sen biraz daha bakıp açarsan öngörülerini, yakında uzman falcı olarak karşımıza çıkabilirsin.
Ben yeni resimler yüklüyorum. Çünkü yolun sonu görüldü. Başka sokağa sapma vaktiBana bir bakıverin. Yeni yol daha iyi mi? Bu bugünkü fincanın görüntüleri.
Teşekkürler, çocuk meselesi şu an hayal olduğun için öyle çıkmış olabilir. Tartışma hep var. Teşekkür ederim hiç bilmeyene göre iyi yorumluyorsun. Sen biraz daha bakıp açarsan öngörülerini, yakında uzman falcı olarak karşımıza çıkabilirsin.
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım. Hakkımda, hakkımızda hayırlısı. Yüreğine sağlık...Canım arkadaşım çalıştığın yerde bir bayanla atışmanı gördüm sana çirkin şeyler söyleyecek olabilir bi erkek var kilolu gibi sanki yaşadığın tüm sıkıntılardan zorla da olsa çekip çıkarıyor seni aydınlığa götürüyor kocaman bir balığın var birinin ağzında çıktı çıkacak sevdiğin birini pek hoş olmayan bir vaziyette yakalayacaksın fakat bu sana sandığının aksine çok mutlu günlerin kapısını açacak başka bir boyuta geçiyor gibisin bu aralar bir eğlence ortamına girecek olabilirsin ne alakaysa kazak erkeği gördüm neye yorsam bilemedim bu kadar canım..
Ben de içtim şuan canım tabakları görünceAğzına sağlık canım cidden cuk oturtmuşsun şaşırdım söylediklerin birebir aynı.. İş de arıyorum bu aralar inşallah dediğin gibi olur.. İstediğin zaman tabağının resmini yükle ben de sana bakayım
Bakayım canım fotoğraflar sayfada mı? Ben henüz yeni geldim bu konuya bakamadım pek sayfalaraBana da bakabilir misin rica etsem?
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım. Hakkımda, hakkımızda hayırlısı. Yüreğine sağlık...Canım arkadaşım çalıştığın yerde bir bayanla atışmanı gördüm sana çirkin şeyler söyleyecek olabilir bi erkek var kilolu gibi sanki yaşadığın tüm sıkıntılardan zorla da olsa çekip çıkarıyor seni aydınlığa götürüyor kocaman bir balığın var birinin ağzında çıktı çıkacak sevdiğin birini pek hoş olmayan bir vaziyette yakalayacaksın fakat bu sana sandığının aksine çok mutlu günlerin kapısını açacak başka bir boyuta geçiyor gibisin bu aralar bir eğlence ortamına girecek olabilirsin ne alakaysa kazak erkeği gördüm neye yorsam bilemedim bu kadar canım..
Evet canım, 8. sayfada.Ben de içtim şuan canım tabakları görünceatarım birazdan burası tan benlik olmuş :)
Bakayım canım fotoğraflar sayfada mı? Ben henüz yeni geldim bu konuya bakamadım pek sayfalara
Canım senin falında da y ve s harfi gordum. Ve seni avucunun içine alan bir erkek. Sonu gorundu dediğin şey o ise iyi olmuş sanırım. Çunku bu erkek seni öyle bir sıkmış öyle bir bunaltmış ki kurtulmuşsun. Yakın bir arkadaşın var sana akıl veren ama sen onun fikirlerine pek kulak asmıyorsun, ama doğruları soyluyor.. Falında şiddet içeren şeyler görüyorum birisi birine el kaldırmış falan umarım sen değilsindir. Seni teselli eden biri olacak ya da derdini birine anlatacaksın. Seninle çok ilgilenecek umarım olur bu dediklerim.. Bu kişinin isminde s harfi var sanırımBen yeni resimler yüklüyorum. Çünkü yolun sonu görüldü. Başka sokağa sapma vaktiBana bir bakıverin. Yeni yol daha iyi mi? Bu bugünkü fincanın görüntüleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?