Çok teşekkür ederim canım arkadaşım. Hakkımda, hakkımızda hayırlısı. Yüreğine sağlık...
ciddisenn mii
Sanırım kk ayarlarından yapılıyor canımkızlar sinir oldum her mesajlaşmada mail geliyo telefona onu nasıl kapatabilirim :S :S
Ben de içtim şuan canım tabakları görünceatarım birazdan burası tan benlik olmuş :)
Ben de elimden geldiğince yorumlarım her ne kadar senin kadar olmasa daBir de yeni resim yükledim rica etsem ona da bakabilir misin? Bu baktığın dünkü faldı
Bu da benim falım kızlar
Teşekkür ederim, beni kırmadın. Umarım şiddet olayı olmaz. Y harfini çıkaramadım ama şimdilik dur bakalım. Benim falda ne kötü. İşyerinde tartışma, evde el kaldırma. Ohhh! ne ala hayatCanım senin falında da y ve s harfi gordum. Ve seni avucunun içine alan bir erkek. Sonu gorundu dediğin şey o ise iyi olmuş sanırım. Çunku bu erkek seni öyle bir sıkmış öyle bir bunaltmış ki kurtulmuşsun. Yakın bir arkadaşın var sana akıl veren ama sen onun fikirlerine pek kulak asmıyorsun, ama doğruları soyluyor.. Falında şiddet içeren şeyler görüyorum birisi birine el kaldırmış falan umarım sen değilsindir. Seni teselli eden biri olacak ya da derdini birine anlatacaksın. Seninle çok ilgilenecek umarım olur bu dediklerim.. Bu kişinin isminde s harfi var sanırım
Bu falında da erkek çocuk gördüm maddi sıkıntılar var borçlar eşin bir arkadaşının desteğiyle borçlarını kapatacak gücü bulacak isminin için s olan biriyle ilgili sıkıntılısın sanki uzak yola gitme planınız var ama geçerken yol üzerinde başka bir yere de uğrayacaksınız içi temiz ama burnu büyük bir adam gördüm bu kadar canım bugünkü performansım düşük :)
Teşekkür ederim, beni kırmadın. Umarım şiddet olayı olmaz. Y harfini çıkaramadım ama şimdilik dur bakalım. Benim falda ne kötü. İşyerinde tartışma, evde el kaldırma. Ohhh! ne ala hayatUmarım hiçbiri olmaz bu negatif şeylerin.
hepsi tuttuda içi temiz burnu buyuk kım acaba yaww
ben dicektim tuttum kendimi hadi karışmayayım diye ehhehehebide erkek bebişmi gördün kızzzzzzz
çok belirgin bi şekilde dilek dileyen uzun saçlı bıraz toplu bir kadın gördüm... biri varki seni koruyo sana kalkan yapmış sanki ayanında duruyo saç görmedim erkek olabilir...biraz zayıf sanırsam...eskiden bi olaylar olmuş falda bı yer cok karmaşık ama önünde düz yol açılmış yada açılacak cok berrak ve guzel bir yolun olucak ... 2tane köpekk war sanki yorumlıcak olursam sana sadık senı seven 2 insan var diyim... tabagındada kocaman bir yunus tam agzını açmış bide buyuk bir balık war ....... bukadar canm yorumlayabildimm
ben dicektim tuttum kendimi hadi karışmayayım diye ehhehehe
bence de bir erkek evlat görünüyor sanırsam :)))
Gerçekten bana sadık beni seven iki köpek var yalnız bu kadar olurrİnşallah dediklerin çıkar ağzına sağlık
ay koptum ahahahaGerçekten bana sadık beni seven iki köpek var yalnız bu kadar olurrİnşallah dediklerin çıkar ağzına sağlık
Y harfi sendedir belki deTeşekkür ederim, beni kırmadın. Umarım şiddet olayı olmaz. Y harfini çıkaramadım ama şimdilik dur bakalım. Benim falda ne kötü. İşyerinde tartışma, evde el kaldırma. Ohhh! ne ala hayatUmarım hiçbiri olmaz bu negatif şeylerin.
bakıyorum hemennnnnbenimkine de az göz atsanız kıslar bir şey var mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?