Kahve falı bilen bakabilir mi?

ÇOK BELİRGİN Bİ ŞEKİLDE saçı acık ama çokta uzun olmayan ata binmiş giden bı kızz gördüm anlamını bilmiyorum ama canm..
bide ögretmene ders kıtabndan bişey okuyan kucuk kız cocugu gordum ailede çalışkan biri warmı?
bi adamın elinde silah gördüm sanki sırtından vuracak kotuluk yapacak :SSS biride 2 eliyle kalp şekli yapmış .... resimler biraz bulanıktı pek göremedım canım idare et bukadar yorumum

mrb 2 kişi var hanede zayıf olan diğer iri olanla tartışıyo ve haksız olan zayıf kişi sanırım...çok sıkıntılısın bazen ve bi kuş kanatlanmıs yaklaşmış sana skıntın yani moral bozukluğun için iyi gelecek galiba..Dileğin var bembeyaz çıkmıs.Bide 2 yere gitceksin biri kısa bi mesafe ve gittiğinde canın sıkılıyo diğeri biraz daha uzak orda daha rahatsın..

ata binip gitmek ne demeek evleniyor mu o kız yoksa
evet kardeşim çok çalışkandır... kalp şeklini ben yapmışımdır aşık olmak istiyorum ama yok yok yok
silahlı adam

çok teşekkür ederim tatlım yeterli bile güzel baktın gerçekten

cok tsekkur edermmmm sagol :) yorumladgn için .

gördugmu soyledım ama yorumlamam pek iyi degildir onuda geliştiricem inşalah:)

ece diye birisi yok ama henüz yok belki çıkar nolmuş ona merak ettim çok:)

Ya da esen ceren öyle bişey yaw cidden var öyle biri falda yani Bu kişinin yumak haline gelmiş ilişkileri var erkek arkadaşın var mı bilmiyorum ama uzun zamandır gözünün kestiği biri var sanki ama böyle biraz havalı tiplerden dalga geçiyor gibi yaklaşıp aslında amacı başka olan erkekler vardır ya? Hah onlardan. Pek yaklaşmasına izin verme onun. Annen çok güçlü bi kadın gibi çıkmış bir de erkek kardeşin var mı?

Bu kadar canım..

gözümün kestiği biri var ama çok da önemsemiyorum açıkçası o ise hiç önemsemiyor yani yatar o iş hehe
annem çok güçlüdür evet...
yok erkek kardeşim isterdim ama olsa güzel olurdu

Senin falında da 1 ve L harfini yan yana gördüm. Birkaç elini kaldırmış sevinen insan gördüm. Bir de tavus kuşu mu ne gördüm. Öyle bir şey işte. Bu kadar...

sagol tesekkürler ı ve l harfını düşünücem kim olabilir dıye

2 köpegnmı war DD

Biri eski oturduğum yerdeki komşumun köpeğiydi fakat annemle yeni evimize taşınınca beni takip etmiş buraya yerleşti resmen ev sahibimiz istemiyo diye göndermeye çalıştık kaç defa gitmiyor şu an ev sahibimiz yok rahatça bakıyoruz komşu da biliyo burda olduğunu fakat arayıp sorduğu yok.. Diğeride iki yan komşumuzun köpeği fakat köpek onlardan çok bizde :) Gİtmiyor gitmiyor bi yere çıkayım ikisi de takip ediyor karşımdan biri bana doğru yürüsün beni arkalarına alıp o kişiye havlamaya başlıyolar habire kafalarını patilerini üstüme koyup öylece duruyolar.. fedailerim onlar benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…