ay çok teşekkür ederimbakıyorum hemennnnn
eklediim:))) ay sağolun kızlar mutlu oldum...:)
Eki Görüntüle 1290332 Eki Görüntüle 1290333 Eki Görüntüle 1290334 Eki Görüntüle 1290335 Eki Görüntüle 1290336 Eki Görüntüle 1290337 Eki Görüntüle 1290338 Eki Görüntüle 1290340
Eki Görüntüle 1290332 Eki Görüntüle 1290333 Eki Görüntüle 1290334 Eki Görüntüle 1290335 Eki Görüntüle 1290336 Eki Görüntüle 1290337 Eki Görüntüle 1290338 Eki Görüntüle 1290340
Ece kim? Ya da cse olabilir
ay ece kuzenim değil deee kuzenimi sevmem evet kız var bir tane ehehValla bu ece kuzense eğer senin pek hoşuna gitmeyen hareketleri var gibi
mrb 2 kişi var hanede zayıf olan diğer iri olanla tartışıyo ve haksız olan zayıf kişi sanırım...çok sıkıntılısın bazen ve bi kuş kanatlanmıs yaklaşmış sana skıntın yani moral bozukluğun için iyi gelecek galiba..Dileğin var bembeyaz çıkmıs.Bide 2 yere gitceksin biri kısa bi mesafe ve gittiğinde canın sıkılıyo diğeri biraz daha uzak orda daha rahatsın..
ÇOK BELİRGİN Bİ ŞEKİLDE saçı acık ama çokta uzun olmayan ata binmiş giden bı kızz gördüm anlamını bilmiyorum ama canm..
bide ögretmene ders kıtabndan bişey okuyan kucuk kız cocugu gordum ailede çalışkan biri warmı?
bi adamın elinde silah gördüm sanki sırtından vuracak kotuluk yapacak :SSS biride 2 eliyle kalp şekli yapmış .... resimler biraz bulanıktı pek göremedım canım idare et bukadar yorumum
cok tsekkur edermmmm sagol :) yorumladgn için .mrb 2 kişi var hanede zayıf olan diğer iri olanla tartışıyo ve haksız olan zayıf kişi sanırım...çok sıkıntılısın bazen ve bi kuş kanatlanmıs yaklaşmış sana skıntın yani moral bozukluğun için iyi gelecek galiba..Dileğin var bembeyaz çıkmıs.Bide 2 yere gitceksin biri kısa bi mesafe ve gittiğinde canın sıkılıyo diğeri biraz daha uzak orda daha rahatsın..
Bu da benim falım kızlar
ata binip gitmek ne demeek evleniyor mu o kız yoksa
evet kardeşim çok çalışkandır... kalp şeklini ben yapmışımdır aşık olmak istiyorum ama yok yok yok
silahlı adam
çok teşekkür ederim tatlım yeterli bile güzel baktın gerçekten
olsun, sağolgördugmu soyledım ama yorumlamam pek iyi degildir onuda geliştiricem inşalah:)
ece diye birisi yok ama henüz yokbelki çıkar nolmuş ona merak ettim çok:)
gözümün kestiği biri var ama çok da önemsemiyorum açıkçası o ise hiç önemsemiyor yani yatar o iş heheYa da esen ceren öyle bişey yaw cidden var öyle biri falda yaniBu kişinin yumak haline gelmiş ilişkileri var erkek arkadaşın var mı bilmiyorum ama uzun zamandır gözünün kestiği biri var sanki ama böyle biraz havalı tiplerden dalga geçiyor gibi yaklaşıp aslında amacı başka olan erkekler vardır ya? Hah onlardan. Pek yaklaşmasına izin verme onun. Annen çok güçlü bi kadın gibi çıkmış bir de erkek kardeşin var mı?
Bu kadar canım..
Senin falında da 1 ve L harfini yan yana gördüm. Birkaç elini kaldırmış sevinen insan gördüm. Bir de tavus kuşu mu ne gördüm. Öyle bir şey işte. Bu kadar...
bide erkek bebişmi gördün kızzzzzzz
Senin falında da 1 ve L harfini yan yana gördüm. Birkaç elini kaldırmış sevinen insan gördüm. Bir de tavus kuşu mu ne gördüm. Öyle bir şey işte. Bu kadar...
ayy olmazsa zaten cok uzulucem bu ayValla ikidir erkek bebek görüyorum artık hayırlısı :)
2 köpegnmı warDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?