Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ne örüyorsun? :) İnternetim açıldı bu arada.
Kız ne örüyorsun? :) İnternetim açıldı bu arada.
Amin canım. Senin deHoşgeldin canıım:) seni görünce şaşırdım çok sevindim hadi internetin daim olsun![]()
Haha sen mi bakcan bübemKızlar hadı kahve içen resimleri atsın yorumlayalım :) bedavaaaaa![]()
ayyy hemen yapcam az bekler misiiin:))Kızlar hadı kahve içen resimleri atsın yorumlayalım :) bedavaaaaa![]()
Haha evet geliştiriyorum kendımı ama once sen yorumla senden braz kopya çekeyimHaha sen mi bakcan bübem![]()
kahvede ne görüyosan onu söyle gitsin canımBen de yüklesem mi ? Yalnız sallayamıyorum bile : ))
ayyy hemen yapcam az bekler misiiin:))
Haha evet geliştiriyorum kendımı ama once sen yorumla senden braz kopya çekeyim![]()
Ben de yüklesem mi ? Yalnız sallayamıyorum bile : ))
Kızlar kampanya yapıyorum bir fal bakana bir fal bedava
İsmi lazım değil bir üye bana bakana ben de bakarım demişti atladım hemen uzuun uzun yorum yaptım ammavelakin kendisinden hala ses seda yokönce siz bana bakıverin ben size kesin bakarım
![]()
kahvede ne görüyosan onu söyle gitsin canım
Vallahi hiç çıkmıyor benden.. O kadar baktırırım ama olamadı bir türlü![]()
wala bende aynısı ama elimden geleni yapıp sallıyorum![]()
Tamam kuzu senden eminim zatenBENDE DAHİLLL![]()
pinkpİN^^ kahveni yaptınmıı :) :)
Canım merhaba, öncelikle ben senin falında iki erkek gordum. Birinin kalbi çok temiz ilgili, biri ise kotu özelliklere sahip. Seni uzmuş sanırım, seni birşeylere inandırmış umutlandırıp sonra kotu yuzunu göstermiş. Diğeri ise senden buyuk biraz çalışıyor, iş güç sahibi ama senin aklın başka birinde gibi onu görmezden geliyorsun. Bir de anahtar görüyorum arabaya mı eve mi işaret tam belli olmuyor. Yeni bir işe de işaret olabilir. Arkadaş ortamında küsmüş olduğunuz veya arkadaşlığını sorguladığınız biri var ve çok sesi çıkan çok fazla dedikodu yapan birisi. Dikkat edin..Bir kavga yaşayabilirsiniz veya yaşamışsınız. Bir de e ve n harfi gordum :)Merhaba kızlar bu aralar sıkıntılı günler yaşıyorum falıma bir arkadaş da baksa yeterli ama yorum yapmak isteyen herkesin yorumuna açığımşimdiden teşekkürler..