Kahve falı bilen bakabilir mi?

Kızlar hadı kahve içen resimleri atsın yorumlayalım :) bedavaaaaa :KK76::KK76:

Ben de yüklesem mi ? Yalnız sallayamıyorum bile : ))

ayyy hemen yapcam az bekler misiiin:))

Haha evet geliştiriyorum kendımı ama once sen yorumla senden braz kopya çekeyim :D

Ben de yüklesem mi ? Yalnız sallayamıyorum bile : ))

Kızlar kampanya yapıyorum bir fal bakana bir fal bedava :KK53::KK53:

İsmi lazım değil bir üye bana bakana ben de bakarım demişti atladım hemen uzuun uzun yorum yaptım ammavelakin kendisinden hala ses seda yok:KK51: önce siz bana bakıverin ben size kesin bakarım:KK31:

Kızlar kampanya yapıyorum bir fal bakana bir fal bedava :KK53::KK53:

İsmi lazım değil bir üye bana bakana ben de bakarım demişti atladım hemen uzuun uzun yorum yaptım ammavelakin kendisinden hala ses seda yok:KK51: önce siz bana bakıverin ben size kesin bakarım:KK31:

BENDE DAHİLLL :KK53::KK53:

Ben yeni resimler yüklüyorum. Çünkü yolun sonu görüldü. Başka sokağa sapma vakti :( Bana bir bakıverin. Yeni yol daha iyi mi? Bu bugünkü fincanın görüntüleri.

Eklentiler

• 019.webp
    019.webp
    99,1 KB · Görüntüleme: 71
  • 020.webp
    020.webp
    97,8 KB · Görüntüleme: 103
  • 027.webp
    027.webp
    97,1 KB · Görüntüleme: 74
  • 029.webp
    029.webp
    105,7 KB · Görüntüleme: 83
  • 032.webp
    032.webp
    117 KB · Görüntüleme: 79
  • 033.webp
    033.webp
    127,5 KB · Görüntüleme: 79
  • 044.webp
    044.webp
    112,9 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba kızlar bu aralar sıkıntılı günler yaşıyorum falıma bir arkadaş da baksa yeterli ama yorum yapmak isteyen herkesin yorumuna açığım:KK51: şimdiden teşekkürler..
Canım merhaba, öncelikle ben senin falında iki erkek gordum. Birinin kalbi çok temiz ilgili, biri ise kotu özelliklere sahip. Seni uzmuş sanırım, seni birşeylere inandırmış umutlandırıp sonra kotu yuzunu göstermiş. Diğeri ise senden buyuk biraz çalışıyor, iş güç sahibi ama senin aklın başka birinde gibi onu görmezden geliyorsun. Bir de anahtar görüyorum arabaya mı eve mi işaret tam belli olmuyor. Yeni bir işe de işaret olabilir. Arkadaş ortamında küsmüş olduğunuz veya arkadaşlığını sorguladığınız biri var ve çok sesi çıkan çok fazla dedikodu yapan birisi. Dikkat edin..Bir kavga yaşayabilirsiniz veya yaşamışsınız. Bir de e ve n harfi gordum :)

Back
X