Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet iki kardesiz canim, sevdigim bir cocuk var uzun boylu esmer birisi onunla ilgilidaha net seyler goruyor musun?İlişkilerinde eğer aşık olursan karşı tarafa fazla yüz veren bir yapıya sahip çıkmışsın biraz kendini geri çekersen senin için daha iyi olacak dikkatini ailevi meseleler dağıtıyor iki kardeş misiniz?
Senden yaşça büyük bir erkek var bi tanıdığınız olabilir hocan olabilir bu kişi bi derdini seninle paylaşıyor sanki bir de kendisine özendiğin bir kız var sanki genel itibariyle aceleci davranmazsan bişeyler istediğin gibi olacak yoksa devamlı hüsran..
Bu kadar canım
bnde katlym fallslm mi canim:) o gün gerçekten bakasım yoktu canım ama bugünde sen bakmak istemeyebilirsin tabi en doğal hakkın
Pınkıng snada cok alndm cidden![]()
Evet iki kardesiz canim, sevdigim bir cocuk var uzun boylu esmer birisi onunla ilgilidaha net seyler goruyor musun?
Ben istedm bakmadn bgun baskalarna bakıyon neyseeeeeeNeden ama?
bnde katlym fallslm mi canim
Ben istedm bakmadn bgun baskalarna bakıyon neyseeeeee
NeyseeeeeeeeeeHaha :) Dedim ya dün bakasım yoktu dolayısıyla ne sana ne başkasına bakmadım. Ama bugün senden de diğer arkadaşlardan da alıntı yaptım bakayım diye
Evet iki kardesiz canim, sevdigim bir cocuk var uzun boylu esmer birisi onunla ilgilidaha net seyler goruyor musun?
Ben bi yakinimi kaybettim canim, ask islerine kapattigini sanmiyorum onun kendiniBahsettiğin çocuğun yakın bir zamanda bi yakını vefat etti mi? Sanki acısı var ve bundan dolayı kendini aşk meşk işlerine kapatmış gibi görünüyor
Ben bi yakinimi kaybettim canim, ask islerine kapattigini sanmiyorum onun kendini
Bakicam canim laptopa geceyim yorumu yapacagim :) sagol sana :)Bu kadar görebildim canım sende bakıcakmısın?
canim annenin fali demi buBahsettiğin çocuğun yakın bir zamanda bi yakını vefat etti mi? Sanki acısı var ve bundan dolayı kendini aşk meşk işlerine kapatmış gibi görünüyor