Kahve falı bilen bakabilir mi?

Yavrimu biriyle bi anlaşma yapıyosun ama karşındakine güvenme göz boyuyo gibi... Sana ve başka birine daha sırtını dayamış biri var ama bu kişi yüzünü tamamen başka birine dönmüş :KK43: Bir de bir adam dizleri üzerine çöküp sna yalvaracak elinde de bi çiçek :KK45: Şu an için herhangi bir ayrılık yok...
Ya daha dün olumsuz konuştu o konuyla ilgili. Bayan mı anlaşmada güvenmemem gereken kişi?

Bu arada sağolasın kuzu...

image.webp image.webp image.webp image.webp

Falıma bakabilen olabilir mi?
bir çift gördüm ele ele tutuşmuş canım. cok zayıf uzun suratlı bir kadın seni kolluyo sanki kötuluklerden ailede oyle bı ınsan warmı? bir tane kadın var saçı gür sanki kotuluk peşinde yada oturup plan yapıyo iyimi kötumu tam anlayamadım... bi adam baba gbi biri birine bagrıyo sanki bı olay falan oldumu ailede canm... tabagındada kalp gördüm içinde bulundugun sıkıntıların zamanla geçicek. bukadar canm:)

Biri falmı dedi ? Kim bakıyor fala hemen içeyimde kapatayım :D

Canım içinin sıkıntısı tabağına yansımış çok sıkıntı yapmışsın.. Göz yaşın var ama temiz isminin içinde z ya da a harfi olan birine haddini bildirecek birşey yapıyorsun canım inan erkek bir doktordan bebek müjdesi gördüm ama doğrusunu Allah bilir.. Eşinle gidip geleceğiniz çok yer var gibi görünüyor eşinin isminin içinde a harfi varmı?

seninkini yorumlıyım canm
Ya, senin telveler koyu çıkmış çözemiyorum, zaten çakmıyorum. Görüntüde az. Sadece öyle dalgalı gibi kabarık saçlı, saçları göğsüne yakın bir bayan gördüm. Bir de Alaaddin'in sihirli lambası gibi bir şey gördüm. Biri var ve karşısında o cin gibi heybetli biri var. Lambada aralarında yukarıda. Bu dileğin olacak anlamına geliyor herhalde...

Son düzenleme:
Back
X