Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya daha dün olumsuz konuştu o konuyla ilgili. Bayan mı anlaşmada güvenmemem gereken kişi?Yavrimu biriyle bi anlaşma yapıyosun ama karşındakine güvenme göz boyuyo gibi... Sana ve başka birine daha sırtını dayamış biri var ama bu kişi yüzünü tamamen başka birine dönmüşBir de bir adam dizleri üzerine çöküp sna yalvaracak elinde de bi çiçek
Şu an için herhangi bir ayrılık yok...
Baksanıza smile'larınıza. Gözü denen yüzler :))))Ne gbı :)
Ya daha dün olumsuz konuştu o konuyla ilgili. Bayan mı anlaşmada güvenmemem gereken kişi?
Bu arada sağolasın kuzu...
seninkini yorumlıyım canmBaksanıza smile'larınıza. Gözü denen yüzler :))))
kızlar brezilya 4 attı türkiyeye :'(
bir çift gördüm ele ele tutuşmuş canım. cok zayıf uzun suratlı bir kadın seni kolluyo sanki kötuluklerden ailede oyle bı ınsan warmı? bir tane kadın var saçı gür sanki kotuluk peşinde yada oturup plan yapıyo iyimi kötumu tam anlayamadım... bi adam baba gbi biri birine bagrıyo sanki bı olay falan oldumu ailede canm... tabagındada kalp gördüm içinde bulundugun sıkıntıların zamanla geçicek. bukadar canm:)Falıma bakabilen olabilir mi?
Karşılıklı bakışıyoruz siz bakarsanız biz de bakıyoruz imece usülüBiri falmı dedi ? Kim bakıyor fala hemen içeyimde kapatayım![]()
seninkini yorumlıyım canm
Ya, senin telveler koyu çıkmış çözemiyorum, zaten çakmıyorum. Görüntüde az. Sadece öyle dalgalı gibi kabarık saçlı, saçları göğsüne yakın bir bayan gördüm. Bir de Alaaddin'in sihirli lambası gibi bir şey gördüm. Biri var ve karşısında o cin gibi heybetli biri var. Lambada aralarında yukarıda. Bu dileğin olacak anlamına geliyor herhalde...