Kahve falı gelismeler

huvese

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.409
380
123
Selam kızlar merhaba.Uc dört gün önce fal atmıştım arkadaşlar iletişim haberleşme var dedi ilk ben attım o adımı o da az önce mesaj attı senle haftaya buluşalım diye.Finxan resmini atsam kısa da olsa birşeyler söylerseniz çok sevinirim.

Eklentiler

• S0440049-min.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 42
  • S0470052-min.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 37
  • S0480053-min.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 44
  • S0520058-min.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 41
  • S0530060-min.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 37
  • S0540061-min.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 41
heee ben bakmıştım benim fal çıkmış huvesee çok sevindimmm:))
özel mesajını kaybettim ya bulamadım çok mesaj geldi fallaştıgımız

sana yapılan eski kötülükleri falan çok hatırlıyorsun bunlardan uzaklaşman gerekiyor diyor bir de bu geçmişi bırakırsan eğer snein hayatına girip eskiyi unutturacak biri olacak. Bir mal mülk alımı olacak hatta sizden sonraya bile kalabilir gibi gördüm ya da miras gibi birşey. Senin bir iş konusunda beklentin çok o da olacak görünüyor F harfli bir insan tarafından

home office işe girim ben Frkan sahibi

2 vakitte bir sonuçlar almaya başlayacaksın hani başardım diyebileceksin ama şu geçmişi özleme geçmişte yaşananları düşünme sürekli bunlarla ilgili uyarı var bak bunu yapmazsan enerjini temizlersen çok fazla iyi şeyler getirilecek sana bak bir de bugün dolunay yani cidden mesajlar güzel:)

bu aralar çok rahatm mevlüt için herkes eylül de snle iletişimi olacak dedi 11i demiş biri benim dğm gnüm o gün ve hiç tarih beklemeim çok rahatım enerjim çok iyi bu ara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…